Лицето, нападнало журналисти в София Тех Парк, не било от охраната

Екипът на София Тех Парк осъди всяка проява на насилие или вербална агресия
Обновена: 5 авг 2020 17:13 | 5 авг 2020 17:05, Красимир Ангелов
238

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лицето, нападнало журналисти и протестиращи по време на провелата се Национална конференция на политическа партия ГЕРБ, не е част от охраната на София Тех Парк, осигурена за събитието, съобщиха от ръководството на Тех Парка.
Още по темата
"Разпространените видеоматериали бяха щателно разгледани от ръководството на София Тех Парк и декларираме, че това лице не е наемано и не е било част от охранителния екип", се чете в позиция на институцията.

"С цел отличаване на охраната на събитието от останалите органи на реда и от участниците в мероприятието нейните представители през цялото време бяха идентифицирани със светлоотразителни жилетки с надпис "Security". София Тeх Парк осигури събитието с необходимия брой охранители, чиито ангажименти бяха да се грижат за сигурността на мероприятието, за периметъра на събитието, както и за логистика по придвижването на участниците", твърдят от ръководството.

Според тях е видно от излъчените кадри, че лицето, участващо в инцидента с журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова, не носи въпросната светлоотразителна жилетка и не се легитимира като представител на охраната на София Тех Парк.

Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка проява на насилие или вербална агресия срещу представителите на медиите, които изпълняват своите служебни задължения, както и спрямо всички, които мирно и демократично изразяват своята гражданска позиция, завършва позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
9
 
14
 
! Отговори
Абе! Верно ли? преди 3 години
Абе! Верно ли на конференцията на ГЕРБ е имало само доволни земеделци с еврофондове и мутри на Делта Гард?ТОВА ЛИ Е ГЕРБ? ЧЕСТНО ЛИ?
171
10
 
23
 
! Отговори
Юмруци преди 3 години
ГЕРБ показа истинското си лице - злоба и омраза към българите.
170
4
 
18
 
! Отговори
Симбиоза преди 3 години
Полицаи заработват допълнително като МУТРИ в Делта Гард и изпълняват заповеди за побой ДИРЕКТНО от партията майка - ГЕРБ.Схемата е идентична с тази с Главния Прокурор - посочва му се лице и човека-бухалка отива чинно и започва да го млати.ОСТАВКА БЕ МУТРИ! ВИДЯ ВИ СЕ ЛИЦЕТО! ТОЛКО СТЕ КУXИ, ДА!
169
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЮмруциМожеш ли да си завреш НИКа в Северните части или Аз да ти завра там нещо друго?
168
4
 
17
 
! Отговори
Лицето преди 3 години
ЛИЦАТА са ПОЛИЦАИ, който са и охранители в Делта Гард.Хората ги разпознаха вече. Тоя сайт мълчи - много ясно.
167
6
 
11
 
! Отговори
Юмруци преди 3 години
ГЕРБ показа истинското си лице - злоба, омраза и насилие.МИГНОВЕННА ОСТАВКА!
166
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицето се оказа че е зад nik и е невъзможно да бъде разпознато. Явно е от гей-агитката на Бойко
165
7
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Лицето не е намерено и НЯМА да бъде намерено от полицията, по простата причина че самия той Е ПОЛИЦАЙ. Вероятно е получил заповедта за собственото си издирване, а в огледалото вижда Делта Гард и не може да се намери.
164
7
 
9
 
! Отговори
пффф преди 3 години
Тея па докога ще го играят жертвички и бити. Първо беше полицията, после шофьорът дето уж минал през крака на протестър, после бабка с ***, после запалена палатка, сега един човек ги е бил. А ако наистина полицаите си бяха свършили работата сега трябваше да сте по затворите, а след това да плащате глоби и да полагате общественополезен труд. Мамините бити и онеправдани протестърчета.
163
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия протестъри да не са нещо садо-мазо?
162
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тия какво са правили там? Ако ми дойдат на лозето - ще ядат сачмите, деееееева нихната мааааааама!
161
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиарът на ГЕРБ Никола Николов е посочвал лично на биячите кого да ступат по време на Националната конференция на партият. Това паказват снимки, разпространени в социалните мрежи. След сбирката пък Николов обвини с пост във Фейсбук журналистът от Свободна Европа Полина Паунова, че не била взела интервю от друго пострадало от агресивните младежи момиче.Пиарът твърди, че е предложил на журналисти да запишат "нашата колега Ася", която също била пострадала от агресивните младежи. На много от клиповете се вижда, че момечетата, които проявяват агресия имат баджове на ПП ГЕРБ, каквито носят вс
160
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От свой човек в СОТ средите знам че са на подчинение на Борисов и му плащат процент редовно за да работят. Ако се появи чужда фирма която да иска да упражнява дейност не и се дава възможност и се изхвърля.
159
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дебеланата Паунова е от кръга на прокопиевата телевизия BBT в едно котило с оня *** сашо диков солташака на Ц. Василев все отявлени продажни гадове
158
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АХАХАХАХХАХАХА Тия протестъри са егати извратените ***. Все търсят някой да ги бие.
157
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато не знаеш кога да си тръгнеш с чест, ще отидеш на бунището на историята.
156
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама Свободна Европа няма нужда от инструктаж.Те са ни ясни - резиденти са.
155
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бате, аз мога да ги попилея и без бойно оръжие. С един удар мога да му откъсна главата на това лекe. А взема ли телескопична палка ще има жертви. Моля се да не ми се налага да действам.
154
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един и същ пише с надеждата да си повярва,че простотиите на протестърите постигат нещо.
153
11
 
11
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Абе, верно ли, че нападнатата журналистка от Свободна Европа , оная дебелана Паунова, преди конференцията е била инструктирана от президенсткия съветник Узунов? Театро, театро на мафията, начело с Р.Радев!