Днес е първи ден на нов политически цикъл, 30-годишният свърши

Валентин Вацев: Трифонов ще управлява като Байдън - чрез съветници
5 апр 2021 18:15, Анисия Иванова
114
Днес е първи ден на нов политически цикъл, 30-годишният свърши
Снимка: БГНЕС

"Днес е първият ден на новия политически цикъл след цикъл, продължил 30 години. Досегашната политическа система катастрофира... Слави Трифонов ще бъде титуляр и фаворит на сегашната политическа пролет", заяви пред БНР анализаторът Валентин Вацев.

По думите му трите системни партии са в исторически залез.

Още по темата
"Партията на българското чиновничество няма възможност да управлява под името ГЕРБ, а БСП се е превърнала в бойно поле между Свидетелите на Станишев и Корнелистите от седмия ден - партия, в която елитът е разцепен, не може да побеждава. Партията на баланса и опосредяването ДПС не можа да удържи позициите си. Движението повече няма да бъде балансьор“, допълни Вацев.

Той допълни: "Слави Трифонов ще управлява както Джо Байдън в САЩ. Байдън не управлява, а управляват неговите над 200 съветници. Не трябва да гледаме личния характер на Трифонов, интересното е кои политически елитарни управленски кръгове ще вземат позиции в сенчестото място зад гърба му. Те могат да дойдат от ГЕРБ, БСП, СДС...

Предстои ГЕРБ да се преориентира към Слави Трифонов и ако той не внимава, може да получи огромна зестра от влюбеното във властта държавно чиновничество", посочи той.

Според анализатора за САЩ е важно дали България ще има правителство, което да е готово да участва в антируската кампания.

"Има кой да каже кое е правилното правителство за България. България е част от натовския антируски фронт", добяви Вацев, който прогнозира нови избори до началото на следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
11
 
21
 
! Отговори
Quo vadis, populus? преди 3 години
Да сравняваш учиндолски бивш травестит с уважаван американски политик е жалко.
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кукуригууууу
64
2
 
6
 
! Отговори
Thomas Linke преди 3 години
ТОЙ РЕЙГЪНН БЕШЕ СВАРЕН ЗЕЛЕНЧУК , И ИЗКАРА ВТОРИЯ СИ МАНДАТ (20 януари 85 - 20 януари 89)---СЪС АЛЦХАЙМЕР И ДЕМЕНЦИЯ..ТОЙ ВТОРИЯ МАНДАТ ИМАШЕ 10 МЕДИЦИ И СИСТЕМИ ЗА ПРЕЛИВАНЕ НА КРЪВ -- ДО КАБИНЕТА СИ В ОВАЛНИЯ ОФИС .БЯХА ГО ГРЪМНАЛИ НА 31 МАРТ 1981 ГОД..И ЕДВА ОЦЕЛЯ .
63
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя болшевик съвсем се е чалнал.Такива нелепи разсъждения може да има само в много болев мозък!
62
1
 
15
 
! Отговори
До 65 преди 3 години
А то па тия дето си отгледаха децата в чуждестранни университети с народната пара са мноо убави!
61
3
 
15
 
! Отговори
БСП (к) преди 3 години
Иво Сиромахов вече се е дегизирал като Цвета Караянчева.Слави чака само Август Попов за да почнат да се кълнат на откриването. Ще бъдат облечени пак като шантонерките Славка и Августа в Каналето отпреди 30 години.
60
4
 
8
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 67 И защо си мислиш така?-:( Погрешно ти е мнението!Датата беше тогава11 октомври 1986 година.Преговорите след 48 часа в Рейкявик!Между актьорчето дедо ти Рейгън и Горби,така му казвахме тогава на Горбачов! Гледах я лично,на черно бял телевизор " Пирин"! Едва ли знаеш че имаше тогава такъв телевизор!-:) Та след години разнрах,че не дедо ти Рейгън е бил голям "политик" А че съветниците му са били на ниво! И защо Слави да не го направи и той днес?-:))За това са съветниците и екипите!-:)
59
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този иска да каже нещо, но не му се е получило. Най-вече ни внушава, че Слави може да ни е премиер. Анатема!
58
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави Трифонов е сатанист и богохулник. Той ще донесе проклятие върху България.
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вацев е велик!
56
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново се крие,бил болен ,г-н.слави така не става ,много хора те уважиха ,или чакаш милионите от герба
55
2
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Валентин Вацев: Трифонов ще управлява като Байдън - чрез съветници.Боже опази.
54
6
 
37
 
! Отговори
Генерал преди 3 години
Човек, който не е поглеждал майка си и баща си, не е отгледал едно дете, камо ли за нация да се грижи, целия в татуировки и носи очила да скрие зависимостите си, това е Станислав, човека който си избрахте. Честито.
53
4
 
20
 
! Отговори
Реалността преди 3 години
Дайте да си говорим истината. НАТО не е ОТБРАНИТЕЛЕН съюз, а откровено нападателен и агресивен по отношение на чуждите държави алианс. Досега е нямало случай отбранителни военни действия да се водят на територията на страна-членка на НАТО - като изключим конфликтите между самите членки. НАТО, както и САЩ, оперира предимно на чужда територия, с което доказва агресивната си, нападателна природа. Основният му принцип гласи: Нападението е най-добрата отбрана. Следователно - чиста проба ДЕМАГОГИЯ.
52
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави се подигра с Тиквата като с просяк!Страхотно унижение за дъртата мутра!
51
0
 
11
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 45 И още нещо дечо.Представи си следната ситуация.Европейска армия,да "пази" Северна и Южна Америка?-:) Усмихвам се защото ми е смешно! Освен,ако Европа не е тръгнала,ДА ЗАВЛАДЯВА ЦЯЛ СВЯТ! Нещо което е политика И ЦЕЛ на самата Америка!За Европа трябва да е обидно като континент,друг такъв да я "пази" години вече!!Млади и интелигентни българи сте! Започнете да мислите САМИ и рационално! Ние за нас си помним политиката ,много преди 1989 г! И за това имаме реален поглед към Америка!
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Кулеков ще му бъде втори мандат...
49
20
 
12
 
! Отговори
Няма ненаказано добр преди 3 години
Само влизането в банковия съюз и вчакалнята на еврозоната са, са достътъчниза добра дума! Само че се налага дамислите, а това явно не ви се отдава илипросто руските господали не ви дават!
48
10
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
до 54. Всеки нов свят,е по добър вече от борчето!-:) Ама ти НЕ ВДЯВАШ А?
47
4
 
16
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 45,тези констатации че сме в Американското " НАТО' и членка на ЕС.За 2 различни неща дечо!-:( Нещо което Вие младите НЕ РАЗГРАНИЧАВАТЕ! А го ползвате само като "ЛОЗУНК"! НАТО е военна организация от друг континент! Тоест от Америка! ЕС си е наша ЕВРОПЕЙСКА ОРГАНИЗАЦИЯ!!! Набийте си го в главите най после! Америка чрез своето " НАТО" "пази" уж един континент като Европа!? Всъщност ГО КОНТРОЛИРА! Америка има своя политика в Европа завладявайки ЦЯЛ СВЯТ! НАТО НИКОГО НЕ " ПАЗИ"! Сополезелен !-:(