Златните момичета събират средства за пострадалите в Карловско

Ще посетим селата, за да видим хората, допълни Невяна Владинова
9 сеп 2022 11:45, Анисия Иванова
25

"Златните" момичета събират средства за пострадалите от наводненията в Карловско.

Идеята се роди, след като видях всички тези хора, които са затворници в домовете си. Изключително тъжно е да видиш някой, градил нещо цял живот, да го губи за секунди. Исках и ние да станем част от екипа, който да помогне на тези хора. Това заяви вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Невяна Владинова в ефира на "България сутрин".

Кутия за дарения вече е била поставена на продукцията на националния отбор. Такава ще има по време на мастъркласа, който е планиран за неделя в зала "Арена Армеец", а също и на Световното първенство по художествена гимнастика.

"Мислим да изпратим средствата директно в общината, но и ще посетим селата, за да видим хората", поясни тя, като допълни, че редица международни федерации, в които членуват българи, също преживяват случващото се тук и биха помогнали.

Владинова коментира и подготовката на Световното първенство по художествена гимнастика.

"Много дълго се подготвяхме за него и мислехме с какво да е по-различно от предходното. Феновете могат да очакват много българско Световно първенство с голям брой участници. Идват 62 държави, 30 ансамбъла и между 80-90 индивидуалистки. Ще има зрелищна битка за титлите и медалите, защото това е и квалификация за Олимпиадата", каза тя.

Вицепрезидентът на БФХГ подчерта, че в Световното първенство ще участват Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбълът ни, който има ново съчетание.

"Нашите основни конкурентки ще бъдат Италия и Израел. В ансамблите - Испания, Франция, Гърция. Амбицията на съперниците ни много се разрасна, което е много хубаво, защото спортът напредна много за една година", смята Владинова. Според нея, ако гимнастичките ни играят както могат, веднага ще вземат квоти.

"Целта ми като посланик на Световното първенство е да достигнем до много повече хора, да покажем, че спортът може да бъде социален феномен. Надявам се все повече малки момиченца да проявят интерес към художествената гимнастика, защото отваря много врати и създава силни характери", обобщи Владинова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Тошо Явно са голямо "богатство "щом на 20 години им дадоха наи -високи пенсии.
20
1
 
0
 
! Отговори
до 21 преди 1 година
Прав си господине, но ....донякъде , от там нататък имаш трески за дялане, докато стане нещо полезно от теб ! Дай го малко по оптимистично, а, всеки като даде и ето нещата ще се оправят! Амомичето има авторитет и го използва, а ние с тебе кой на знай, е аз теб те зная вече как мислиш, а ти мене, но до тук! Бъди една идея по-висок ! Бъди здрав!
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези златни момичета дариха ли поне хиляда лева.Или дайте да дадем,
18
1
 
0
 
! Отговори
До 20 Тошо преди 1 година
Тошо ли си Тош-ко, не зная, ама това Варадинова, колкото е златно - една прашинка златна да бе дарила, а не да обявява къде и как щели да се слагат кутии, които други, само явно не и тя, а ние отново трябва да пълним и да помагаме- защото сме преди всичко хора - за разлика от теб и нея. Господи Мили, на грешните прости, а нас спаси.
17
1
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Владинова, подкрепям те бъди все така уникална и с поглед напред!Не парите, не колите не не , Ти си националното богатство на тази страна!Пожелавам успех на отборът ни!
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Варадинова да каже колко лично тя ще дари, защото много преди нея много кутии вече има и там даряват хора с далеч по-ниски доходи от нейните- да, те са отзивчиви и съчувстващи, а не показни - "Кутия - за дарения вече е била поставена на продукцията на националния отбор. Такава ще има по време на мастъркласа, който е планиран за неделя в зала "Арена Армеец", а също и на Световното първенство по художествена гимнастика." По-голяма гавра и натлост не бях виждал и чувал. Поне да беше замълчало това
15
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
В тази телевизия всички са навлекли черни дрехи като че ли сме британска колония.
14
1
 
3
 
! Отговори
Вижте какво преди 1 година
бе ДНЕСкашни ***, защо не забраните този неадекватник и п'р'остак Христо Христов ? Толкова ограничено умствено същество имитиращо хомосапиенс, ако уважавате самата си медия не трябва да го допускате до изказ ! Не съм сигурен това НЕЩО дали знае повече от десетина думи, колкото един амазонски папагал ?! То няма мозък дори да се засрами, че е г'л'упак !
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Киро и Асен взеха ли по една заплата? Или те дават само на Зеленски? С някакви селяни от карловско не им се занимава. Безперспективна работа.
12
0
 
3
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Не прочитам никъде политическа партия да е дарила пари или политик за пострадалите райони ? Най-големите политически заплатаджии-измамници най-стиснати, но пред микрофоните най-загрижени и с най-голямо съчувствие мамят българите с обещания и фалшив патриотизъм !
11
0
 
3
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Карлово гори отново:))))
10
3
 
1
 
! Отговори
до Христо Христов преди 1 година
Абе стига с това ЕС и НАТО.....Те комшиите не могат да си помогнат ти ЕС и НАТО
9
2
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
А партньорите от ЕС и НАТО помагат ли?
8
2
 
2
 
! Отговори
до От Карловско преди 1 година
Ти виж комшиите ти от Калофер какво правят в събота... пък после давай съвети и недоволствай...Съседи сте, едни ринат, други празнуват... сигурно ще Ви почетат на откриването, ще кажат някоя мила дума и ще обещаят че ще помогнат... скороКаквито политиците, такива и хората....
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
евтин пиар
6
1
 
3
 
! Отговори
ПУК преди 1 година
Не знам кой какво помага, кой какво има нужда, ама едни се чудат как да се справят, други организират събор в Калофер в събота....Жалко за пострадалите, които дълги години няма да могат да се справят...
5
1
 
5
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Като няма държава, така е. Събираме капачки за децата, пращаме СМС за какво ли не, сега събираме за Карлоско, а пичовете крадат пари и си карат новите джипове и живеят в замъци и правят каквото и с когото си поискат. Всичко е точно.
4
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
А Лидъл дава 500 лаптопа по 20 лева :)))
3
2
 
9
 
! Отговори
От Карловско преди 1 година
Айде стига с евтин пи ар на наш гръб... Кутии за дарения щели да поставят.Аре нЕма нужда. Ако искате да помогнете елате и се хващайте за лопатите и за РК1(ръчна количка) пък храната е от нас и народа ще ви се радва и оцени.Дела трябват, а не празни приказки, ама ще ви се прецакка маникюра нали?!? И ще трябва да спите в бунгала нали?!? По лесно е да "сложите кутии за дарения".Благодарим за "помощта" аре у лЕво молИм.
2
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 1 година
Щели да видят хората - бе вас кой иска да ви гледа ,ходете се снимайте в една кошница по морето я видях някъде.