Патриотите: Долу ръцете от Милена!

Нападението на "демократите" било парад на лицемерието
Обновена: 23 юни 2021 17:53 | 23 юни 2021 11:07, Красимир Ангелов
101
Патриотите: Долу ръцете от Милена!
Снимка: БГНЕС

Нападението на "демократите" над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма. Това се чете в позиция на ВМРО и "Българските патриоти", разпространена до медиите, след като профила на рок иконата във Facebook бе блокиран заради коментар за гей парада в София.

"Преди седмица ние, "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ", направихме един клип, с който изразихме несъгласието си с гей парада, с парадирането, с агресивната подмяна на традиционните ценности и истинския дневен ред на обществото. Пуснахме този клип в социалните мрежи.

Още по темата
Случи се така, че певицата Милена Славова – рок икона и символ на поколения рокаджии, попада на него и вероятно не го доглежда до края, защото веднага го споделя. Ако го беше догледала може би нямаше да го сподели. Първо, защото е наш, т.е. политически. Нямаше да го сподели и за да си спести това, което последва - обиди, заплахи, подигравки, преследване и докладване от розовата фашистка Фейсбук полиция, на чиято енергия и отдаденост може да завиди всяка тайна служба по света“, се чете в позицията на патриотите.

От там допълват, че певицата е била подложена на обиди и е получила грозни намеци само защото е изразила позицията си.

"Милена обаче – впрочем майка и съвестен български гражданин – бе нападната от свои. От онези, които до оня ден я обичаха. Които слушаха песните ѝ и ги бяха превърнали в знаме на бунт, революция, отстояване на права и непримиримост. Онези, които се оплакват от сутрин до вечер, че нямат право на мнение. На изразяване. На всичко.

"Умните“, "красивите" и жертвите на дискриминация обиждаха една жена, уважавана на българската и световната сцена като изпълнител, служейки си с най-грозни епитети. Това са същите онези, които не спират да повтарят, че не външността е важна, а как се чувстваш отвътре“, се чете в позицията.

Според патриотите рок звездата е направила точно това, за което участниците в прайда се борят – право на изразяване.

"И защити ценностите, в които вярва. Ценностите, благодарение на които, между другото, всеки един от Вас се е появил на тоя свят", се чете в позицията, която завършва:

"Долу ръцете от Милена! Защото, уважаеми, всеки има право на мнение, нали? Тя го има. И то е различно от Вашето. Не бяхте ли Вие "толерантните"?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙТО ПОДКРЕПЯ ДБ- ПОДКРЕПЯ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ ИЗВРАТЕНЯЦИ И СОЦИАЛНИ ТЕРОРИСТИ
62
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славуца,КРадев и Лодкаря са в гемията на Шиши!
61
0
 
41
 
! Отговори
777 преди 2 години
Няма ли най-накрая да се основе и партия на нормалните хора, която да защитава правата им!? Те са най-репресирани от всички!
60
27
 
13
 
! Отговори
Историята помни преди 2 години
Беше готина бунтарка, само че белите редички и дойдоха в повече. И сега е това което всички виждат - бледо копие на рок легенда. Те така...
59
12
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Принципно са прави, обаче тая декларация, съдейки по начина на изразяване, я е писал дегенеративният пишман депутатин Джамбазки, който е всичко друго, но не и еталон за ценности. Ако от ВМРО го изхвърлят, може да гласувам за тях, само и само да ги похваля за стореното.
58
0
 
23
 
! Отговори
L. преди 2 години
Пази Боже, сляпо да прогледа... или да чакаш толерантност от фанатизирани борци за толерантност. Иначе, още сто години няма да разберем, че правата ни се простират до тези на другите, а не - и върху тях.
57
9
 
