Експерт: Младите ще си заминат наесен, оставаме - примирените

Ние взимаме заеми, а други страни дават пари, обясни Соня Момчилова
6 авг 2020 12:58, Петя Славова
291

Започна 29-ият ден на гражданско недоволство и антиправителствени протести в София и страната. София отново осъмна с блокирани ключови кръстовища и палаткови лагери.

"Пожелахме си да вали, за да измие мазнинката в политиката. Като лоени свещи се топяха тези хора на жегата. Това заяви експертът по публични комуникации Соня Момчилова в студиото на "България сутрин", имайки предвид събралите се последователи на ГЕРБ.

"На площада тези млади хора са възхитителни. Тези млади хора ще си заминат наесен и оставаме ние - примирените, и тези с по 50-те лева - пенсионерите. Най-големият грях на ГЕРБ е, че успяха да ни убедят в безалтернативността", уточни експертът.

Още по темата

Тя припомни, че хората очакват оставка на цялото правителство, което по думите ѝ е подарило интересите на страната. Момчилова отбеляза, че ние взимаме заеми, докато други страни, които дори не са членки на ЕС, раздават пари. Не се знае как се харчат и парите за COVID-19.

Според нея форумът на ГЕРБ в "София Тех Парк" вчера е бил нелеп. Момчилова видя сблъсък на цивилизации и разсичане с меч. Момчилова е категорична, че не може да има диалог между протестиращи и управляващи.

Припомняме, че на националното съвещание на ГЕРБ се стигна до физическа и вербална агресия срещу протестиращи и журналиста Полина Паунова.

"Има нужда от нов тип словесност и артикулация на проблемите, на исканията. Българската журналистика е ударена много сериозно - морално, електорално, професионално. Медиите добиха куража да си възстановяват достойнството, благодарение и на този протест", коментира експертът по публични комуникации пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрън дрън. Няма връщане назад. Хората с достойнство са много повече. Изчезна и страхът
16
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо младите заминават? Защо бягат от "стабилността" на Борисов?!
15
5
 
10
 
! Отговори
Лилииии преди 3 години
Оставки на всичките и Урко от планетата на маймуните завладява Земята. Холивуд бе! Филм! И едни млади с купони до зори и чалга да гърми...
14
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната слаба ракия. Не разбраха, че трябва да говорят ако има какво да кажат. Иначе става някаква боза като това, дето го дрънка тая. Не че не ми е забавно да ги слушам как се оплитат и колко жалки изглеждат, ама все пак ще е хубаво да си формулират мисълта, че и някакъв диалог да може да се получи. Така са прекалено безсмислени и скучни.
13
5
 
17
 
! Отговори
Доко s цоко преди 3 години
Др.угарко Момчилова ,кой открадна пенсионния фонд след 9 ти септември 1944 г.30
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние, младите, искаме оставките не само на герб, а на всички участвали до сега във властта под някаква форма и нищо не направили. Включително и съветниците и сегашния президент трябва да си подадат оставките!
11
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 30 години всички страни от бившия соц.лагер дръпнаха напред и живеят нормално.Дори в Румъния средната заплата е с 500 лв.по-висока от нашата.А не искахме да ни сравняват с тях.Но в другите страни не управляват мутри и не се краде като у нас.
10
4
 
15
 
! Отговори
пфу преди 3 години
Аааа значи циркаджиите били сезонни турсите, така ли ?
9
4
 
14
 
! Отговори
топ експерт преди 3 години
Нимой мъри, шъ мъ разплачиш..
8
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, догуша ми дойде от тези прехвалени миячи на чинии!После от моите данъци ще взимат пенсия, когато на старини решат, че тук ще живеят по-добре!И не ми обяснявайте колко пари наливат в икономиката, защото идват лятото, за да си покажат перата на Слънчака, купуват си едно сокче, че нали са на all inclusive. После минават през бабите си, за да ги нахранят и напоят и после към летището. Или както се случи сега в пандемията - натириха ги и дойдоха тук да цоцат.А ние, останалите тук, работим 24/7
7
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунизъм = робство = ГУЛАГ = заеми и кредити и ниски доходи. Нинова е позор, оставка, съд затвор.
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а бе тая що не вземе да се .........някъде?
5
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не,няма да си заминат всички млади.Много ще останем.И няма да спрем.Хунтата трябва да си отиде.Друга опция няма.
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сблъсъкът на олигарсите! Епизод пореден. Накрая керванът пак ще продължи да си върви, а камиларите ще са почти същите.
3
23
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
Слави - президент!
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя пак почнаха с експертите
1
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откъде ги взимате тия заеми от кредитните къщи на червените каскети ли ? След 100 год комунизъм и пенсии искате европейски ? Баба ви как да вземе висока пенсия като е копала за 15 стотинки надник на полето по 12 часа на ден на комунистите ?

Спонсорирани публикации