Семейството на починал заради спор на пътя търси справедливост

Подсъдимият Любомир Крумов е признат за невинен
25 май 2021 10:43, Ния Христова
42
Семейството на починал заради спор на пътя търси справедливост
Снимка: Pixabay
Оправдателна присъда, след смъртта на мъж, направил забележка за силен клаксон. Инцидентът е от 2016-та година. Сцената се разиграва пред заведение в центъра на София. Тогава, след саморазправа, 50-годишният Красимир Пеев получава няколко смъртоносни удара, съобщи Нова тв.
 
Неговият приятел също е бил с тежко нараняване. Красимир умира в болницата, след като няколко дни е бил в кома. Подсъдимият Любомир Крумов е признат за невинен. 
 
Близките на Красимир смятат, че решението на съда е несправедливо.
 
"Откриването на Любомир стана няколко месеца след разследването. Първо твърдеше, че изобщо няма общо със случката. Следствието бе водено две години и имаше много свидетели", разказва близките на Красимир.
 
Главен свидетел е приятелят на Красимир – Цветан.
 
"Цветан го разпознава, а в хода на разследването това правят още 4 души. Установен е и автомобилът му", казва съпругата на Красимир – Мария.
 
"Ние не сме сигурни, но в интернет пространството има информация, че Любомир Крумов е от криминалния контингент", казва още близките.
 
Те добавят, че в последните 3 месеца се е появил протокол, който показва, че Любомир е бил на футболен мач, когато инцидентът се е случил.
 
"Интересно бе, че на едното от заседанията съдията даде думата на Крумов. Той излезе и каза, че е бил стюард на футболен мач. Съдията се изненада, че след 3 години той се сеща за този детайл", добавя синът на Красимир.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Адвокати без граница преди 2 години
Търсете и второ мнение. От тук пари няма да Ви вземем, особено ако става въпрос за смъртен случай. Вървете напред, откажете ли се всичко губи смисъл. И е добре да се свържете с пострадали от други подобни случаи. Най-малко - създайте прецедент!
22
0
 
7
 
! Отговори
Главанак преди 2 години
Съчувствам на близките ! Но в милата ни Татковина да търсиш справедливост- това е илюзия , утопия, лудост , или както искате го наречете!
21
0
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Адвокатите са взели пари, включително и съдията/прокурора по делото! Кога ще разследват тия адвокати за доходи и чущество! Взели са пари от обвиняемия, то е ясно като бял ден! На третата година вади нови доказателства, и те видиш ли са приети от съда! Колко нагъл трябва да си? Съдията и той!
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Семейството на починалия да не се отказва. Кръвнииата е около 150 000лв за 2016 г. Да продължават със Съда и да го проследяват.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любомир с руската култура/ така се решават спорове и в Русия/ е съден от Българско правосъдие. И резултата е Мърляв. Законите на ЕС за България се бавят и така смъртността ни се увеличава.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма справедливост, няма съд.
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май само лично могат да му потърсят отговорност.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувайте за Герп!
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип евгемизмът "направил му забележка", означава, че го е напсувал на майка. Не че оправдавам виновния за убийството. И освен това "починал" не може да се употребява за умрели от насилствена смърт. Убит или пребит до смърт. Починал...ще кажеш, че с удоволствие се е разделил с живота.
14
0
 
24
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Щом го знаят кой е справедливостта е в техни ръце.Да почакат година две и на убиеца Крумов - Крумово закони.Хич не е трудно да се раздаде възмездие, ама трябват топки. Ако чакаш съда ще си останеш с паленето на свещи по годишнини и задушници.Осъзнавам колко грубо и несправедливо звуча ама това е положението Минке.Живеем бандитско олигархичната джунгла България.
13
0
 
14
 
! Отговори
Близките преди 2 години
Да се обърнат към адвокат Макаров, ще реши проблема със сигурност.
12
0
 
19
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Няма как да оправдаят обвиняем за убийство просто така. Някакъв сериозен рушвет е даден или пък има друга причина, която не знаем и няма как да разберем.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва ако беше през соца , тариката да е излежал вече 1/10 от присъдата си в белене , това е тежко наследство от времето след соца и Герб умник.
10
6
 
1
 
! Отговори
Веско преди 2 години
До АнонименНищо не си разбрал - той си е умрял сам, никой не е бибиткал, понеже човекът е бил стюард на мач и не е бил там изобщо.
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо не разбрах как е станало убийството.Единият е бипнал с клаксона, а другия е умрял.Така ли?
8
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така работи правосъдието в България, ако си невинен ти съсипват живота от влачене по съдилища, а ако си виновен те пускат. За жалост това не е единствената система работеща по тоя начин. Искаме реформи, каквито никой не е имал топки да направи вече 30 години.
7
2
 
21
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Често единственият начин на обикновен човек в България да получи справедливост е на принципа "Направи си сам" ... И един американски съдия го е практикувал, така че сигурно е демократичен ...
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е те тоо е свирил мача за другият отбор.
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво соц време бе урот 2021 сме ти и до 3010 може да живееш в соца
4
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва ако е държава здраве му кажи , убива човек от бой на улицата пред свидетели 5 ГОДИНИ няма присъда 5 ГОДИНИ забележете и накрая невинен , гррбави тролчета нали тиквената държава много добра бе.