Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"

Това да стане там, където има чакащи хора
Обновена: 28 фев 2021 09:26 | 28 фев 2021 09:14, Елка Василева
216
Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"
Кадър: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заръча на здравния министр Костадин Ангелов да бъдат възстановени "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

Премиерът Борисов отиде на проверка в болница „Пирогов“, за да се запознае  как върви ремонтът на детското отделение. Заедно с него бяха здравният министър Костадин Ангелов, а гид в обиколката им беше шефът на „Пирогов“ Асен Балтов.

Министър Ангелов докладва, че вече са пристигнали над 52 000 дози ваксини, а от 6.30 ч. всички РЗИ-та чакали да бъдат разпределени.

Още по темата

Борисов на свой ред заръча на Ангелов да възстановят  "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

"Възстановете до 8 март, до следващата доставка", каза Борисов. Той припомни, че утре трябва да дойде и още една доставка с ваксини - над 22 000 от Пфайзер.

Ангелов поясни,че до обяд ще се прецени дали е възможно "зелените коридори" да се възстановят и къде.

"Там където чакат днес, пуснете ги, за да минат хората", каза Борисов. Напомни, че са отделили и 20 млн. лева за хеликоптер.

В детското отделение на „Пирогов“ показаха на премиера и стаята за деца инвалиди. Балтов пък поясни, че преди това е било стаята за аптеката. 720 000 лева са били усвоени. Имат и детска млечна кухня.

"Дано все така да е празно", каза Борисов.

Балтов поясни, че от спешното има топла връзка за педиатрията и детското спешно отделение. Именно там са операционните и всички е събрано на едно.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лобизми и интереси ,всички "работят " да ни изработят . На нито един от парламента не му е спряна заплатата ! България е една колония на САЩ и проекта ЕС (новия вариант на Съветският съюз). Баш бизнесмените ги държат на загуба до изборите за да гласуват за Магистал Паша, както й медицински сестри , учители , администрация в градовете ,полиция всичко за една партия майка ще гласува . На кметските изпуснахте да ги махнете , да ги отслабите на местно ниво. ЗАГУБЯТ ЛИ МЕСТНИТЕ са аут !
85
4
 
10
 
! Отговори
Бау преди 3 години
тъпите залени коридори объркаха всичко. Четвърта фаза бяха възрастните. Сега трябва да се съревновават с "желаещи".
84
5
 
5
 
! Отговори
до 82 преди 3 години
Тука не става дума за по-добри или по-лоши.Въпроса е принципен.В листата на БСП вкараха агенти от ДС и съдени за корупция, разследвани за злоупотреби. Няма да ми стигнат символите да ги напиша тук поименно. Може да направите справка. Те изпраха на някои от тях биографиите им, но имената не са им сменили. Хората ги познават. Знаят какво направиха не миналото лято.... а какво направиха през последните 30г. Тези хора са продукт на системата - те не са алтернатива. Продукта на системата е порочен.
83
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов намял алтернатива. Ама ти вярваш ли си
82
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще гласувам за агент Иван.Човекът урежда брат,чедите и е щедър на раздаване.
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Юруш, народе! Днес има, утре няма. Побързайте. И после носете маски, че пак може да се заразите.
80
2
 
2
 
! Отговори
До 85 преди 3 години
Защо ???Обясни ни !!Със същия успех мога да кажа ,че ти също си за там !!
79
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е за затвора
78
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП фалира държавата по време на световен икономически подем.Не ми се мисли какво щяха да забъркат през 2008 и сега-по време на пандемията.Слави,Мая,Божков ? За тях е несериозно дори да коментираме !!
77
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 81 Всички са по-добри от него. Стига с това намали кой
76
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 70Няма как при такава опозиция Бойко да не спечели минимално, просто хората свикнаха с клоунските му изяви, забавен е :)) Ако имаше играч който да върне надеждата на народа, Бойко е аут, ама нема такъв :) Ако Дългия ни е надеждата, значи си продължаваме по старому, поне ще видим кой крещи повече...забавна ще е конкуренцията в гласовите диапазони между Славчо и кака Корни :)))
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народ, който утре ще се закичи с мартеници от Китай - не може да бъде унищожен.
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я помислете малко. Клиповете с уж спечелили от Националната Лотария сега са заменени с клипове за Апартаменти с много награди.
73
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво само плюете и мрънкате бе?! Какво всъщност искате?Забравихте решетките по първите етажи,крадените чистачки и точенето на бензин,чакълените тъмни улици,неизплащането на заплати,камо ли осигуривки.Купонни системи,хиперинфлации,рекети,борци.Какво искате от Борисов???Видяхте как ЕС спря фондове при Орешарски!Борисов вдигна МРЗ с 300% за мандатите си! Предишните с колко я вдигнаха?Каква е покупателната способност сега и преди,когато теглих заем за пералня...
72
7
 
6
 
! Отговори
до 68 преди 3 години
Ами щом така мислите - манипулирайте и Вие! :DШегата настарана. Няма как да стане. В България опозицията е калпава. БСП са много слаба ракия. Те имат много тежко минало. Те фалираха България 3 пъти след 1989г. Приватизираха държавата и я обезкостиха. Създадоха банковите пирамиди. Имаше режим на тока. Само партийните членове имаха преференции за добра работа. Няма значение... Хората помнят. Има народопсихология. Не подценявайте българите! Българина оцеля през гладната Виденова зима и без ток.
71
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антивакса, не ми давай Мангъров за пример, че тоя си купи 100 кв апартамент на пъпа на София от слагане на ваксини! Един преглед - 200 лв! Точно тоя не ми го давай за пример, много моля!
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЩотоКрадлев сега не манипулират с тотото.Лотарията повече печелеше,защото наградите бяха повече.Не казвам големи. Усетиха се,че никой не купува билетчета и сега пускат нова партида-поне 10 човека да вземат 1000лв,ти да видиш.За духолкото с топките изобщо не говорим.Знае се.
69
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тик, так, тик, так....34 дни ти остават да си диктатора на цървуланското царство.Дано не те сполети съдбата на Саддам.
68
1
 
9
 
! Отговори
Антивакса преди 3 години
Коронавируси е имало винаги. Как така решиха, че за един уж китайски вирус трябва ваксина. Че и я направиха за нула време. Как се произвеждат милиарди ваксини за по-малко от месец? Я съберете 2 и 2, колко ваксини са продали и ще се изненадате как въобще е възможно.Всичко е сценарииМангъров е прав
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно, тука здраво плащат от Дубай! Божков пълнел хазната. ..С последните 2 лева на баба ти, с това пълнеше хазната, ама неговата!С надеждата на хората, а тия дето уж печелеха, не са видяли парите си! Що не провериш на кой се кланяш, а? Аман от платени клакьори!