"Стая гейт": Спалня, масажьор, бонбони в "Автомагистрали"

Новото ръководство показа на живо стаята за спешна помощ в дружеството
220

Снимка: БГНЕС

Двойна спалня, душ кабина и масажьор в банята, хавлии в гардероба.

Това показаха в "стаята за спешна помощ" от новото ръководство на "Автомагистрали" в жива връзка пред медиите на брифинга на регионалното министерство.

Още по темата
Стаята прилича по-скоро на хотелска и за друг вид помощ, коментираха те.

В нея има телевизор на стената, оставени са чисти чаршафи, бонбони и няма нито един медикамент или спирт, посочиха от новото ръководство. Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Държавата и българският народ не заслужава това, което е в момента, заявиха те и увериха, че ще работят за честта на дружеството. От думите им стана ясно, че в близките дни предстоят още разкрития за ситуацията там.

Те коментираха още, че стая за почивка на служителите, в която могат да обядват, била с размери 2/2 метра и оборудвана единствено с маса и столове.

Хващайте се веднага за работа, нареди им пък регионалният министър Виолета Комитова.

По-рано пред Bulgaria ON AIR бившият директор Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая и коментира, че такива въпроси са несериозни. По думите му стаята се ползвала по предназначение, което било за спешна помощ и даде пример със случай на припаднала служителка с ниско кръвно, която била настанена там, докато се възстанови. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: МРРБавтомагистрали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
4
 
! Отговори
Бай Ставри... преди 2 години
До Гадняр...умря отдавна. Синът му е във филипински затвор. За точене на кредитни карти. Отслабна 40 кила!
110
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ниско кръвно се лекува,като те настанят на двойна спалня,с масаж,джакузи и бонбони.Факт.Там да не е назначен доктор Митьо Пищовов Питонов?Или е предписал патентованото си лечение с джакузи?
109
7
 
3
 
! Отговори
зелен чорап преди 2 години
До до зелен чорап89много си се запенил бе тро лче чалгарско! промени си малко опорките за кюлчета и къщиказа ли нещо за къщата на ченгето-корумпе рашков че не чух?
108
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето това е перверзията наречена ГЕРБ. Стаи за ***, чекмеджета натъпкани с пачки и злато, пищови до крaтyната... Пълен разпад на държавността. Отвратително. Тези дeгенeрати трябва да бъдат изчегъртани, съдени и затворени задълго.
107
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фалшиви новини та дрънка . Имало стая , имало хубава баня . Все неща както трябва да бъде. Зелените чорапи обаче , понеже са расли само в казармите , дето нито нормална спалня имаше , ни баня , да не говорим да можеш да се къпеш всеки ден, като видят нещо направено нормално и все секс им се вижда. Ама така е като 18 годишен те заключат във военното училище и с жени се научаваш да говориш чак към 30. А на тази възраст вече повечето жени са се ориентирали и то не към зелени чорапи.
106
2
 
17
 
! Отговори
Гадняр преди 2 години
Който крал - крал. Който *** - ***. Бай Ставри е приготвил *** Лукс за всички вас!!
105
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужасяваща простащина!
104
2
 
16
 
! Отговори
Топла Вода преди 2 години
Всички Българи знаем и сме виждала с Очите си тази Гавра с Държавата и Гражданите и .Всички сме се опитвали да се наредим на Гише или да поискаме Справка от Държавата НИ .НИЩО не Работи - ГЕРБ са назначили дори чистачките в КАТ , гонят те и се пръцат по стаите - ГЕРБ Администрацията има девиз - Секс,секс и само секс .Трябва една Голяма Лопата , не метла както прави Радев , и Багер и в Депото за строителни отпадъци .
103
0
 
19
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 2 години
Презервативи нямаше ли? Я проверете пак в чекмеджетата.
102
1
 
