Лицата на протестите: Момичето, което шие българското знаме

Георгия Иванова е на 22 и присъства на шествията от самото им начало
139

Телевизия Bulgaria ON AIR продължава да ви среща с лицата на гражданското недоволство. Георгия Иванова е на 22, идва на протестите от самото начало, а през последните дни спи в палатковия лагер в триъгълника на властта.

Преди да се включи в протестите пътят на момичето минава през Япония и Германия. Усеща обаче, че през цялото време, докато живее в чужбина, нещо ѝ липсва.

"Сега протестирам, защото искам да имам бъдеще в България и искам тук да си направя семейство, не искам да ходя някъде в чужбина вече", обясни тя.

Георгия запълва дните си на протеста като шие българското знаме.

"Шия го от няколко часа, защото не ми се дават 20 лева за китайски платмасови знаменца и съм на протеста от три дни, тука на гладната стачка, живея на тези павета и ще си го опъна на палатката след малко като го завърша", каза още младата жена.

Докато не бъде чута, тя ще продължава да пие само вода, но не и да приема храна.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12каква работа да вършат? Полезна? Нищо подобно. Просто създадохме малко стабилност в тая държава и веднага се намериха разни неудачници и лузъри да крещят да вдигат излишен шум и да се правят на не знам си какво за чужда угода. Пълни наивници и ***.
26
22
 
2
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Днес от ,, Козяк,, и немското посолство долетяха лоши новини за 160-килограмовият тюлен от Банкя...
25
2
 
22
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
И разни Хаджи Геновци и Радевци ги използват като причина да поискат оставката. "Вижте какво се случва по улиците" - ами нищо не се случва, едни хора викат."Вижте колко е недоволен народа" - ами нали им дадохте такива реплики"Вижте каква промяна искат" - каква точно промяна искат е главният въпрос, но няма отговор.
24
1
 
24
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Започвам да си мисля, че историите на тия са като историите на телефонните измамници. Неистински, манипулативни. Само че вместо "дай пари" викат "дай оставка" и "мутри вън". Всичко ми става все по-сюрреалистично около тях.
23
1
 
24
 
! Отговори
Do 48 преди 3 години
Нямаш шанс, аз се пробвам по същия начин да разбера каквито и да е подробности, някакво потвърждение, че тези протестъри имат каквато и да е потребност да протестират, която е свързана с личната им история, а не с някакви предложения към момента или just for fun. Когато се стигне да споделят нещо различно от лозунгите, мълчат като партизани. Ама иначе са "истински", и са образовани, и са политически ангажирани (но не казват и с какви идеи или личности).
22
2
 
15
 
! Отговори
HMLF преди 3 години
Типичен мрънкач и неудачник за всичко! Не може всички да са красиви но ...
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре бе, какво стана с тоя дето я "познаваше" тая.Баце, питах те, като я "познаваш" с какво се е занимавала тая в Япония и Германия. КАжи нещо. В Япония сумо ли е тренирала, в Германия шницели ли е готвила?Кажи нещо, че се разболяхме от напрежение!
20
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце днес беше бая на сран, май новините от американското посолство не са добри!
19
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдеее и тоя с "зайчарника"цъфна,вземи обогати(разнообрази)малко речника бре хремаво герберче!
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестът на Зайчарника на Радев показва как може да се извлече полза от вредата на нехранимайковците и лентяйте от градската Шикария и панелните наркофенчета на Черепа.
17
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млада Цуцулана
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34Иска някой пиян да я ощастливи, ама досега нищо......Ами на, Владо КремвиршЪ не еректира. Гладната му стачка не допуска Виагра!
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изпъдили я отвсякъде.Най- накрая се сдобила с жилище.
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не момиче,а мече!
13
2
 
30
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Ами за това си има медицинско название: " Комплекс за малоценост" , е сега поне е забележима надявам се ,че те всички по тези протести са с ментални проблеми.
12
4
 
29
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Интересно ми е как всички бедни и гладни преследвани от мутри протестиращи са над 100 кила. Нещо не е както трябва или задържат вода или са подбухнали по рождение.
11
2
 
25
 
! Отговори
Д-р. Куранага Сан преди 3 години
Сега е момента това моме гладна стачка да проведе. Хем полезно за момето хем ще става за ееее в дуууу. Ето свършвам с тоз куплет и отивам при Деса да ми врътне един омлет.Докато Ал Бънди прави се на революционер Деса хапва си от моя хайвер.Хайде здрави вий бъдете и се драпайте по често за мъъъ.те.
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В чужбина не се чуствала запълнена ама виж тука почти е запълнила цялата палатка. Като свали 10-15 кила може да ушие благодарствен гоблен на Бойко.
9
31
 
3
 
! Отговори
Към преди 3 години
гербавите ***,обладани от злоба и завист:вие не сте по-добри от биячите на мутрата,които пребиха двама млади мъже-адвокат и икономист,само защото са искали да снимат.Нивото ви е същото.Затова трябва да се махате час по-скоро.
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ашколсун тая и 60 дена може да изкара без да плюска .