Експерт: Младите ще си заминат наесен, оставаме - примирените

Ние взимаме заеми, а други страни дават пари, обясни Соня Момчилова
6 авг 2020 12:58, Петя Славова
291

Започна 29-ият ден на гражданско недоволство и антиправителствени протести в София и страната. София отново осъмна с блокирани ключови кръстовища и палаткови лагери.

"Пожелахме си да вали, за да измие мазнинката в политиката. Като лоени свещи се топяха тези хора на жегата. Това заяви експертът по публични комуникации Соня Момчилова в студиото на "България сутрин", имайки предвид събралите се последователи на ГЕРБ.

"На площада тези млади хора са възхитителни. Тези млади хора ще си заминат наесен и оставаме ние - примирените, и тези с по 50-те лева - пенсионерите. Най-големият грях на ГЕРБ е, че успяха да ни убедят в безалтернативността", уточни експертът.

Още по темата

Тя припомни, че хората очакват оставка на цялото правителство, което по думите ѝ е подарило интересите на страната. Момчилова отбеляза, че ние взимаме заеми, докато други страни, които дори не са членки на ЕС, раздават пари. Не се знае как се харчат и парите за COVID-19.

Според нея форумът на ГЕРБ в "София Тех Парк" вчера е бил нелеп. Момчилова видя сблъсък на цивилизации и разсичане с меч. Момчилова е категорична, че не може да има диалог между протестиращи и управляващи.

Припомняме, че на националното съвещание на ГЕРБ се стигна до физическа и вербална агресия срещу протестиращи и журналиста Полина Паунова.

"Има нужда от нов тип словесност и артикулация на проблемите, на исканията. Българската журналистика е ударена много сериозно - морално, електорално, професионално. Медиите добиха куража да си възстановяват достойнството, благодарение и на този протест", коментира експертът по публични комуникации пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знае се как се харчат парите са ковид. По нареждане на Буда избиват здрави хора с неразрешени експериментални лекарства. Далаверата е двойна - от една страна се събират данни от експерименти с хора подобно на доктор Менгеле. От друга страна на есен ще осребрят труповете!Бойко *** - съд, затвор и каторжен труд до живот!
136
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ се провалиха в Куба.Сега кубинците са с 12$ заплата и се чудят как да доплуват до Флорида.Никой кубинец не ще в Русия.
135
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората, само хората са виновни. Кой ги вкара тези в парламента? Кой гласува за тях? Защо в страни като Нидерландия и Швеция се произвежда десет пъти по-голям продукт на глава? Ето, отговорете си на тези въпроси и ще ви стане ясно защо сме последни. Всичко зависи от хората, които живеят в дадена страна, как гласуват, как работят.
134
5
 
1
 
! Отговори
Факт преди 3 години
След 30 години васали на САЩ - над 1200 училища в България закрити.
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ се провалиха във Венецуела.
132
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 133ТИ СИ ЛЪЖЕЦ.КОГА ЗА ПИСЛЕДНО СИ ЖИВЯЛ НА СЕЛО?ПРИЗНАЙ СИ.
131
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ се провалиха в Куба.
130
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да не заминават.Колко са младите по чужбината 300хил. 500хил ?Да се организират, да направят движение, партия. Няма политическа сила в страната с такава членска маса. Като прибавим роднини и приятели от страната, два милиона гласа са техни. Минимум. Да взимат изборите и да оправят страната, щом това е желанието им.Няма да стане, нали ? Но мътят водата и свирят на *** на черепи и олигарси, и спасяват заници на провалени политици и неразбрали къде се намират фуражки.
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ФСБ , куфара , билета и влака за сибирските полета. Като ти харесва в путтиландия, емигрирай натам
128
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Венецуела и Куба са васали на Русия.Съответно 2$ и 12$ заплати.Дали сме по-бедни от тях?
127
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато бяхме с Русия в българските села живееха хора и във всяко село имаше училище, детска градина, лекар, линейка с шофьор, аптека, зъболерар, читалище, библиотейам кино в което сменяха всяка седмица два филма.
126
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф. С. Б. Айде бе 105 килограмова русофилска от репко. Ще се виждаме ли?Или ти е далече България?
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като са толко ербап да не "си" заминават, бе. Що не останат тука и да си гледат майките, бащите, бабите, дедовците... А те отишли на чужди да раждат деца и в чужди хазни да плащат данъци. Къде им е отговорността към техните роднини, към род и Родина? Ил пак ние ги изгонихме?
124
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друго си е да сме васали на САЩ - първи по смърност в света и най-бедните.
123
2
 
2
 
! Отговори
помним преди 3 години
Когато ни бяха окупирали червеноармейците, се гавреха с жените и убиваха бащите ни. Бъдеще за окупирана държава няма и не може да има. Сложиха безпросветни марионетки да управляват, кадърните ги избиха или ги пратиха по лагери.
122
3
 
0
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
До 122 Жалко е че не си в Бургас - за да се видим на LIVE- тогава ще разбереш Истината -ама все ми е тая - такива мишки като теб ме заобикалят на 10 метра!
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младите си заминават, но как? Имат ли визи? 30 години американско партньорство, а българите още не могат да пътуват свободно на Запад - ха ха хаааа.
120
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заминавай за хубавата росия ОТР ЕПКО.
119
0
 
3
 
! Отговори
Off преди 3 години
Друго си е да сме реСпублика на СССР. Такива кифли не могат да ориентират себе си, акъл ръсят.
118
1
 
0
 
! Отговори
F-16 преди 3 години
Важното е че сме богати, и плащаме предварително милиарди за нови модерни 50 годишни американски самолети които никога няма да бъдат доставени.