Полицайката до Семерджиев: Съвестта ми е чиста, вие ще си понесете последствията

Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве, написа тя във Facebook
Обновена: 8 юли 2022 09:29 | 8 юли 2022 07:40, Анисия Иванова
1066
Полицайката до Семерджиев: Съвестта ми е чиста, вие ще си понесете последствията
Снимка: Facebook

Полицайката Симона Радева от Първо РПУ коментира нападките срещу нея заради жестоката катастрофа и нейното участие. Източници на разследването твърдят, че тя е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!

Още по темата

Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!", написа тя в личния си профил във Facebook.

Вчера стана ясно, че тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев - палка и сигнална лампа. Осигурявала му е „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1066
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
716
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Девойката и монтьорчето са най-обикновени прости младежи, каквито са две трети от младежите, закърмени с чалга и редовно бягали от училище. На тяхно място можеше да е всеки от тези две трети. Като им купуват коли и цици за абитуриентската вечер, така е. Вината е в родителите, но не само. От бачкане за материалното, нямат време за духовното и за възпитание на отрочетата си. Една книга не са прочели родителите, какво искаме от децата?
715
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива са от Възражзне.
714
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възрожденка. Това е.
713
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да , да и ние много се надяваме истината да излезе наяве , и да се разбере какви точно са ти задълженията в Полицията и кой , кога и защо те е вкарал в системата , а за твоята съвест изобщо не се рпитесняваме !
712
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми чиста и е съвестта на момичето разбира се, то дори и на шофьора на спортния джип също не е много *** съвестта - най-*** е съвестта на този с най-голяма власт който знае че може да предотврати нещо но него прави с цел личното си облагодетелстване и его
711
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той и Жорко , и всички които са го пазили толкова години да си прави какво му е кеф - и те са с чиста съвест , пък и е стара максима , че " Парите НЕ миришат " нали ?!
710
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние статиите не ги четем и слуховете не ги слушаме - Ние гледаме картинките и хич не ни харесва това което виждаме , а факта че си представител на полицията от която очакваме и се надяваме да прави живота ни спокоен и сигурен , ни УЖАСЯВА защото от твоите и на такива като теб действия разбираме огорчени , че ще си останем само с надеждите , докато Вие с "чиста съвест " помагате и прикривате тези които избиват невинните ни деца , а от които би трябвало да ни пазите !
709
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
изглежда ми, като жена с много чиста съвест!...
708
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи какво излиза сега , че в МВР ги назначават според чистотата на съвестта - И с какво я чистите тази съвест бе кукло , след като е ОБЩЕСТВЕНА тайна , че се занимавате с всичко друго , но не и с това което изисква полицейската работа и затова престъпността си има държава ?!
707
0
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Ангелина- продължение от предходния ми коментар под номер 841- не зная ,каква е "истината" в случая ,но това ,което със сигурност зная е ,че не такива ,като въпросната полицайка имат най- голяма вина за това ,че такива ,като нея работят в МВР,а тези ,които подбират кадрите на МВР ,а на нея дори и само по външен вид и личи ,че не е МВР, ако бяхме нормална държава ,този избор би бил невъзможен.
706
0
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Не зная кой е "заплашвал",както тя твърди - във социалните мрежи се намират всички зли безделници.Не съм в детайлите на всички факти по случая ,но от казаното от господин Рашков - дори факта да му е дала само атрибутите - полицейски ,които са намерени при този убиец ,защото човек ,който причинява смърт под въздействието на опиати се счита за такъв - едно и също е и ,като да вземеш някакво оръжие и да извършиш престъпление ,в случая МПС - то е оръжието е достатъчна причина да не говори за съвест
705
3
 
7
 
! Отговори
ДАВАЙТЕ преди 1 година
ДАВАЙТЕ ДА ИЗЧОПЛИМ КАЗУСА КОЙ ГЕРБАДЖИЯ ИМ ПУСКА ЧАДЪРИ
704
1
 
9
 
! Отговори
Дани Каназирева преди 1 година
Не закачайте организираната престъпност, защото изпадат в хаос, а така добре сме ги подредили!
703
0
 
7
 
! Отговори
Много Въпроси! преди 1 година
ТАЗИ КАКВО ОБЩО ИМА С МЛАДЕЖИ ГЕРБ????????????????????????????????????
702
1
 
4
 
! Отговори
Продуцент преди 1 година
От Свещената Гора ще снимаме нов филм с батман и искаме да и предложим роля като пещерата на батман!
701
2
 
2
 
! Отговори
Приемственост преди 1 година
Офицерът от Червената армия ГЕНЕРАЛА Власов член на КПСС е назначен от червения социалист Адолф Хитлер за руския хитлеристки фюрер за потвърждение на позивите хвърляни над СССР преди да ги нападне че Великогермания на Хитлер е построен червен марксически рай а провала е СССР
700
2
 
0
 
! Отговори
Г-жа Лиляна Павлова преди 1 година
Изплувала си от... виждам, Съдия Теди Дренска, ако отново ме цитираш ще се срещнеш лично с Бойко и пак на колене ще ме умоляваш да спра, изчезни Теодора.
699
1
 
3
 
! Отговори
САМО ИТН преди 1 година
Депутат, депутат но отива да ч.ка Мона в Студентския град.САМО ИТН.
698
1
 
8
 
! Отговори
Теди Дренска преди 1 година
Тази " Хубавица " е протеже на Лидера на ГЕРБ и на Прокурорки от региона, тя е как да Ви кажа - Принцесата на Тати, нагла, безмилостна и жестока, типична дъщеря на мафията наречена герб
697
1
 
5
 
! Отговори
Машала преди 1 година
Изказване на Путин - 300 коментара, кабинетът падна - 300 коментара, умното и красиво Мони - 1000+