След детектор на лъжата: Казва ли истината бащата на Александър?

Момчето е в неизвестност от 11 ноември, когато изчезнало по време на разходка с баща си
17 ное 2022 17:15, Йоана Цонева
69
След детектор на лъжата: Казва ли истината бащата на Александър?
Снимка: Facebook

Александър Цветанов - бащата на изчезналото 12-годишно дете с аутизъм в Перник, твърди, че се е подложим на детектор на лъжата.

В профила си във Фейсбук Цветанов написа:

"Детекторът на лъжата показа, че казвам истината, но това не е от значение за мен, защото сина ми го няма! Сашо, върни се вече!".

Мъжът е с детска церебрална парализа.

Момчето е в неизвестност от 11 ноември, когато изчезнало по време на разходка с баща си в района на Профилакториума в Перник. Вече седми ден доброволци и полиции търсят детето, като от Областната дирекция на МВР в града съобщиха по-рано днес, че е обходен 20-километров радиус от мястото на изчезване, както и че издирването продължава под нова форма.

В сряда стана ясно, че майката на 12-годишния Александър е призована на разпит. Радостина Цветанова е напуснала България през август 2020 г. и оттогава не се е прибирала. Живее във Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
8
 
! Отговори
Претърсването преди 1 година
Трябва да е по- сериозно в близост до първото място. Аз съм изпускал пирон в стая и съм го намирал след дни на най- неочаквани места и след много сериозно претърсване просто от любопитство къде може да е " изчезнал". Няма изчезнали неща!
44
9
 
14
 
! Отговори
Caffe Royal преди 1 година
Ако бащата има пръст във цялата тази истоия,целият свят ще разбере как животът във една пост комунистическа страна деградира хората до малоумие и душевни болести,падение на човешкият геном до най-долните му нива на първобитните астропитеци.И всичко това,поради липсата на лустрация след тоталитарният режим на комунистите които продължават да са на власт и днес.
43
7
 
4
 
! Отговори
Маг Жуел преди 1 година
Ке го намери само онагова който има лопата!
42
4
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
МВР СЪЩО ПОТВЪРДИ ЗА ДЕТЕКТОРА! БАЩАТА НЕ ЛЪЖЕ. ОСВЕН ТОВА СА СНИМАНИ НА КАМЕРА ДВАМАТА 10 МИНУТИ ПРЕДИ ДА ОТИДАТ В ГОРАТА. НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ Е НАЙ- ВЕРОЯТНО. ПОТЪНАЛ В ЯМА ИЛИ ВОДА НАБЛИЗО.
41
17
 
17
 
! Отговори
А сега преди 1 година
Майката трябва да съди държавата, че са и отнели детето и са го унищожили. Дали са го на човек, който поради здравословни причини не може да се грижи адекватно за него.
40
8
 
18
 
! Отговори
Шменти преди 1 година
Този човек не го вълнува, когато детето му щъка само по гората, а си седи в когато и си чете в интернет, та на детектора ли ще има някакви реакции.
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я, бре! Той нали не искаше да се подлага на детектор на лъжата щото видиш ли детекторът не работел добре и не показвал верни резултати при проблеми с нерви и мускули, пък той нали с ДЦП, та от девет кладенеца вода извади да обяснява, че не може, пък сега можело, че и вярно бил показал. Глей ти, глей ти...
38
7
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ДОШЛО МУ Е ДО ГУША , ЧЕ ИМА УВРЕДЕНО ДЕТЕ И В ЯРОСТ ГО Е УТРЕПАЛ АКО Е СВЪРШИЛО НЯКОЯ ПАКОСТ! НАПИЛ СЕ Е И ГО Е УТРЕПАЛ! НАСИЛИЛ ГО Е И СЕ Е ПРИТЕСНИЛ ДА НЕ ГО ИЗДАДЕ И ГО Е УТРЕПАЛ! ОЩЕ В САМОТО НАЧАЛО ПЪРВИЯ ДЕН НАПИСАХ, ЧЕ ВЕРСИЯТА НА БАЩАТА Е СЪМНИТЕЛНА И ТО МНОГО! ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО !! А МАЙКА МУ НЕ Е НАПУСКАЛА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КЪДЕТО Е ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ ТЪЙ, ЧЕ ТЯ ОТПАДА! ДА ГО БЕШЕ ОТВЛЕКЛА АМА УВИ НЕ Е!
37
18
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПРЕДУПРЕДИЛ СЪМ ВИ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ХОРАТА С ЗЕЛЕНИ ОЧИ! ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ А Е СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСА НА МЕЛАНИН И ПОКАЗВА НЕДОРАЗВИТОСТ НА МОЗЪКА! УВРЕДЕНИ ХОРА СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ СЪЩО МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ УВРЕДЕН ИНДИВИД С ЗЕЛЕНИ ОЧИ! ТОВА ГО ПИШЕ В ИНТЕРНЕТ
36
7
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
УБИЛ ГО Е!
35
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В какво са се превърнали българите. Дете с аутизъм, а майката си е обрала крушите и избягала в Англия. Бащата също е с неадекватно поведение. А сега нека всички се запишем в Направиго.беге за да пълним гушата на алчните И. и А.
34
7
 
11
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
Тоя с ДЦП, детето аутист, майката к'ва е... с би-полярно разстройство.. кви хора се размножават...
33
7
 
8
 
! Отговори
до 32 преди 1 година
Точно така! И си спомних сега един номер (граничар служих). Кабърче или пиронче в обувката и натискаш. Питат те "извънземен от Марс ли си?" - натискаш и вече си марсиянец. Другите начини не мисля, че е добре да ги пиша. Не, че е нещо секретно, ама мене ме е гнус като си спомням.
32
4
 
28
 
! Отговори
ерго преди 1 година
Детектор на лъжата при човек с психически отклонения (ако ги има) не се провежда!!!!!! Първо трябва да мине преглед при високо квалифициран психиатър и едва след като бъде установено и потвърдено, че е психически нормален може да се пристъпи към теста с детектора на лъжата! Дано не се окаже, че бащата има пръст в изчезването на детето.
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой го видя живо за последно това дете?От тогава телефона на бащата проследен ли е къде е ходил?
30
2
 
23
 
! Отговори
до анонимен преди 1 година
"Майката го е взела май." ----- Имаш ли си представа как се вади дете извън държавата? Дори за задграничен паспорт е необходима декларация и съгласието, и на двамата родителя подписана, и заверена при нотариус, да не говорим за отделна декларация подписана от родителя, който остава в Бг и показана пред граничните служби. Въобще не е толкова лесно както си мислят мнозина.
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По думите му първа версия детето е изчезнало около профилаториум в Перник ,докато детето влязало в магазин да си купи зайо байо и бащата седял в кола защото не можел да върви с и карал докато дететои играе по шешеходната пътека , бащата си отклонилза момемт вниманието като сърфирал на телефона .Втората версия че ходили на излед в гора до Перник и към 15:50 изгубил в гората сина си и го търсил ,чак към 16:05 се е обадил в 112. Бащата вече няколко човека заявихаче май освен физически и психически не е добре ! Неадекватни кординати казвал на групите доброволци говорел ккво му казали в
28
2
 
18
 
! Отговори
Град на ужасите преди 1 година
Перник се превърна в град на ужасите! Първо Мирослава Николова сега това хлапе, явно тоя *** град е прогнил от престъпност.
27
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
детето е живо и здраво таткото го е скрил и го храни ще се покаже след време и ще каже че не помни и така
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Или е работа на педофил или ... е твърде късно. Шест дни на открито, без храна, в студените нощи, нереално.