Днес е първи ден на нов политически цикъл, 30-годишният свърши

Валентин Вацев: Трифонов ще управлява като Байдън - чрез съветници
5 апр 2021 18:15, Анисия Иванова
114
Днес е първи ден на нов политически цикъл, 30-годишният свърши
Снимка: БГНЕС

"Днес е първият ден на новия политически цикъл след цикъл, продължил 30 години. Досегашната политическа система катастрофира... Слави Трифонов ще бъде титуляр и фаворит на сегашната политическа пролет", заяви пред БНР анализаторът Валентин Вацев.

По думите му трите системни партии са в исторически залез.

Още по темата
"Партията на българското чиновничество няма възможност да управлява под името ГЕРБ, а БСП се е превърнала в бойно поле между Свидетелите на Станишев и Корнелистите от седмия ден - партия, в която елитът е разцепен, не може да побеждава. Партията на баланса и опосредяването ДПС не можа да удържи позициите си. Движението повече няма да бъде балансьор“, допълни Вацев.

Той допълни: "Слави Трифонов ще управлява както Джо Байдън в САЩ. Байдън не управлява, а управляват неговите над 200 съветници. Не трябва да гледаме личния характер на Трифонов, интересното е кои политически елитарни управленски кръгове ще вземат позиции в сенчестото място зад гърба му. Те могат да дойдат от ГЕРБ, БСП, СДС...

Предстои ГЕРБ да се преориентира към Слави Трифонов и ако той не внимава, може да получи огромна зестра от влюбеното във властта държавно чиновничество", посочи той.

Според анализатора за САЩ е важно дали България ще има правителство, което да е готово да участва в антируската кампания.

"Има кой да каже кое е правилното правителство за България. България е част от натовския антируски фронт", добяви Вацев, който прогнозира нови избори до началото на следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
13
 
23
 
! Отговори
данчо преди 3 години
Най-напред трябва да има ревизия на досегашното управление.Без съд и затвор за управляващите гербаджийски крадци България не може да продължи напред.
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отвори се парашута на ИВАН КУЛИКОВ
44
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Ванката ще има ли място в парламента ?
43
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отново ще ни управлява некво диктаторче
42
2
 
22
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Баба Зайка че оправи всички заплати и пенЦии. А Тошко Африкански може да стане външен министър, за да, цитирам буквално, "ИМ ТАКОВА ТАКОВАТА". Светло бъдеще, друзья!
41
4
 
15
 
! Отговори
Да си признаем преди 3 години
Студентите в АОНСУ бяха на доста по-високо ниво от сегашната аудитория на Вацев, така че, господа, не сме дораснали до интелектуалното ниво, необходимо за разбирането на Вацевите откровения и логически каламбури. Комуникацията с него е подобна на спиритичен сеанс. В края на краищата става дума за вещанията на един политически труп.
40
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
36 Събуди се и влез в реалността. НАТО е най-силният отбранителен блок в света и България е негов член. Имаме там права и задължения. Русия е опасност за България и свободния свят. Тя напада страната ни с хибридни войни, унижава ни безпардонно, като суверенна държава и никаква българска политика няма да й повлияе, но с НАТО, България е защитена.
39
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Включете и другите ***-Калеко Алеко и пияница-мистик!Издишате вече!
38
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
следващия министър председател ще се казва ==БОЙКО БОРИСОВ==
37
18
 
12
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Изобщо Не са "глупости" 26 ти.-:) Това е време което всички нормални българи очаквахме след 1989 г! Време,което Ти едва ли помниш! Тогава по късно, се нагледахме на чалга и мутри! От тия с "кортежите" за които само си чувал!А ние ги помним и виждахме всеки ден!Този мъж знае какво говори! Та днес чалгата е по малка! Но бивша мутра ни "управлява" вече повече от 10 г! Гласувах за Слави след 10 г мълчание! Днес предпочитам "чалгар" да ме управлява! От колкото БИВША МУТРА СЛЕД ПРЕХОДА!БИРИСОВ Е АУТ!
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен да бяхме гласували отново за шофьорчето на Маргините?Хайде на другите избори, може ли?
35
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ми е жал за дъртата, алчна, неграмотна, лъжлива, отмъстителна и подла мутра от СИК!Направо вече не ми се живее!Ха ха ха ха ха ха ха ха ха...
34
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баба Зайкова ли, е икономистът на Слави, жална им майка.
33
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ БЕШЕ-ГОЛЯМ УСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ-"За мафията в България!Само за нея.
32
8
 
21
 
! Отговори
до Вацев преди 3 години
НАРОДЪТ на България не е "част от натовския антируски фронт". Не искаме да участваме в голямата и опасна ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ИГРА ! САЩ трябва да проумеят това, както и Русия, че не сме тяхни подчинени. Необходима ни е умела дипломация, защитаваща българските интереси над всичко !
31
17
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Колкото и да реват тук руските комунистчета, без подкрепата на Боко и Доган никой не може да състави правителство :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
30
5
 
20
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Слави може и да не управлява, ама и Герб няма да управлява.
29
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този фашизоид хвалеше Тръмп като новия месия и борец срещу елитите и финансовите кръгове.А Тръмп е фашизоид-конспиратор като него.
28
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблеми със зрението, травма в кръста, липса на образование, говорни и ментални проблеми, също, женкар, алчен за пари и лукс, продажен поради това, щедър ,но само за реклама, завистлив и диктатор с екипа си. Това ли, е изборът ви, овце?
27
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май е много уплашен бай Чекмеджан?