Канили Евгения Живкова за вице на Радев, тя отказала

Поканата на дизайнерката за Президентството не била една
Обновена: 27 дек 2020 20:53 | 27 дек 2020 20:52, Веселина Йорданова
185
Канили Евгения Живкова за вице на Радев, тя отказала
Снимка: БГНЕС

Дизайнерката Евгения Живкова отказвала два пъти да бъде част от президентската институция. Втория път внучката на Тодор Живков и дъщеря на Людмила Живкова е отказала да стане вицепрезидент на Румен Радев.

"По простата причина, че знам какво ме очаква - най-малкото от гледна точка на ограниченията, а и съм живяла целия ми живот в семейство на политици. Не ме е страх от отговорности, просто не обичам ограниченията", каза още тя пред Нова тв, като допълни, че е встрани от политиката.

Живкова отказа да назове конкретно кой й е предложил да бъде вицепрезидент на Радев. "Хора от БСП ми предложиха", каза тя.

"Чрез Бойко Борисов дойде предложение да се включа в редиците на НДСВ, когато спечелиха изборите през 2001 г., но аз бях приела поканата на БСП и нямаше как да помисля за такава възможност", заяви още внучката на Тодор Живков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто нямам думи.Всичките си ги изразходвал в възхвала на вожда-слънце на седесарския небосклон? Кръгло и даващо ви живот, за сметка на народа, нали?
15
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто нямам думи.Да каниш внучката на един от сатрапите на България.Който рез 89та година каза, че социализма е абсолютен провал, че е "едно недоносче", но въпреки това го "градеше" 35 години означава, че си е давал сметка, как проваля България. Въпреки това участва в съсипването на България.А БСП предложила на Радев този символ на българския провал!И БСП продължава да се натиска да ни води "към светлото бъдеще".У Ж А С
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Тая снимка актуална ли е? Нещо много подпухнала изглежда. Да не би да спи лошо поради гузна съвест?)"Срожила си е първа доза Спутник V, след втората ще втаса като погача.
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха канили я...Той и дядо й едно време се криел , но никой не го търсил /полунелегален/.Цялото им правешко котила е с ментални увреждания
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая снимка актуална ли е? Нещо много подпухнала изглежда. Да не би да спи лошо поради гузна съвест?)
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Дядо и нищо не е построил.Цял живот е лежал,ял ... ''...................евала ... но това неграмотните селяни никога няма да го разберат ... за неграмотния български селянин комунизма, СССР и путин все още са култ ...
10
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати и държавата щом всяка правешка коза може да стане президент.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, щом можеш да си хванеш чукалата и да си търсиш щастието по света (Като мине КОВИД-кризата, де:), може да си беден, но не си роб. Друг въпрос е, че някои хора предпочитат да са добре гледани роби, вместо гладни и болни бродяги. И аз съм от тях. :)))
8
9
 
26
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
"политическата кариера" на жалкия фигурант приключи днес!!!
7
10
 
10
 
! Отговори
DO 10 преди 3 години
Смятам че сега сме лошо гледани роби , които изработват парите на политическия елит .
6
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истина еДядо и нищо не е построил.Цял живот е лежал,ял и таковал по-наточените духарки извинете другарки.Единственото което направи е да докара роми от целият балкански полуостров и да ги заселват в България.България я построиха две неща.Безплатният труд на милиони млади хора и заемите които руснаците отпускаха или бяха гарант за тях.
5
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е интересно дали и в какъв размер е имала влогче в КТБ. Или дядо й предварително й е направил сметчица в Швейцария, което е по-вероятно.Да, Живков уж не крадеше, и не ни беше лошо, и всички що-годе имахме поравно. Само че от сегашна гледна точка, не смятате ли, че сме били добре гледани роби, които изработват парите на политическия елит?И, съвсем закономерно, този "елит", заедно с ДС през 1996 ни прибра всичките спестявания плюс парите на държавата, че пък ни и обясниха, че е законно.
4
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бореца срещу комунистите Бойко, кани внучката на диктатора Живков за депутат в партията на монарха Симеон!!Това е еманация на липсата на принципи в България,всичко е само келепир,както е казал Бай ***!За това нищо не върви на тази територия, за това сме на последно място по всички.
3
31
 
15
 
! Отговори
истина е преди 3 години
Дядо и построи държавата ,а боко я разби !1
2
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДС се е готвел за живковистки преврат. Следващата кандидат президентска двойка може да бъде Малък Тошко и кака му Женя това ще възстанови живковизма в България без решаващата помощ на залинялата Червена армия.
1
13
 
12
 
! Отговори
ВРАЧАНИН преди 3 години
Е и . Какво от това? Костов с колко загроби България ? Това питайте!