Борисов обеща: По 50 лв. отгоре към пенсиите, докато има пандемия

После ще има индексация, увери премиерът
523
Борисов обеща: По 50 лв. отгоре към пенсиите, докато има пандемия
Снимка: Правителствена пресслужба

Пенсионерите ще получават добавка от 50 лева месечно, докато има пандемия, след това ще има индексация.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред местни жители в село Лесидрен, община Угърчин.

Още по темата
"Докато има пандемия, ще бъде така. Вчера говорих с началника на синдиката. Мислим за вас, но не може едновременно и да индексираме, и по 50 лева отгоре да даваме, защото за радост вие сте много, това са по 108 млн. на месец", каза той.

"Щом свърши пандемията, вчера говорих със синдикатите и социалната министърка, ще го направим и това", обеща Борисов.

Възрастните хора ще получат по 50 лв. и през октомври, стана ясно последно, като добавката ще струва на бюджета 105 млн. лв.

В село Лесидрен работещите са над 250 души. Инфраструктурата тук е подобрена през последните години – ремонтирани са улици, площада и паркът. Хората виждат тези положителни промени и ги оценяват. Скоро до района на Лесидрен ще стига и АМ "Хемус", от което всички ще усетят удобството, заяви Борисов.

В селото политическите партии са в разбирателство в името на общото благо. Съединението прави силата и всички трябва да разберат това, смята премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
2
 
0
 
! Отговори
Ще дам пример 3: преди 3 години
Значиии вижте сега господин Премиер - аз така съм обучен, че където видя стена стената трябва да изчезне, нещо красиво трябва да се появи там. И гледам едни драсканици на футболни отбори и някой нецензурни изрази върху своята месторабота и трансформатора на ЧЕЗ. Явно детенцето си е купило спрейче, решило е да потвори - поне да ми беше използвал моливченцето дето ми открадна да го разрисува малко едно такова, по-хубаво да стане малко .... Ама като видяр и гледам от едни рамки останал латекс ....
392
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов умее да взима правилни решенияако сгреши веднага се поправя при управление на държавата това е много ВАЖНОБСП като сгреши никога не се поправя, продължава с други грешки
391
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А не ви ли минава през *** кратуни, че повечето закони са от времето на бсп, сдс и ндсв?! Какво обвинявате герб. А за фигурантската заплата от 12 бона плюс огромните излишни разходи за президентските изцепки нищо не казвате. За партийните субсидии мълчите. За бсп, дето не влизат на работа, а взимат заплата и бонуси пак мълчите.
390
1
 
2
 
! Отговори
Ще дам пример 2: преди 3 години
Сега господин премиер - оставете ме мене, ние вечно сме недофинасирани за втората шепа (чудя се защо ли?) нали оставете ме мене с мойте два литра латекс дето ми го дадоха да скрия вандалщина. Ама нали друго си е магистър Стенопис да пребоядисва след сина на сводника. То е така малко подигравка! Ама да ви питам вие нарушавате основния закон на държавата като приемате орден от Българска Предателска църква и сте ги пуснали против конституцията отново да преподават Християнско вероучение без дипломи
389
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Борисов прави много Борисов строител на днешна България.Южна България се роди след построяването намагистрала Тракия, саниране нека да продължи,газов хъб, зала, нов парламентмагистрала Хемус, моста при Видин. платих ми си ядрения реактормагистрала Струма язовири, ремонти, ограда, и много други нещапредлагам на другарите от БСП да го преизберем и само така Българияще тръгне към светлото бъдеще
388
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато управлявахте, не искахте да актуализирате пенсиите,защото пенсионерите били електорат на БСП,сега с 50 лева им се мазните! Даже не става дума за всички пенсионери,а само за онези,които получават под 500 лева пенсии и трудно оцеляват физически,а не да раздаваш на куцо и сакато! Ножицата между 3% богати и бедните се увеличава главоломно,вместо да се свива!
387
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХммТова са добавки не увеличение, но щом Господ е решил да им даде 50 кинта отгоре, значи така трябва :)))
386
1
 
