Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на "Автомагистрали"

Ще се кандидатирам, защото съм подготвен, заяви той
Обновена: 2 юли 2021 15:46 | 2 юли 2021 14:21, Александър Попов
159
Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на "Автомагистрали"
Снимка: БГНЕС

Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая.

На въпрос на Bulgaria ON AIR ползвана ли е за сексуални услуги стаята, вече бившият шеф "Автомагистрали" отговори: "Несериозно е да ми задавате такива въпроси. Това се намира на етаж на които работят служители от двете страни и срещу тази стая, кабинетите са там, вратите са отворени. Представяте ли си, че може да се случи нещо такова пред служителите?"

"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал и кой е подал информацията на тази медия, защото това е стая, която е направена с проект по ЗБУТ, която трябва да има всяко едно дружество с такъв персонал на територията си. И тя се използва по предназначение, скоро имахме случай, припадна колежка с ниско кръвно, която беше настанена там, докато се възстанови", допълни Беличев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Изненадващо той потвърди, че ще подаде документи отново да оглави дружеството, с мотива, че е подготвен да върши тази работа.

Служебният министър на регионалнот развитие и благоустройството Виолета Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“ от третия път, като промените вече са вписани в Търговския регистър.

Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Вписването на новото ръководство е станало тази сутрин. Вчера пък изтече 3-дневният срок за обжалването на третата заповед за смяна на предишното ръководство. Такова не е постъпвало.

Комитова поиска да смени ръководството на „Автомагистрали“, след като проверка след като проверка откри, че държавната фирма е платила авансово над 180 млн. лева на външни фирми за проекти за обезопасяване на свлачища и срутища, а шест месеца преди крайния срок почти нищо от възложените дейности не е свършено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мястото му е по скоро в затвора .
134
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вальо-топлото 2.
133
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като го гледам Беличев, май по-скоро ще стане клиент на бай Ставри
132
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Благо устройствоТя вече е дърта и завижда.
131
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеевски влачи диря няма.
130
2
 
7
 
! Отговори
Шишо преди 2 години
Рефренда в името на народа.
129
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мамин златен!
128
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мисля, че така като Беличев може всеки един пт нас да "строи" магистрали
127
2
 
15
 
! Отговори
do 134 преди 2 години
лошото е че е с държавни пари
126
23
 
1
 
! Отговори
Благо устройство преди 2 години
Виолетка Комитата откъде знае за "оная" стаичка и за какво точно я е използвала?Това е основния въпрос.
125
25
 
4
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Пусни ком унягата да командари и ще ти разрови и кошчето в тоалетната да ти докаже,че си си бър сал г,за със салфетки от 2 лева,а не от декларираните в счетоводството салфетки от 1,95?!Народе,народе,беше казл Апостола?!Когато не знаеш да целуваш ръката,която те е галила,ще целуваш червени за дници унизително привит и наколеничил!!Защото е нужна малко скромност със сериозен опит за добър резултат,*** НАРОДЕ??!!
124
4
 
36
 
! Отговори
СС преди 2 години
На този само заради физиономията трябва да му дадат 5 години пандиз! :)
123
2
 
16
 
! Отговори
яяяя преди 2 години
На последната ми работа ,едни се оправиха в мед. кабинета по време на нощна смяна. На друга служба откриха при инвертаризация ,любовно кътче в центъра на рядко използван склад направено от кашони и панели. Така че секс се прави почти навсякъде и по всяко време на работното място. От 15 места където съм работил поне на 70% се шушукаше за такива афери. А за останалите 30% най-вероятно не съм разбрал
122
5
 
23
 
! Отговори
И Кое му е лошото преди 2 години
Да го туриш на някоя навита колежка в обедната почивка без да се бъркаш за хотел !? ИЗ-джвндърясахте всички ей.
121
3
 
36
 
! Отговори
Ядосан! преди 2 години
"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал"!!! Аре после повярвай и на една дума на този гнъс !!! За него е проблем кой е снимал!
120
5
 
25
 
! Отговори
Бай Ставри чака преди 2 години
Бай Ставри не ги харесва такива гро3ници, но и този ще намаже. В затвора всяка стая е секс стая. Хайде, ревизия, съд, 20 годинки и в харема на Бай Ставри - при Тиквата. И любов, любов, любов... нон-стоп.
119
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя като го гледам, едва ли някоя ще се навие да му пусне. Остава варианта някой да му подарява и на него плеймейтки за по 5 хил или, което ми изглежда по-вероятно, да му е гостувал кмета на Симитли, както някой писа по-долу
118
5
 
27
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
хем н.а.***.н.,хем "голям"!?!Това са кадрите на ГЕРБ - нагли,нахални,надменни,тънали,потънали,та чак затънали до ушите в тинята,калта,блатото на корупцията!!!Абе алонкоолу,ти си правилото,а не изключението,ПРОС/З/Т,като гъбена чорба,за което е виновен вашият идол,кумир,господ-бог,който ви е назначил там,и сега реве на умряло!!!Покрай него и вие започнахте да си мислите,че ще бъдете вечни,велики,несменяеми и незаменими,е да,ама не,то всяко начало си има и край!!!И вашият дойде,хайде ЧАО от мен!
117
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на тоз да не му е гостувал кмета на Симитли ?
116
4
 
37
 
! Отговори
мак преди 2 години
Да се похвали, какви стаи за помощ има за работници по трасетата, колко са и как са оборудвани. Едно е да припаднеш в стая зад бюрото, друго е злополука на строежа. Кой има по-голяма нужда от такива пунктове за помощ? Пък и това наистина повече прилича на хотелска стая.