Жители на "Лагера": Децата са такива, защото има много секс, наркотици и насилие

Момчета с ножове и боксове са готови да се колят и бесят
Обновена: 5 яну 2022 09:40 | 5 яну 2022 09:28, Анисия Иванова
239

След кадрите с брутално насилие над 13-годишно дете СДВР продължава издирването на нападателите. Вчера двама от тях бяха задържани. Екип на Bulgaria ON AIR се срещна с жители на квартал "Лагера", които споделиха, че гаврата с детето е продължила около час и половина и не се случва за пръв път.

Мъж от квартала подчерта, че проблемът е системен. "Децата масово са такива, защото има много секс, наркотици и насилие. Родителите се разделят рано и децата стават такива - това е проблемът!", каза той и подчерта, че тези деца са продукт на средата, в която всички живеем.

Още по темата
Те са такива заради обществото, в което живеем, убеден е той.

"Искаме да разберем защо се е случило и да помогнем на децата да повярват, че това не е правилният подход. Като общество не трябва да толерираме такива постъпки", посочи жена от квартала.

По думите ѝ в ефира на "България сутрин", момчетата са дошли въоръжени с ножове и боксове преди два дни. Били са около 20-30 деца на 15-16 години и от други квартали.

"Нашите квартални деца са се свързали с батковците, за да търсят протекция. По-големите момчета се свързаха с нас, за да може по-цивилизовано да се излезе от ситуацията. Идеята ни беше да кажем на тези хора повече да не идват тук, неведнъж им е правена забележка. Идват момчета от "Надежда", "Дружба" и други квартали при момиченцата тук. 14-15-годишни деца са готови да се колят и бесят", разказаха живущите в "Лагера".

Битото дете е добре, съобщи друг мъж от кв. "Лагера". То обаче не искало да излиза от вкъщи, а другите деца търсят помощ от по-големите от тях.

"Децата стават изключително злобни. Кадрите са брутални. Това ни натъжава като хора и дано повече да не ставаме свидетели на такива гледки", сподели още събеседникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: побойЛагераBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой го знсе и тоя на къф се е правил и е изял шамарите
10
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бачкаторски гето драми. По цял свят ги има. Челядта на обслужващата класа. Неслучайно едни сме със заплати 15к, а други- с 3к шофьори и склададжии. Въпреки че и вторите има шанс да отгледат добри деца, но е спорно.
9
5
 
32
 
! Отговори
полковник Колев преди 2 години
До 1990год. имаше горе - долу някаква свестна култура. От тогава насам ни взеха културата, гаврят се с историята ни и то живеещи в БГ замърсяват ни езика с чуждици, заграбиха ни природните богатства, унищожават ни Природата, учат ни на извратености, продадоха ни страната, дадоха на ромите нечувани привилегии,а българите подложиха на Геноцид!!!.....И както виждате не става никаква промяна а все по лошо.
8
2
 
32
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
Секс, наркотици и насилие им е кусура. Иначе всичко е просто. Даже за сериозни работи на милиционерите не им се занимава с деца, защото е повече работа и се вдига врява. Дава се възможност докато "децата" станат пълнолетни да са вече завършени престъпници. И, разбира се, никой не търси отговорност от родителите.
7
4
 
9
 
! Отговори
Яко преди 2 години
Мале час и половина гавра
6
2
 
26
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Ако напиша секс и днес веднага ми цензурира думата, ама те могат да пишат нецензурни статии.
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е човека Жените бяха морални ,това да ти пусне веднага няма такова нещо ,чекаш някой месец.Сега е без коментар.Най лошото е ,че зарибяват в училищата с материал ,поне там полицията да се намесва.
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата са били винаги такива още когато не е имало се кс наркотици и насилие всъщност то се кс и насилие винаги е имало.Въпроса е кои са родителите на "бияча"
3
17
 
6
 
! Отговори
? преди 2 години
Ами къде са им майките? Защото се юрнали да работят вместо да стоят вкъщи и да си възпитават децата докато навършат пълнолетие. Къде са и учителите тук? Нали затова пращаме децата на училище? Да ги възпитават и учат.
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кленолистия мошеник има ли мнение по въпроса?
1
3
 
62
 
! Отговори
защо обществото преди 2 години
Къде са Детските Педагогически стаи,полиция,народно събрание,прокуратура?Защо батковците трябва да се намесват в улични побоища?Ние в афроамериканските гета ли се намираме?