Андре Токев след присъдата си: Няма по-добър учител от живота!

Поемам си отговорността, заяви известният кулинар
19 яну 2022 20:09, Красимир Ангелов
109
Андре Токев след присъдата си: Няма по-добър учител от живота!
Снимка: bTV, архив

Шеф Андре Токев коментира присъдата си от 7 месеца затвор за шофиране в нетрезво състояние.

"Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се“, заяви Токев пред bTV.

"Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим", добави известният кулинар.

Още по темата
По-рано днес стана ясно, че Токев, който през ноември 2021 бе хванат да шофира колата си пиян и по джанти, влиза в затвора.
 
Той е сключил споразумение с прокуратурата, което било одобрено от Софийския районен съд. Токев се е признал за виновен и е получил 7 месеца ефективно наказание.

Готвачът обаче има и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. Тъй като повторното деяние се случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три.

От 10-те месеца кумулативна присъда ще се махнат малко над два, през които е Токев бе под домашен арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
7
 
4
 
! Отговори
Пацо преди 2 години
Преди няколко века мъжете са били мъже , а жените са готвели.Това не е мъжка професия и мъжки живот. Не е важно приготвянето и подправките а качеството на продуктите.Качествено телешко месо , биволско и козе мляко, домашни чушки и домати , заек над седем месеца, ярешко месо, домашни яйца, домашно овче сирене - дайте ги насам.А вие си ходете на ресторанти , слагайте сосове и подправки.Аз с една тенджера под налягане, една тава и един тиган ще се оправя и черноморска сол, червен пипер и кимион
52
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можеше да се измъкне, както всички останали, обаче сам реши да си сноси последствията. Мъжка постъпка.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В крайна сметка ще мине изцяло с домашен арест.
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Респект, че намери топки да си признаеш вината. Ясно е, че ще излезеш след 2-3 месеца макс, но се замисли, че с парите, които притежаваш можеш да се обаждаш на Drink&Drive, момчетата са супер точни, много пъти сме ги ползвали.
49
4
 
19
 
! Отговори
смях преди 2 години
Aндре, бях сигурен, че ще пуснеш връзки и ще се измъкнеш. Уважение за това, че като мъж си носиш последиците. Лицемерите тук, а и в живота не можеш ги оправиш, но поне за себе си, ще знаеш, че си постъпил като истински мъж.
48
0
 
10
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Такива ,като Андрей Токев са безброй в БГ ,които карат употребили не само алкохол ,но и наркотици.За съжаление повечето от тях остават без никакво наказание ,за разлика от Токев ,който "плати" заради известността си. При убийство на пътя причинено,след употребата на алкохол и наркотици ,за виновните трябва да има строги наказания и настъпилата смърт вследствие на това да се счита ,като умишлено убийство и никога повече да не могат да бъдат шофьори..
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това момче е пиянка.
46
3
 
8
 
! Отговори
съд преди 2 години
До Как 60 ... Гумите ги реже жена му за да не се качи да кара защото го вижда че е пиян.Въпреки това тоя се качва и подкарва пикапа с нарязани гуми и от там кърти и джантите.Да си влиза в затвора и да си излежава присъдата.Лошото е че ония травестит Бахаров се оттърва от затвора след като 2 пъти го хващат да кара пиян и дрогиран.Дано да не убие някой като се качи следващия път да кара надрусан и пиян.
45
0
 
3
 
! Отговори
Как преди 2 години
Как изобщо караш така, че да спукаш 4 гуми и да потрошиш джантите? Да не е правил пилажи някъде? Или е минал през някой бордюр с 80-100?
44
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А убиеца на Милен Цветков ще отърве въжето....
43
4
 
2
 
! Отговори
ОПАНДИЗЕН преди 2 години
Не е съвсем прав - няма по добър учител от... ЗАТВОРА!
42
2
 
14
 
! Отговори
Учителя Живот преди 2 години
Преди да си вадиш житейски уроци, пробвай да отвориш правилника и да го прочетеш научи го, спазвай го, това е достатъчно.
41
2
 
7
 
! Отговори
amed doganq преди 2 години
Малко ми стана тъжно за него като прочетох !Май наистина ще влезе в затвора !това май е нещо, което не е случвало досега в България!Токев е доста силен и като физика и като психика - правеше доста лицеви.Това ще му е някакво изпитание, което ще го направи по-силен!Нека не съдим другите ! Всичко, което ни се случва на нас и на бликите е един голям урок, не ами много уроци !
40
0
 
7
 
! Отговори
Какво? преди 2 години
Втори път го хващат кьор-кютук пиян, явно човека не кара трезвен. Въпроса е, защо не са му отнели свиддетелството за правоуправление на МПС и ППС-то още първия път????
39
0
 
13
 
! Отговори
Stalinista преди 2 години
Бахаров кога?
38
3
 
4
 
! Отговори
Стига Токев преди 2 години
Стига, мола ти са... просълзих се от тежката ти съдба! Представяш ли си, цел ден пиян и наяден на гъби и екстази и кокаин, не можеш да се контролираш, хващаш една брадва и почваш да обикаляш като във филма Петък 13-ти. Колко е несправедлив живота. Горкия той. :,(
37
2
 
5
 
! Отговори
Пиян по джанти преди 2 години
Уморен от правене на манджалъци с гъби.. Това е Вълка от Уолстрийт левел шит.
36
0
 
9
 
! Отговори
Тоз урок преди 2 години
се учи още преди да вземеш книжка. Ако животът трябва да те учи на дърти години да не шофираш пиян, смятай, че имаш още много, ама много да учиш.
35
0
 
15
 
! Отговори
Някой по долу пита.. преди 2 години
Когато оня дето лепна Милен Ц. си излежи присъдата вкъщи ще му я обявят(присъдата) и ще го пуснат ..вкъщи..
34
3
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
Еееее много мъдър тоз човек бе, то от манджи и запръжки му се е замайла главата... Майка му и баща му не са го научили, една съща присъда има ама и тя не го е научила, ама живота щял да го научи-ами преди умрял ли е бил бе? Лиготии конски - само по-дълги уши му трябват... Пък какви шефове са готвачите, туй и на Господ не му е ясно...