"Стая гейт": Спалня, масажьор, бонбони в "Автомагистрали"

Новото ръководство показа на живо стаята за спешна помощ в дружеството
220

Снимка: БГНЕС

Двойна спалня, душ кабина и масажьор в банята, хавлии в гардероба.

Това показаха в "стаята за спешна помощ" от новото ръководство на "Автомагистрали" в жива връзка пред медиите на брифинга на регионалното министерство.

Още по темата
Стаята прилича по-скоро на хотелска и за друг вид помощ, коментираха те.

В нея има телевизор на стената, оставени са чисти чаршафи, бонбони и няма нито един медикамент или спирт, посочиха от новото ръководство. Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Държавата и българският народ не заслужава това, което е в момента, заявиха те и увериха, че ще работят за честта на дружеството. От думите им стана ясно, че в близките дни предстоят още разкрития за ситуацията там.

Те коментираха още, че стая за почивка на служителите, в която могат да обядват, била с размери 2/2 метра и оборудвана единствено с маса и столове.

Хващайте се веднага за работа, нареди им пък регионалният министър Виолета Комитова.

По-рано пред Bulgaria ON AIR бившият директор Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая и коментира, че такива въпроси са несериозни. По думите му стаята се ползвала по предназначение, което било за спешна помощ и даде пример със случай на припаднала служителка с ниско кръвно, която била настанена там, докато се възстанови. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: МРРБавтомагистрали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
8
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 174 Коства ли ти усилие да забравиш, че тази местна власт,и доверието да управлява е дадено на Борисов от българските избиратели! Не като Фигурантът Радев, които си спретва преврат със служебноте, без да е спечелил избори!
150
4
 
7
 
! Отговори
магистралка преди 2 години
До Анонимен 172Добре звучи, но е наивно. Окопната война тепърва започва.Видяхме едва върха на айсберга. Съпротивата и саботажите ще са бесни.Цялата местна власт е в ръцете на Борисов. Прокуратурата и съда също.А тази измислена поза за неутралност е смешна. Не е време да се гледа отстрани.Друг шанс да се превърнем в гражданско общество може и да нямаме.Ние сме истинската опозиция на управлението. Не партиите.
149
4
 
10
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Кой трябва да си ходи ,и кой трябва да дойде, се определя от българският избирател! Ако ще и Чалго*фон Учен'долски да докарат, пак трябва да се уважава мнението му! Стига превратаджиите да не пипнат софтуера!
148
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб направи каквото можа ... време е да си ходят !Не оправдавам злобните плювачи на Бойко ... както и не оправдавам тези, които казват че Бойко е незаменим ... и в двата случая имаме тарикати загрижени единствено за собствения си джоб.Време е Бойко да си ходи, нормално, с уважение - без драма !
147
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб направи каквото можа ... време е да си ходят !
146
5
 
5
 
! Отговори
РашковКъщиГейт преди 2 години
Надцакванетос компромати започна да набира бясна скорост. Хора в стаята няма. Докато видяхме Голата истина с ясно мъжко теме, ясно жженско лице и две голи тела в поза от КамаСутра. Така докато дойдат изборите на 11 юли ще чагъркат още колажи и фалшиви компромати, но хора докато не се видят няма да повярвам. Особено не вярвам на лъжливото овчарче Рашков и оправданията му за 19 имота. Няма как да ме излъже, че от 1 заплата става.Каквато и да е заплатата.Видяхме и Узунов как прибира плика на живо.
145
5
 
10
 
! Отговори
магистралка преди 2 години
До Отговор 168.Опорките ви се изтъркаха.ГЕРБ се появи да превърне България в нормална европейска държава, с помощта на средствата от еврофондовете.Вместо това видяхме пълно срастване на партията с държавата, както по време на БКП.Огромна корупция, която ГЕРБ отрича, а е очевадна.И Румъния, онази същата, с която стартирахме увеличи БВП с 200%, а България само с 50%. Това ни остави ГЕРБ. И с това ще ги запомним.
144
5
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 167 А колко добре си беше преди ГЕРБ... пирамиди ,фараони, инфлация, обири на банки, заменки за милиарди, пладнешка приватизация, дългосрочни енергийни договори, реактори за музея ...! Луканова зима, Жан Виденова зима, сега идва и Радева зима...! А виждаш ли ГЕРБ н докараха до там, че средната заплата да е по-висока и от тази в Евразия! Ужас!
143
7
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ е проказа преди 2 години
Ако не беше ГЕРБ, България нямаше да е на последно място по всичко добро в ЕС. Категоричен съм. Тулупа с 3 мозъчни клетки окраде и опропасти държавата. И преди е имало мизepници, но чак такива като ГЕРБ не са били.
142
2
 
8
 
! Отговори
магистралка преди 2 години
От МГЕРБ много се стараят да омаловажават фактите.За това им плащат. Но дали ще има ефект. Борисов не е жертва, никага не е бил.Борисов е онзи мафиот от 04.04, който на фона на прословутия си джип, заплаши публично политическите си противници. Другото е една маска, с която излъга дори ЕНП.Целият му имидж е платен ПР, и множество хиени, присламчили се към управляващата партия, заради облагите. Както беше по времето на БКП. Пълно с подмазвачи.
141
3
 
2
 
! Отговори
Някой преди 2 години
До 159 Не бе , чух за най-новите компромати...стая със чисти чаршафи! Ужас, и за това са отделили 1,4 милиарда лева? А къде са всъщност магистралите? Тези правят кански усилия да наоравят българите на """, според Иво Христов!
140
13
 
4
 
! Отговори
Студио Х преди 2 години
Ами ако това е стая от имотите на Рашков,отрепетирана вече с КЮЛЧЕТО???
139
15
 
5
 
! Отговори
Тц, тц преди 2 години
Стаята изглежда нормално! Ненормално звучи говоренето на това "ново" ръководство на "Магистрали"!Даже не ненормално, а МАГИСТРАЛНО!Явно са много наясно със секс табиетите..Своите, както разбираме!Машаллах на Промяната...
138
14
 
4
 
! Отговори
Нормален човек преди 2 години
Вони на зелени чорапи.#равнисмирно
137
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея голям зор да намерят компромати и нищо не излиза.
136
9
 
9
 
! Отговори
Цървул преди 2 години
Всичко това от сайтовете на Бабикян ли изтече! Доста жълто..да не кажа кафяво "гейт-че"! Но напълно в стила на гордата ни мисир-журналистика!Просто не знам какво още ще родят клозетните умове за една седмица до 11-и..
135
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Някой 152Стаята 2/2м. е друга стая за обяд, не въпросната секс стая. Ти въобще чете ли статията или бърза да напишеш коментар в подкрепа на Тиквониевата шайка?
134
1
 
3
 
! Отговори
Когато си почешеш преди 2 години
пръстчето? На него ли му е по-приятно!? Или на почесаното от пръстчето?
133
16
 
12
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Както би казал Борисов, щом е така , да бяхте сложили една камера, и ако е истина, щеше да стане далеч по-достоверно! А то какво кьорфишеци,ченгеджийски порно и миризма на зелен чорап! Евтина партенка за ***!
132
10
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
А дали е истина аз не вярвам докато не го видя с очите си Може да е инсценировка В такова време като нашето всеки срещу всеки напълно евъзможно