Helpbook сигнали: Разрушени пътища, тесни тротоари, изоставени коли

Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info
29 апр 2021 17:15, Нели Христова
24
Helpbook сигнали: Разрушени пътища, тесни тротоари, изоставени коли

Ще ви запознаем с няколко сигнала, които пристигнаха в платформата на Helpbook.info през последните дни. Изпратиха ни снимки на пешеходен тротоар, чиято широчина не отговаря според действащата Наредба за планиране и проектиране на комуникационно-транспортната система на урбанизираните територии. На заснетото се вижда, че част от новопостроения мост на ул. Деспот Слав, кв. Павлово, район Витоша е с твърде недостатъчна ширина и затруднява придвижването на пешеходците, а трябва да е минимум 1,50 метра.

Друг сигнал се отнася за разрушения от пътно-строителни машини и товарни камиони в района на метростанция "Мизия". Ето какво ни пише нашият потребител: „Поради увеличеният обем строителство в района, товарните камиони на строителните фирми са направили улиците почти непроходими за коли. Направените от тях дупки са само засипани с камъни, а улицата е хлътнала наполовина. Отнася се за улиците" Константин Пашев", " Пиер дьо Ронсар" и тези в непосредствено съседство. Моля да изискате тези нарушители да си възстановят пътя, защото преминаването за леки автомобили оттам е почти невъзможно. Също да бъдат санкционирани за небрежно отношение към пътната инфраструктура“.

Получихме сигнал за поредната изоставена кола в район „Младост“. В този случай обаче наскоро собственикът ѝ нарязъл автомобила на части и същата заема паркомясто, за да си държи боклука, за който дори не плаща данък.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
fake news.
14
0
 
1
 
! Отговори
Ужаст! И кво? преди 2 години
Ако не ги набиете с "хелпбука" по главата няма да има ефект, бе!Какво чакате? Чичака с 1000 лв. нетна заплата да си размърда дебелия дирник/***/***, да си свърши работата? Той нали се мери с началниците си - зам.кмет, кмет? И им подражава? Откъм лукс, де.Ще го дочакате да се засрами и да си свърши работата.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Файда от реване няма. Изписаниса стотици страници по тези проблеми. Вижтепред първо районно колите бул Шипченски проход. По прохода се минава трудно. Има платно трамваи , платно за преминаане на ППС,платно за изоставени автомобили. През "прохода" заминаване на пешеходци не е лесно.
12
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да протестираме пред президентството!
11
0
 
2
 
! Отговори
до анонимен преди 2 години
И като рИветИ по тез платформи, файда има ли?-----------Има, бе!Самозалъгваме се и сваляме Стреса!-)))
10
0
 
3
 
! Отговори
Умни и Красиви ГЕРБ преди 2 години
Гледам парламентарен контрол всеки път.Тия от ГЕРБ постоянно бламират и саботират гласуванията.Атанасова преди малко вика, "ИСКАМЕ ПРЕГЛАСУВАНЕ, ЩОТО ЕДИН ОТ НАШИТЕ НЕ МОЖА ДА ГЛАСУВА"После пък същата се развряка: "Покажете гласуването по групи", а то бяха гласували 212 за и 1 въздържал се.Гаврят се с парламента. Те не са за там тия хора.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асфалт ми дай, Асфалт ми дайИ повече не ме търси...Вземи Панелката, ТрабантаАсфалта само Остави!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като рИветИ по тез платформи, файда има ли?
7
2
 
4
 
! Отговори
ДБ и ИТН стадо преди 2 години
Слави и тея от ДБ взеха властта и вече се виждат резултатите (((
6
0
 
1
 
! Отговори
Бебенце преди 2 години
Извинете, защо искате Живко от Варна да не живее добре ?
5
2
 
4
 
! Отговори
Турски Поток преди 2 години
Това е разкопан канал за Южен Поток и газовият хъб на Борисов.
4
1
 
4
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 2 години
Това трябва да е след Бомбардировките в Донецк, защото в България пътищата са масло. Познах ли?
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама какво стана? Нали строяха? Нали нови пътища, нови тротоари? Де са? ПП. Това, което построиха ГЕРБ... до пет години пак ще трябва да го строим.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ: Виновно е новото мнозинство в парламента.Нищо не правят, само рушат.Вижте само как са изровили пътя
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славуца ще ги оправи ;)

Спонсорирани публикации