1
 
! Отговори
dodger преди 2 години
и каква е връзката с "демократите", умните и красивите? неразбрах
56
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То гейовете са най-малкия проблем. Вече има некви където се самоопределят като животни, като инвалиди(без да са инвалиди) и секви подобни, за които не ми стига въображението. Явно уредеността на 21в. и липсата на истински проблеми при (някои)хора, води до морален упадък, загърбване на ценности и куп други негативи
55
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двама от ВМРО са посочени в списъка "Магнитски", тия които продаваха бг-документи. Тия патриоти освен да хвърлят бомбички по мирни граждани и да пълнят джобове и тумбаци, за нищо не стават. Жалко, че има все още наивници да им се връзват.
54
9
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
прав си!..Малко е смущаващо "Шкембе & С-ие." да се "застъпват" за теб...За когото и да било..Дори когато има резон в думите им...Но "печата" си го носят..
53
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Пед**асти, сър. . .
52
3
 
32
 
! Отговори
дo 56 преди 2 години
Никой не ти пречи да си пед ал, само не ни се натрапвай да ни обясняваш, колко е хубаво. Слагай си разни предмети отзад, никой не ти забранява. Само не ни досаждай :)
51
9
 
10
 
! Отговори
милена да откаже преди 2 години
МИЛЕНА, КАТО ДОКАЗАНО ПОЧТЕН ЧОВЕК И ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТ, ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ОТКАЖЕ ДА БЪДЕ ЗАЩИТАВАНА ОТ ПОДОБНИ "ПСЕВДОПАТРИОТИ"! ОНЯ С "ФАЛШИВАТА" ОГРАДА, КОЯТО НИ НАПЪЛНИ С АФРО И АФГАНЦИ, ШКЕМБЕЛИЯТА С ПАСПОРТИТЕ ЗА АЛБАНЦИ И КОСОВАРИ МЮСУЛМАНИ И ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ИМОТИ НА ИСТИНСКОТО ВМРО, А ЗА МАГАРЕШКИ ПО-ДОБРЕ НИЩО ....... ТОВА НЕ СА ПАТРИОТИ, ТОВА СА ПРИВАТИЗАТОРИ НА ОБЩЕСТВЕНИ СРЕДСТВА...
50
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сблъсъкът на поколенията. Замиращите чичковци и лелки от едно комунистическо поколение дръзнало да се пише за "демократи" тръгнали срещу течението на задаващите се поколения.
49
3
 
52
 
! Отговори
21985 преди 2 години
Милена беше бунтарка, когато затова можеше да я вкарат в Сливенския затвор или да я интернират.За разлика от нея, тия с меките китки сега никой не ги гони, така че не знам какво недоволстват!
48
57
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че тая алкохолизирана лелка от третата възраст кога е била певица? Тя ще бъде запомнена вечно с наднорменото си тегло, уродлива физиономия на прасе, сутиен с две презрели дини които ги влачи по земята докато ходи.Господ я е наказал от момента в който се е е родила.
47
42
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй тлъсто същество с провиснали цoмби боядисани косици от целия спектър на дъгата от четвъртия пол ли е?
46
1
 
48
 
! Отговори
До истинските гейове преди 2 години
Хора, спрете тия пишман ваши защитници. Защото при такива защитници, палачи не ви трябват. На хората не им пука с кого си лягате, но НПО-тата който уж ви обгрижват, карат и най-толерантния човек да иска да ви шамароса.
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 36 Борят ли се? Аз един законопроект не съм видял да внесат или някакво предложение. Само скандали. Да не говорим, че там където вече имат право на брак и осиновяване, пак не спират с репресиите срещу инако мислещите.Хората биологично сме мъже, жени и малко мутации на тема полова система. Джендърите/сексуалната ориентация е три вида - да таковам, да ме таковат или и двете. Всичко останало е измишльотина на болни мозъци с цел събиране на средства и репресии.
44
4
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
До #43, Не, нямам нищо общо с пасивния гей Иван /лидерът на МВРО/, нито с любовника му Дявол Престъпников.