Витанов: До края на ноември 79 хил. заразени, ако не спазваме мерките

Очаква ни тежка зима, прогнозира математикът в НОЩ
7 ное 2020 15:00, Ния Христова
304
Витанов: До края на ноември 79 хил. заразени, ако не спазваме мерките
Снимка: Pixabay

Ако хората продължават да не спазват стриктно мерките, въведени срещу COVID-19, у нас заразените в края на ноември ще достигнат 79 хиляди. Това прогнозира математика към Националния оперативен щаб проф. Николай Витанов.

Той изтъкна, че в Китай вече са преборили вируса с безапелационна карантина, но такава в Европа няма как да бъде приложена.
Още по темата
 
"Очаква ни тежка зима. В момента ситуацията е доста неприятна. Това беше предсказано и ясно, че ще дойде", каза той пред Нова ТВ.
 
"4000 случая на ден означават, че РЗИ вече имат грамадни трудности да наблюдават контактните лица и затова трябва да им се помага", допълни проф. Витанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
7
 
13
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Витанка- за вас и другите кукли на конци изчезнаха всички други болести.Има само Ковид 19! Смешни сте!
190
5
 
9
 
! Отговори
Безбрежнев преди 3 години
Страхливите и алчни дофтори го измислиха а може би и това им беше целта:-онлайн прегледи и консултации срещу заплащане !!!Никакви осигуровки повече не плащам!
189
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стигасте лъгали народа ощте от началото си планирахте за тези бройки дето няма никакъв вирус зада лъжете народа никой не ви вярва вече оставка бог да ви накаже оставете народа да си живее живота долни *** вън
188
10
 
16
 
! Отговори
dd преди 3 години
Последно, за всички които ще го изкарат по-нататък, най-вече за тия дето блъскат минуси.Цялото семейство го карахме, в момента приятеля на дъщеря ми също го кара, на 17 години е, не му е приятно и вдигаше температура до 38.5, но антибиотици отказа да приема. Давам джокер на умните, другите при докторите, те ще ги оправят.Та за умните - сребърна вода, кислородна вода, прополис, алкохол, сезонни зеленчуци (моркови, червено цвекло, тикви, манголд, ябълки, аронии и др) но само сокове от тях.
187
2
 
16
 
! Отговори
VV преди 3 години
отговарям на 195 Кратко и ясно. Човек от семейството ми(с доста болести и инвалидност) -звъниме на 112 ,разпитват ни -за температура и симтоми -обяснявам болестите + ниска температура.Казват да чакамаме.Чакаме 5 часа и пращат линеика отиваме и правят тест за коронавирус(още час чакане) .Пълно и с жандамерия. И после добре ,че с личният лекар се чух за лекарства. И КОРОНАВИРУС нямаше моята близка и лекарите бяха изнервени и се караха с пациентите ...вярваи или не -това е истината.
186
3
 
16
 
! Отговори
Kreti преди 3 години
Искам тоя Отворко да накара тия от махалите да носят маски. и как хората стават болни след тест и после нямат антитела след като уж са го преболедували, писна ми от такива експерти
185
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли робиии?Има, има, по маските и декларациите ще ги поз наета?Спи те ли?
184
16
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... Вече няма мъже, само лилипутьовции, мият си ръчичките, през 5 мин, носят масчици, дезифектанчета,.... Прав си само ти, Мангъра, фигуранта и Румен Петков сте мъже. И не му трийте, с нищо не нарушавам правилата на форума.
183
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стоят си рептилите в подземния град, и единия вика "скучно ми е, писна ми в тоя терариум, наречен Земя", друг "айде да спретнем една война на робите горе", трети "е пак ли война, писна ми, всеки път война", и един"ся ще ги излъжа, че има вирус, да видите как ще се разбягвт по дупките мишоците", сега гледат и се разцепват от смях
182
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен МаскатаАко те намеря лошо ти се пише. тая пълна глупост я повтаряш сто пъти на ден по всички форуми и то ни в клин ни в ръкав освен това написаното не е верно. Как една и съща маска пази другите хора от мен но не пази мен от тях, че ми писна от пълни глупости. Ако си търговец на маски и си се набутал ние какво сме ти виновни ми преквалифицирай се.
181
2
 
4
 
! Отговори
Ели преди 3 години
На 192: че кога се е смятало да не пазиш по-слабите за много мъжествено. Оправдавате егоизма си с патетика.
180
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя да вземе да си скъса дипломата най-накрая. До края на ноември заразените ще са над 100 хиляди в България.
179
5
 
9
 
! Отговори
dd преди 3 години
Отговарям на 192.Два възрастни около 70 годишни са двойна пневмния от 15 дена в болница, в момента не знам как са.В Сряда влезе и един приятел 70ти набор с тежка пневмония и доказан ковид.Съдружничката му също го кара по тежко но не е в болница.Засега лични познати умрели нямам.Имам информация от майка си и други хора, че техни познати или колеги са починали.Така че умната, ако ще разчитате на българското здравеопзване, по - добре си стойте на гъзо.
178
12
 
10
 
! Отговори
изчакайте преди 3 години
Психозата е в пъти повече от самата истина за този вирус.Това е и целта на системата - да ви уплашат на макс ,пък после ще видите...какво ще измислят !!! Тежко на всички - и икономически и социално !!!
177
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако влезем във война, да не ме търсят. Опасно е, ще се заключа вкъщи.
176
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече няма мъже, само лилипутьовции, мият си ръчичките, през 5 мин, носят масчици, дезифектанчета, парфюмчета в малките си чантичка, а някога ние ходекме по къра, не носехме парфюмчета, а брадви и ножове, спяхме под звездите, не ни беше страх да се изцапа ме
175
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До dd. А мъртвите от Ковид ги пропускаш, така ли?
174
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карах го смешен, жив съм, нищо ми нямаше, духа..., хаха, грип като грип,
173
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразени с какво?
172
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слаба прогноза ! Бих казал изключително слаба. Ще станат 1200000