5
 
! Отговори
Тъпотии преди 2 години
Кой ще се *** в сграда пълна с персонал и видеокамери? Там вратите нямат никаква шумоизолация, бе. Свършиха "стаите за почивка" в хотелите в София? И като си знае подчинените колко го обичат, ще проверява преди всеки акт за микрофони и камери?Ходили са да се плющят в хотели и квартири, тая стая е ползвана за спане тип Наполеон, Томас Едисън, Леонардо да Винчи, Елинор Рузвелт, Джон Кенеди и Уинстън Чърчил. Следобеден сън. Което говори за самочувствието на началниците там, но не ги уличава.
101
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, това за бонбоните кърти новината. Много е важно за състоянието на държавата.
100
4
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
По-скоро стаята е била за Винету, когато реши да обслужи някоя служителка. Злите езици говорят, че Винету едва се сдържал като харесал някоя служителка. Затова и трябва във всяка държавна агенция да има под ръка стая за "спешна помощ".
99
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те си отиват, повече от ясно е, но дано има осъдени и всичко откраднато да се връща и да си ходят в едни други стаи. Лошото е, че за тези години успяха да приспят сетивата на хората за справедливост. Хората спряха да вярват, че ще има осъдени. Някак го приеха като нормално. Нормално е да има корупция, нормално е хората да са агресивни един към друг на улицата. ЧСИ изземват имущество на пенсионери за неплатени сметки, но за крадците с власт са слепи. Ще бъде трудно връщането към нормалността.
98
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега , аз съм бил моряк 20 години. На всички кораби на които съм бил в изолатора / медицинската стая е имало легло , голямо и хубаво става за двама , чисти чаршафи , хавлии , сапуни , тоалетна хартия , като в хотел , чисто и подредено , не като *** бг болница. В банята има задължително вана , имали сме и джакузи , на това ли му казват масажьор? Лекарства там няма , те са в амбулаторията , болният или изолираният да няма достъп до тях. Това секс стая ли е питам ? Капитана в тази стая ли секси?
97
7
 
19
 
! Отговори
магистралка преди 2 години
Мисля, че това преля чашата на герберската гнусотия. Да, Автомагистрали е личната касичка на премъдрия човек от Банкя. Това си го знаехме.Не знаехме, че в новото БКП - ГЕРБ са се взели за бившата партийна номенклатура.И са се разпасали здраво. Голям живот в лукс е било. Трудно ще ги отстраним от властта.Като кърлежи са се вкопчили и смучат държавен ресурс.
96
0
 
7
 
! Отговори
Веско преди 2 години
Толкова сте клиширани... Всяко нарушение го кръщавате "гейт" та да звучи по гръмко, ама сигурно и не знаете какво означава. Иначе, ДА. Държавните фирми са си хранилки за наши калинки. И ДА, трябва да се уволняват и да се търси съдебна отговорност за всеки неправомерно изхарчен лев от нашите данъци. За това трябва да ровите журналята, ама ще забравите до три дни.
95
2
 
10
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
колко кабинети са с телевизори и бани.някой може да се разходи из което и да е държавно нещо и да ги види
94
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов бие 13 години наред защото е държавник а БСП то като направи коалиция с ДПС на 10 години веднъж окраждат цялата държава. 20 милиарда окрадени от БСП: реакторите за белене, КТБ, цанков камък, хемус и още много а насреща нищо за българите.
93
7
 
13
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Гнусна та ченгесарска фабрика за *айна работи на макс целта е да ви обработи, но това предполага, че ви вземат за балъци, а тоя Осрашков рядко гнусна с*виня
92
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината лъсна. Не че не я знаехме, но вече и официално се разбра как е действал моделът Борисов. 8,6 млрд лева от нашите пари са раздадени без обществени поръчки ,само за последната една година.От 12 години Борисов и шайката му така управляваха.Така печелеха и избори.Мафията, фирмите и кръга около тях, им се отблагодаряваха и ги крепяха с милиарди в оборот. За подкупи и комисиони няма да говорим.Те са незнайна част от сметката.Разбрахме, че нововъведенията на ГЕРБ на грабежа се е прилагало повсеместно. В МРРБ се нарича Автомагистрали, в икономиката,Държавна консолидационна компания. Приликата