След детектор на лъжата: Казва ли истината бащата на Александър?

Момчето е в неизвестност от 11 ноември, когато изчезнало по време на разходка с баща си
17 ное 2022 17:15, Йоана Цонева
69
След детектор на лъжата: Казва ли истината бащата на Александър?
Снимка: Facebook

Александър Цветанов - бащата на изчезналото 12-годишно дете с аутизъм в Перник, твърди, че се е подложим на детектор на лъжата.

В профила си във Фейсбук Цветанов написа:

"Детекторът на лъжата показа, че казвам истината, но това не е от значение за мен, защото сина ми го няма! Сашо, върни се вече!".

Мъжът е с детска церебрална парализа.

Момчето е в неизвестност от 11 ноември, когато изчезнало по време на разходка с баща си в района на Профилакториума в Перник. Вече седми ден доброволци и полиции търсят детето, като от Областната дирекция на МВР в града съобщиха по-рано днес, че е обходен 20-километров радиус от мястото на изчезване, както и че издирването продължава под нова форма.

В сряда стана ясно, че майката на 12-годишния Александър е призована на разпит. Радостина Цветанова е напуснала България през август 2020 г. и оттогава не се е прибирала. Живее във Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
1
 
! Отговори
и аз до австриеца преди 1 година
Добре... Как наричат австрийците традиционните видове наденички, които имат вътре сирене, какво е сиренето и с какъв вид горчица се поднасят? Давай! Австриец.... пфффф. Колкото аз съм ескимос.
64
0
 
3
 
! Отговори
До австриеца преди 1 година
Самият факт, че ти е разрешено да пишеш и да изказваш абсурдното си мнение е доказателство, че всичко е възможно на тоя свят. Тоя отговор достатъчно ли ти обяснява ситуацията?
63
5
 
10
 
! Отговори
Шерлок преди 1 година
Много профайлъри, много криминалисти, много нещо е разнищило случая вече. Колко ще сте адекватни, ако ви изчезне детето, бе хоби детективчета? Как ще се държиш в екстремна ситуация знаеш едва, когато ти се случи, а не както си го представяш по интернеДа. Да пази Господ да не се случва.
62
3
 
1
 
! Отговори
ннн преди 1 година
До Анонименкой си ти та задаваш въпроси
61
0
 
11
 
! Отговори
Внимание преди 1 година
В първия ден се казваше, че детето е било на успокоителни. Защо? И не е ходил на училище.
60
3
 
16
 
! Отговори
Коню преди 1 година
И без полиграф се вижда, че бащата е тотално неадекватен.
59
24
 
4
 
! Отговори
австриецът с мустака преди 1 година
А защо на човек с такова заболяване като таткото, детска церебрална парализа, не е забранено да има деца? Виждаме какво е поколението му!
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом в името има Цветканов треа се фнимава да не е оставил Сашко в некоя асансьорна шахта
57
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 12 години човек ако има такова дете ще знае , че не може да се изпуска и за минута от поглед. Защо са седели в гората и каква е причината , да го направят ? Друг път имало ли е такива разходки и кога ? Кои места са посещавали най често и къде ? Според мен майката е замесена във цялата исторя. Попитах моето магало , но на повечето въпроси отгова беше , че не знае. Само един въпрос който зададох беше Майката замесена ли е. Отговорът е Да !
56
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 42, а тя понеже е образцова майка си била шута за Англия
55
5
 
3
 
! Отговори
Преди всичко преди 1 година
Отвлекли са го хора, които могат да го прехвърлят през граница и да го скрият. И случайни могат да ги проследят. Или обикалят околностите и чакат лесна плячка.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детето е отвлечено от човек който го познава и знае къде ходи на разходка с баща си. Сашко се доверява на този човек и го е последвал.Според мен има два варианта или е приятелят на бащата Марио или брат му Раян
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
човекът е с детска церебрална парализа.... Повярвайте ми не е смятал детето си за сериозно болно...
52
3
 
5
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
Защото само Бог може да разкрие Истината. Твоите разсъждения са от човешка гледна точка. И не, не му се полага нищо на човека ей така, от само себе си! А и съществува свободна воля за всички хора - и добри, и лоши. Молитвата е нещо съвсем различно от проста молба към някой началник.
51
4
 
22
 
! Отговори
? преди 1 година
А кой е правил снимките на детето в близък план на труднодостъпни за бащата места до рекички и стълби, като бащата не е отлепял от колата? Имало ли е трети човек по принцип на разходите с тях? А този път?
50
6
 
11
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 1 година
До За бащата Защо да се моли на Бог? Той, бащата не е престъпник, че да се моли за нещо, което като човек му се полага. Ако Бог е наистина справедлив и може да върне детето, трябва да го направи, без да е нужно да му се молят
49
11
 
16
 
! Отговори
За бащата преди 1 година
Вместо да ходи по екстрасенси, по- добре е да отправи сърдечна молитва към Бог. Не е нужно да е в църква! Дано ме послуша.
48
5
 
14
 
! Отговори
999 преди 1 година
А какво стана с НОВОнамереното розово плюшено мече в гората? Негово ли е или не???
47
5
 
21
 
! Отговори
В момента преди 1 година
Полицията работи за оправдаване на бащата. Проявил е огромна небрежност.
46
8
 
3
 
! Отговори
M.I.C. преди 1 година
Може да не разбирам нещо, но защо бащата се подлага на детектор. Естествено хората са различни и правят какви ли не неща под стрес и в определени ситуации, но вместо да търси сина си да си губи времето с детектор на лъжата. Макар че не сме в неговата ситуация и не можем да знаем какво бихме направили...