Проданов: Нека почиваме на българското море, безопасно е

Българинът е един от най-добрите туристи в света, смята министърът
14 май 2022 22:25, Красимир Ангелов
220

"Нашето море е безопасно и е сигурно. Курортите ще бъдат подготвени. Призовавам всички да отидем и да почиваме на нашето море, и да останем в България. Българското правителство прави всички по силите си така, че да компенсираме бизнеса заради по-високите цени на тока и на газа", заяви министърът на туризма Христо Проданов в студиото на "Опорни хора".

Той увери, че в нашето море мини няма.

Още по темата
"Българинът е един от най-добрите туристи в света. Той обича да харчи пари. Руските и украинските туристи безспорно ще липсват тази година. Това, което до голяма степен ще покрие тези загуби, ще са туристите от Полша, Румъния, Чехия, Германия, Великобритания. Ние сме изключително конкурентоспособни, имаме комплекси, които са на световно ниво", добави Христо Проданов.

"Ние ще направим така, че нещата да се случват прозрачно. Знам всички плажове в какво състояние са, кои са фирмите концесионери. Тази година по време на летния сезон ще има строг контрол и всички, които не спазват закона, ще понасят санкции. Има плажове, които са на атрактивни места и които трябва да са на по-високи цени. Но има и такива, които са на 15-20 км от населеното място", подчерта министърът на туризъма в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитан за искрите в коалицията, той отговори: "Не бих казал искри, а различно мнение по някои въпроси. Ако Радев има поне едно доказателство за това, че се изнася оръжие за Украйна, то е хубаво да излезе и да го каже. България изнася оръжие за над 50 държави в света. И ние договори с Русия и Украйна за износ на оръжие нямаме, категоричен бе министърът на туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
11
 
! Отговори
безопасно, да бе преди 1 година
Митьо и компания ще дерат украинци безопасно. :D чвучи като перфектно място да си заведа семейството.
80
0
 
18
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Било "безопасно" звучи сякаш има и "опасно" море или пък някой в твърдял, че нашето море е опасно. Аз лично никога не съм се съмнявал, че морето ни е опасно или пък ще стане опасно. Що за малоyмнo изказване, това е все едно да почна да тръбя на ляво и на дясно например, че душа за баня е "безопасен". "Медията" днес.бг има вероятно скрит подтекст в тази очеавадна пропаганда, може би, че няма да падат ядрени бомби на морето ни хахахах. Баси cмeшницитe.
79
0
 
25
 
! Отговори
мак преди 1 година
Има ли места по хотелите, или всички са заети от гостите на Киро?
78
0
 
12
 
! Отговори
Тежки нокаути преди 1 година
Тая година на Митьо ще му се наложи да буха не само конкуренцията, ами и украински мутри. Според мен ще застъпи и Злaтьо и Камен, а това вече ще е страшно ще има война и то брутална. Украинците ще я загубат. За това - на Гърция. Нали държавата подпомага хотелите, какво ривете?
77
0
 
9
 
! Отговори
Koe e безопасното преди 1 година
Митьо е на свобода ли?
76
0
 
10
 
! Отговори
Читател преди 1 година
И това не е море а езеро би трябвало да знаете що е море,а за сероводорода по добре да не говорим,под 100 метра няма живот в тази среда,а колко е избухлив знаят учените от БАН
75
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На българското море не е безопасно, можеш да хванеш чревно paзстройство
74
6
 
6
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
СЛАВА СССР! Без Полша и Румъния!
73
1
 
5
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
ПродАЖНИКОВ.НА КОЛКО ДОЗИ ЗАБРАНЕНА СУБСТАНЦИЯ СИ?
72
3
 
3
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Този на колко е?!?!?
71
0
 
11
 
! Отговори
Как пък не преди 1 година
Презастраховането, презамърсено, ...айде другият път
70
0
 
33
 
! Отговори
Питанка преди 1 година
Опа, загрижиха се, като вълк за агне. Защо да остана в БГ, като не можете да изгоните нахалните укри от хотелите. Дори и да ги изгоните, в Търция условията за почивка са много по-добри! Там не правят разлика в цените между местни и чужденци, както при нас( за доказателство- различни цени зз българи и румънци, в тежест за българите).
69
0
 
15
 
! Отговори
До Българин преди 1 година
Тия емигрантки вярно, че са изпаднали, ама и не се чак толкова мизерни за да кандисат на твоите 5 мин. мъки.
68
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали си имате украинци ,за какво са ви българи
67
0
 
32
 
! Отговори
. преди 1 година
Ами почивайте бе! кой ви спира? За вас има преференциални условия. За нас НЕ!
66
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има толкова много министри, депутати, прокурори, директори и т.н., нека ходят те, нали много ги е грижа за Бг, ние като по елементарни ще отидем другаде.
65
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дори, ама аз на мутрите не искам да им давам пари. Има толкова добри места по света които излизат и на по добри цени, а за обслужване да не говорим. Как в Гърция и не само срещу 1 кафе можеш да си лежиш цял ден под чадъра на шезлонги, а тук не, има доволно свободни зони и заведенията са с нормални цени. Мутрите изгониха българите, искаха чужденци.
64
3
 
29
 
! Отговори
Men преди 1 година
Какво му е безопасното всяка година адското разтройство
63
1
 
29
 
! Отговори
Мутра с власт преди 1 година
Да бе, да ни бият мутрите. По-добре в Гърция.
62
0
 
37
 
! Отговори
Да попитам: преди 1 година
Кой нормален БЪЛГАРИН ще заведе семейството си при развъдника на сифилис,*** и разни други "екстри"?! И всичкото това гарнирано с укробандеровско присъствие! Има много по-добри и приятни местенца извън окупираното ни крайбрежие! Този заедно с Кирчо-Кокорчо и другата управленска пасмина да заминават на морето при любимите си укри и да престанат да ни дават акъли къде да си харчим парите! Само за три месеца опропастиха РОДИНАТА ни!

Спонсорирани публикации