Радев: Наследството на катастрофиралата автокрация е тежко

Президентът заяви, че българите отхвърлят пропагандата
Обновена: 6 авг 2020 11:34 | 6 авг 2020 11:25, Веселина Йорданова
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев заяви, че българите отхвърлят пропагандата и имат право да знаят какво е истинското състояние на страната и да търсят алтернатива на "днешната безпътица".

Наследството на катастрофиралата автокрация е изключително тежко и може да се преодолее единствено с активна гражданска позиция, каза той при представянето на първата част от проект за Национален стратегически документ. Той е разработен от Стратегическия съвет към президента.

Според него е необходимо да имаме ясна и детайлна картина на ситуацията, за да разберем причините, поради които стигнахме дотук, да осъзнаем в дълбочина и едва тогава да градим реалистични стратегии и планове за бъдещето.

"Министър-председателят така и не посмя да излезе от създадения от самия него илюзорен свят. И вчера отново заяви, че в последните три години България била в челото на най-бързо развиващите се европейски страни, по статистика. Тази статистика обаче опровергава пропагандата", изтъкна държавният глава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев може да е интелигентен, може да знае езици.но е пълна нула пресечена. Пластмасова кукла на конци.Да не говорим, че няма мнение.Никой политик до сега не ни е разделял, противопоставял и предизвиквал да се мразим толкова.И мисля, че дори не го осъзнава. Абе имаш ли си работа с комунисти и с комунисти зад гълрба - се получава РАДЕВЩИНИ. Да си го зима Путин при него да му се радва.
57
1
 
8
 
! Отговори
бай Тошо преди 3 години
Снимка 10 е уникална - Тодор Живков на младини.
56
4
 
5
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
ПО КОНСТИТУЦИЯ ТОЙ НЕ МОЖЕ СА СЕ БЪРКА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА------Пхахаха!:))))Защо да не може, щом аз мога?
55
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТОИ какво е разединил, Радев?нацията, ама и на теб акъла ти като на шaпкapa. Да не си и ти пенсиониран шaпкaр?
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сгрешен е нашия преход, ограбването е огромно, но ...Радев не е необходимият градивен лидер! Той е деструктивен, злобен и разединява обществото!
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъпоумник се напънал да се изкаже интелигентно.
52
3
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
Какви са тези текезесари на снимката? Тези ли ще ни оправят? Боже опази.
51
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако направим анализ на литературния стил на симпатизанта на Бойко Борисов под номер 67, лесно можем да стигнем до заключението, че е някой с незавършен 6-ти клас, представител на едно конкретно малцинство, използвано в изборната търговия с гласове.Кълве на бира и кебапчета.
50
12
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
А бе, инициаторе на разединяването на нацията-------И какво е разединил, Радев?Да не би някога да съм бил единен с гербавата помия ? Гласувах за Боко, понеже беше по-малкото зло от БСП. Той си помисли, че е избран от кьорави влюбени в него фанатици и го удари през просото. Ето че гербавото зло порасна и е време да се смени с някое по-малко.
49
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТАЯ ОТРОВА РАДЕВ ДА СЕ МАХА ! КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ ТОЯ ***. ПО КОНСТИТУЦИЯ ТОЙ НЕ МОЖЕ СА СЕ БЪРКА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.И ТИЯ *** ОКОЛО НЕГО НЕ СА ЧЕЛИ КОНСТИТУЦИЯТА. ЗАТРИВАТЕ БЪЛГАРИТЕ - НЕТРАМОТНИ И *** КОМУНИСТИ
48
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГЕРБАВИТЕ ТРОЛЧЕТА СКОРО ЩЕ СТАНАТ БЕЗРАБОТНИ.ти с тия рубли да се замогнеш ли очакваш бе?
47
3
 
1
 
! Отговори
Вярвам на Бойко преди 3 години
*** *** ***!
46
3
 
17
 
! Отговори
бай грую преди 3 години
Уф, поредният месия. Същите лозунги и сладки приказки сме ги чували и от Виденов, и от царя, и от Станишев. То на думи много е лесно.
45
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излагацията на президента продължава
44
6
 
10
 
! Отговори
Само ГЕРП преди 3 години
Бойко ще преодоле и тази криза защот претежава качествата за това. Със такъв лидер нямаме нужда от фиуранти. Само на пред и на горе!
43
5
 
23
 
! Отговори
1 преди 3 години
Ще видите вие какво е глад като дойдат червените. Никой в ЕС не ги харесва. И фондовете ще спрат. Теглете си парите от банките преди да са ги фалирали. За 30 г 2 пъти управляваха и 2 пъти се случи. Добрев каза онзи ден,че партийната каса е празна и е давал пари на заем на червени структури. Значи толкова са го закъсали,че голяма кражба ще пада да наваксат. Нищо розово не виждам на хоризонта след Борисов
42
3
 
23
 
! Отговори
МКII преди 3 години
Когато не търгува с влияние и не урежда сладки държавни службици на любовницата си и приятелите си, Радев бълва жлъч и омраза. Така минава неговото "президентстване" и така ще бъде запомнен.
41
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, Фигуратна се завърна. Къде беше бе, май на почивка с Деса Песа :) и тя е платена от Черепа
40
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Фигуранта сега му превеждат от руски втора част на опорките, затова прочетоха само първата част :)
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38Напротив, животът ме научи да стоя здраво стъпил на земята и да се боря за реални неща, съобразявайки се и с интересите на околните, а не да търпя безобразия на малограмотни хитреци в името на някакви щуротии, с които се опитват да ме залъгват.