5
 
! Отговори
Ще дам пример: преди 3 години
Господин Премиер в училището където понякога работя сина на сутеньора или някой от тях решил да сътвори малко улично изкуство върху училището. Та мен ми беше останала една кофичка с два литра латекс бял да му скрия "шедьоврите" и горе долу ги скрих - малко като Том Сойер с кофичката боя. Обаче не ми стигна. Едни момичета отишли до магазина и купили една кофичка с два литра да добоядисам и ми я носят. Аз си викам добре - прибрах я в учителската като имам време ще добоядисам. Някой я открадна!
385
1
 
8
 
! Отговори
391 преди 3 години
Другарю , млада съм . Няма да видя твойта пенсия , но аз също имам близки които са в твойто положение . Уверявам те че не издържаш мен и децата ми . Издържаш парламента и хора които няма да могат да си напишат името на български.
384
4
 
12
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
И тоя почна като БСП, баш преди избори и ХОП увеличение на пенсиите. Стига сте се гаврили с хората. Защо не се увеличават с повече по време на мандата? Защо не ги увеличихте още първата година? Хората са работили, а сега мизерстват.
383
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много мъдър политик и стратег...Браво Бойко? Нека оФцете си протестират.
382
2
 
9
 
! Отговори
Член 13, ал. 1,2,3,4 преди 3 години
Българската конституция твърди - държавата и църквата са разделени. Църквата не трябва и не може да се намесва в държавни дела. Църквата доколкото виждам господин Премиер решила да ви награди с орден Свети 40 мъченици, а аз мисля Суртр да припалва казана за Светия Синод. Как да го разбирам това господин премиер държава и църква са се слели, ама то много феодално звучи. Църквата награждава изпълнителната власт за какво, че им е позволил в държавни училища да преподават "Вероучение". Конст. съд!
381
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 393И как Борисов ще е обрал сребърния фонд, като тая работа свършиха бсп още през деветдесетте години!?? Прочети преди да пишеш!!!
380
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак по комустически на калпак. Всъщност вълкът кожата си мени, но нрава не. Тук въпросът е защо на всеки, и изобщо не стават дума дали са два, двадесет или двеста. Та в този ред на мисли, това ми прилича на купуване на гласове.
379
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурен ли си ? :))) Не знаех че в една европейска държава, премиера трябва да е нарцис, тоест да раздава от неговите пари (народни) :) Сравнението с Роналдо също е мега смешно :) Само да се изясним, за бразилския или португалския става на въпрос, единия е един от най великите футболисти които съм гледал , другия е португалско медиино ла йно :)))
378
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГлупости,възрастните също са против мутрата,защото им окраде сребърния фонд за пенсии,също защото не искаше да им актуалузира пенсиите и ги остави в мизерия,обиждаха ги,наричаха ги презрително "опикаващи се комунисти",сякъш това не са нашите бащи и майки,пуснаха ***-нга-лските банди да ги ограбват,ГЕРБ ще си ходи, въпроса е ,че ако не се направи една програма за спасение на населението, производството и България и да се спазва от всички партии,няма да мръднем напред и милиметър
377
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти ако не си нарцис.. Тея около тебе, щете изядат. Не си научил важни уроци в света. Роналдо също е нарцис... Но крал на футбола. Двете неща са ръка за ръка. Акк си свит сминдух... До никъде няма да стигнеш.
376
6
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
До Анонимен 374Другарке,ако мислиш че Нинова или някой ще промени закона и условията за получаване на детски,няма как да стане!Пенсията ми е изчислена на 1341 лв,само че получавам 1200,за да има детски и помощи за подобни на теб,самоиздържащи се самотни майки-между другото нямам нищо против.Денски никога не съм получавал,за да има получават други,дори и тези които едва ли заслужават!PS. За протокола: Не съм привърженик на ГЕРБ и на Борисов!
375
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До То предизборно: 382Нищо не разбирате :))) Когато си нарцис, важен си само ти, щото си най великия на света :))) При Бокича има братиньо и т.н..., зависим е и от някои другари, но....:))), когато си център на Вселената, това е без значение :))
374
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми 50лв по 2.5 милиона пенсионера. Сметнете, колко пара е. От де повече? България беше 50г в изолация после 20г в преход и чак сега поема напред. Съжалявам ги хроага, но сама са си надробили тая попара с тея комунисти.

Спонсорирани публикации