Helpbook сигнал: Поръчваш си сандвич, а в него... подострен молив!

Вижте и три сигнала от Кърджали
28 окт 2022 14:08, Александър Попов
35
Helpbook сигнал: Поръчваш си сандвич, а в него... подострен молив!
Снимка: Pixabay/sstoyanov

Ние от платформата на Helpbook.info още сме в недоумение след получен сигнал от град Пловдив. Наш потребител ни е изпратил видео клип и текст към него. Била направена поръчка чрез сайт предлагащ доставки от заведения, като изборът бил известна верига за бързо хранене. Каква била изненадата, когато при консумация бил открит подострен молив в сандвича и оставаме в недоумение как е възможно да се случи такова нещо. Видеото от сигнала, който вече е входиран в БАБХ, вижте тук.

Продължаваме с няколко сигнала от град Кърджали: „В сградата на най-старото училище в гр. Кърджали- Отец Паисий, се помещава така наречен Бизнес инкубатор на Общината. В същата сграда учат най-малките ученици- 5 паралелки първи клас. Контролно пропускателната режим е строг и родителите не се допускат в сградата. В същото време там постоянно се провеждат срещи с неограничен брой посетители в учебно време. Как да бъдем спокойни за децата си, при положение, че постоянно има движение на външни хора? Същите тези пушат пред сградата, маневрират и паркират колите си, дори когато има деца и многократно съм била свидетел на критични ситуации с малки деца. Общината е на 5 мин. от тази сграда- разполага с много зали и едва ли е проблем да се предвижват пеша. Кметът постоянно парадира, че се грижи за децата, но дори и не се замисля за опасностите, на които са подложени.
Всички родители сме единодушни, че:

1.Сградата трябва да се предостави само на децата
2.Външни хора не бива  да влизат.
3.Изцяло да се затвори двора за коли, преди да е станал инцидент.

Моля за съдействие и решаване на проблемите". Целият сигнал вижте тук

В друг сигнал получихме оплакване от мръсотията в града: „До кога ще живеем в кочина? Кога ще изчистите зелените площи пред изчислителния център и в карето срещу Езикова гимназия Христо Ботев? Тук минават децата ни, трябва ли да свикват с бунищата? А защо не се мие улицата при събаряне на сградите на тютюнева? Минават деца и болни и дишат прахоляка от строежите". Сигналът вижте тук

За мръсния въздух в града се оплакват и в друг сигнал: „Поради строителни дейности, въздухът в района на музея в Кърджали не може да се диша. Улиците Републиканска, Екзарх Йосиф и цар Самуил са покрити с прах и пепел и преминаването е невъзможно. В този район има жилища, къщи, музеи и е път към училища, поликлиника и детска градина. Целият квартал е потънал в прах, а кола с която да се измият улиците не съм виждала никога. Моля да се вземат мерки за осигуряване на чиста градска среда". Сигналът вижте тук

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Не е само това ... преди 1 година
В Т-Маркет Панагюрище редовно лъжат ! Пред стоката обявяват една цена, а на касата маркират по-висока цена ! Свидетел съм на десетки подобни случаи. А на щанда с млечните продукти (и не само там) се предлага мляко с изтекъл срок на годност. Когато предупредих една от служителките да премахне негодното мляко от щанда, тя не се трогна и с панагюрско-граовски говор (говорят на уа-уа и уе-уе) каза, че ще го направи по-късно ! Всеки ден там стават скандали на касата за некоректни сметки !
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо не е този сандвич от статията , и второ ми прилича на злоупотреба с правата на клиента ! Бил съм свидетел няколко пъти на простаци в ресторант , които се оплакват ама след като са изяли всичко , че не било добре опечено или не било прясно , само за да не платят сметката ! Та и в този случай е малко подобно - Изяла го почти целия и изведнъж - молив ...- хайде пинизи , то около готвачите се е засипало с моливи ?!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На клипчето не се вижда сансвич на известна марка. Вижда се как някой пред скъпа клавиатура и скъп монитор на чисто гола и добре почистено бюро снима нагризано парче хляб, претоплено в микровълнова и със забучен в него молив. Някой непредубеден би си помислил, че клипчето е направено в офиса на Хел Бука, от някого, на когото плащат за всеки изфабрикуван сигнал в системата, ама горкият е нямал нищо под ръка освен парче дълбоко замразен арабски хляб и молив.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕЕЕ, мaйнa... Хората бонус ви дали с храната, вие ревете, че и мръсно правите. Следващия път мишка ще получите! :D
27
0
 
2
 
! Отговори
Свидетел преди 1 година
Доставчикът се върна да иска 80 стоинки доплащане за молива 15 стотинки за подострянето. Тръгна си с едно око по-малко.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво толкова,нали не е дамска превръзка...
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фотографкята на клипчето втори ден си търси подострения молив.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не са разбрали намека: хапни, пък после реши кръстословица.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като гледам сама си го е турила. Чак и клипче е сътворила. Добре че само молив е имала под ръка.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това много евтино, като съшито с бели конци. Поръчва си САНДВИЧ от голяма верига. Вместо да яде, снима клипче. Каква изненада! В сандвича, поръчан от известна верига заведения има О, БОЖЕ молив! Подострен при това! Кой ли го е сложил вътре? Сега трябва да разпространя това клипче в МОЯТА система Хел Бук, и без това никой не ще да я чуе, поне аз да си постна фейк видеото за повече стрийм.Ще го писна и до Днеста, в нея взимат куцо и саккато.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си чисти между зъбите след хранене, като клечка за зъби
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моливът е сложен за изодзадзе,след хранене та да тръгне кебапчето....:))))
19
7
 
5
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
При бай Тошо нямаше случай в бургера ти да има подострен молив. Защото нямаше бургери. И моливи нямаше. И острилки също.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Случва се бе какво толкова?Вие не грешите ли като работите?Нали не е изял молива?А може и да не оставя бакшиш на доставчика и той да му е сложил молив да си направи сметката за другия път!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Част от подострен молив е попаднала в бургера. а) Паднал е от ухото на хлебаря докато е месел тестото.б) Някоя сръчна мадама го е забърсала от плота докато е слагала салама и краставицата.ц) Сложен е нарочно с цел лоша реклама.
16
1
 
4
 
! Отговори
Спомняте ли си? преди 1 година
В последните години на соца и във вестниците писа, че някой си купил хляб и когато го разрязал, намерил в него работещ дамски часовник. Когато се опитали да разберат чий е часовникът, никоя от работещите в този хлебозавод жени не си признала.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В края на краищата някой се е постарал да подостри молива, по обидно щеше да е ако моливър беше неподострен, тъй де, ако трябваше и молива да острим то това щеше да е вече прекалено.
14
0
 
6
 
! Отговори
Бичкия преди 1 година
Дължината на средностатистическия молив е по-голяма от диаметъра всеки бургер. Хайде сега "ЖоРнАлИста" да обясни какъв точно е молива и дали пък случайно не става въпрос за Дьонер от Мимас?!??!?!?!? ТОП НОВИНАТА не е издържана логически. Просто е нашляпана, ей така. Колкото да пълни място на главната страница.
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изводът - яжте си домашно приготвена храна и не се оплаквайте. Стига с тия простотии, да поръчваш да разни куриерчета с жълти ранички и велосипед - пици, мици и разни други готованщини.
12
1
 
18
 
! Отговори
меню с подарък преди 1 година
Не знам защо се възмущава купувачът. Както казват ромеитe, квот' доде - се е кяр :)