Лекар от Чикаго с разказ за ваксината от първо лице

Д-р Катя Илиева е сред лекарите, на които вече е поставена ваксина срещу COVID-19
22 дек 2020 08:45, Ния Христова
37
Лекар от Чикаго с разказ за ваксината от първо лице
Снимка: БГНЕС
Катя Илиева e лекар, живеещ и практикуващ в Чикаго. Също така е сред медицинските лица, на които вече е поставена ваксината срещу коронавирус.
 
"В нашата болница ваксината започна да се раздава първо на работещите в Бърза помощ, на тези от интензивната грижа, след това на тези, които се занимават с обслужване на дихателни пътища и след това стигна и до лекарите като мен", каза тя пред Нова ТВ.
 
Тя обясни още, че всичко е много добре организирано и разделено на етапи. "Всеки чака покана по електронната поща. Записва си час и ваксината му се поставя. След това е под наблюдение 15-30 минути", каза още Катя Илиева.
Още по темата
 
"Аз бях под наблюдение 30 минути, тъй като изпитах сърцебиене, малко ми се завъртя главата, получих стягане в гърдите, но кръвното ми налягане, пулсът, кислородът – всичко беше много добро. Излязох от кабинета в много добро състояние", разказа тя.
 
Д-р Катя Илиева допълни: "От 800 души при нас, при трима е имало такива леки странични ефекти. Това, което аз изпитах, не вярвам да е алергична реакция. Това са някакви реакции на органите, за които още нямаме представа, само ги докладваме, за да може да се води статистика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брейй,мигновенна реакция на органите сякаш електрошок и бият?Ами ако беше се разхлабила?По-добре да намират професионални разказвачи,да има съспенс и хепи енд.Тука-умряла работа.
10
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонименЕдно е да си антиваксар, друго е да си безмозъчно теле което си мисли, че 9 месеца са достатъчни за разработка на нова ваксина срещу "нов и не познат вирус". А пък и политиците как само им бият ваксини с капачки на иглите, или пък иглата остава в ръката.....
9
5
 
24
 
! Отговори
Davigo преди 3 години
пишете и след шест месеца пак да видим какво вие състоянието, ако изобщо можете да пишете....
8
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Я,турбоумниците започнаха. Що не се огледате какво представлявате самите вие? То много лесно да врещите срещу другите, докато вие най-вероятно се занимавате с някоя рутинна работа и едно решение през живота си не сте взели? колкото един е по-проззз, толкова повече ругае другите и се надува, като не осъзнава изобщо как стоят нещата.....
7
26
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Винаги е имало мало......умници като антиваксърите. В миналото не са искали електричество маса хора поради еди-какво си, после високите скорости щели да доведат до незнам какво си и тъй до безкрайност. Сега пък ще чипират празните им глави, като незнайно какво ще търсят там. Ама същите тези ползуват, без и сметка дори да си дават, точно постиженията на науката, но пищят по форуми про....стотии, спиране няма.......
6
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И при нас е добре организирано в некакви палатки, доктора ще си мие ръцете в най-близката локва и ваксинира ли ваксинира Заповядайте при нас да се ваксинирате. Вземете и от Ню Йорк хора да ви ваксинират в палатките.
5
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо е нужна ваксина? Испанската болест сама е изчезнала без ваксини.
4
5
 
30
 
! Отговори
Ваксина? Не, мерси преди 3 години
Някаква реакция на органите... Всакакви коментари са излишни.
3
8
 
17
 
! Отговори
Бахахахха преди 3 години
Айййде на агитацията. След никоя друга ваксина до момента не се наблюдават подобни реакции. Миналата година около 4 пъти ваксинирахме детето по календар (на 1г). Нз тук какъв коктейл със шит е това, но такива първоначални реакции минути след биенето трябва да ви светне лампата.
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази е доктор, колкото аз съм космонавт.Това са типични симптоми на шубе, каква реакция на вътрешните органи, кви пет лева...
1
8
 
17
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 3 години
Такава докторка няма в Чикаго