Експерт: Младите ще си заминат наесен, оставаме - примирените

Ние взимаме заеми, а други страни дават пари, обясни Соня Момчилова
6 авг 2020 12:58, Петя Славова
291

Започна 29-ият ден на гражданско недоволство и антиправителствени протести в София и страната. София отново осъмна с блокирани ключови кръстовища и палаткови лагери.

"Пожелахме си да вали, за да измие мазнинката в политиката. Като лоени свещи се топяха тези хора на жегата. Това заяви експертът по публични комуникации Соня Момчилова в студиото на "България сутрин", имайки предвид събралите се последователи на ГЕРБ.

"На площада тези млади хора са възхитителни. Тези млади хора ще си заминат наесен и оставаме ние - примирените, и тези с по 50-те лева - пенсионерите. Най-големият грях на ГЕРБ е, че успяха да ни убедят в безалтернативността", уточни експертът.

Още по темата

Тя припомни, че хората очакват оставка на цялото правителство, което по думите ѝ е подарило интересите на страната. Момчилова отбеляза, че ние взимаме заеми, докато други страни, които дори не са членки на ЕС, раздават пари. Не се знае как се харчат и парите за COVID-19.

Според нея форумът на ГЕРБ в "София Тех Парк" вчера е бил нелеп. Момчилова видя сблъсък на цивилизации и разсичане с меч. Момчилова е категорична, че не може да има диалог между протестиращи и управляващи.

Припомняме, че на националното съвещание на ГЕРБ се стигна до физическа и вербална агресия срещу протестиращи и журналиста Полина Паунова.

"Има нужда от нов тип словесност и артикулация на проблемите, на исканията. Българската журналистика е ударена много сериозно - морално, електорално, професионално. Медиите добиха куража да си възстановяват достойнството, благодарение и на този протест", коментира експертът по публични комуникации пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младите ще заминат, ама дриг път. Те не знаят да работят. Само мрънкат. Кой ще ги търпи назапад?
156
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре да миеш улиците на запад за 2000е на месец, отколкото да си в Куба за 12$.Ако не вярваш питай сина на Корнелия или дъщерята на Лавров.
155
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОЕ ЩЕ ИЗБЕРЕШ- ПОЛИЦАЙ ЗА 700ЛВ ЗАПЛАТА ИЛИ ДА ГЛЕДАШ ДЯДО/БАБА ЗА 3200ЕВРО.
154
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ отказват визи на 25% от кандидатите.
153
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се направи всичко възможно тези хора в чужбина да гласуват на 100 процента. Който е живял и работил в западна страна по-дълго от година-две, знае за какво става дума. Вижте как гласуват в чужбина по извадките, и как гласуват хората тука. Значи НИЕ сме си виновни, защото правим грешните избори.
152
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който не е поискал, той не е заминал за САЩ.А в НРБ не пускаха дори до Гюргево.
151
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В древна гърция по народ се е разбирало нещо друго. Народът в гърция е бил съставен от граждани, които са имали право да гласуват. Повечето хора не са имали избирателни права и не са били част от народът, робите също не са били част от народът. Така, че исторически народът в древна гърция е бил малцинство
150
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо тогава два милиона българи мият улиците на Запад и живеят като скотове там защото в членката на ЕС и НАТО България няма работа и там ги чака глад.
149
0
 
6
 
! Отговори
Bayern преди 3 години
До АнонименА аз като гледам манталитета на някои, особено на т.нар. "гости" на столицата, май са не за Куба или Сев. Корея, а за Близкия Изток. Казвам го като виждам как възпитават децата си и по какъв начин лъжат и мамят всички. Ценностна система, основана на далаверата и на "ти ли ще ми кажеш".Какъвто народът - такава и държавата! Никой не ви е виновен, че повечето сами си поискахте тази слободия, връщане назад няма, и да панде Бойко, пак ще е същото, рибата се вмирисва откъм главата!
148
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 150Защо тогава Корнелия, Деса *** и др си пращат децата на запад, а не в Русия?
147
0
 
2
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Нали помните рекламата за швейцарския експерт, който опитва шоколад и пита: "Швейцарски е нали?". И какво казва след като разбира, че е български, от Своге. На и за тая "експертка същото!
146
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ти що не заминеш на САЩ дам нужници да миеш бол. Ама за САЩ трябва виза, а? Що така, а? Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.
145
3
 
1
 
! Отговори
ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ преди 3 години
През 2020г. в ЕС в държавата за пример под ръководството на водача вожд Буда, се извършват медицински експерименти с хора съпоставими с тези провеждани под ръковотството на Хитлер по време на третия райх!Вчера почернен баща, който е адвокат разказа за убийството на сина му в ефир. Показа документи и експертизи, че е бил лекуван с експериментални лекарства без изрично съгласие! Подобни случаи вече се чуват из цялата страна , едва ли е случайно!
144
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 146Кой е политически труп се разбира на изборите.
143
0
 
2
 
! Отговори
До Bayern преди 3 години
Търсят се лекари, медицински сестри, програмисти, учители - има и много други области и безработицата е ниска.
142
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече 30 години РъБъ е със западна ориенатация и се превърна в просякинята на Европа. РъБъ я подритват като мpъcнa изтривалка а българите на Запат ги презират и третират като полy-човeци.
141
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До bayernМи заминаваш за Куба, Венецуела или Северна корея. Там работа бол.
140
6
 
2
 
! Отговори
Bayern преди 3 години
Какво да правим тук? Работа по специалността няма, наука - няма. ДФНИ дори и проект за ваксина срещу коронавируса не финансира! Образование и здравеопазване - няма, както се пее в една песен: Няма лъжа, няма измама, живея в държава, наречена "Няма"!
139
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герб е история, политически труп
138
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нидерландия и Швеция не са били 45 години народни републики.