След детектор на лъжата: Казва ли истината бащата на Александър?

Момчето е в неизвестност от 11 ноември, когато изчезнало по време на разходка с баща си
17 ное 2022 17:15, Йоана Цонева
69
След детектор на лъжата: Казва ли истината бащата на Александър?
Снимка: Facebook

Александър Цветанов - бащата на изчезналото 12-годишно дете с аутизъм в Перник, твърди, че се е подложим на детектор на лъжата.

В профила си във Фейсбук Цветанов написа:

"Детекторът на лъжата показа, че казвам истината, но това не е от значение за мен, защото сина ми го няма! Сашо, върни се вече!".

Мъжът е с детска церебрална парализа.

Момчето е в неизвестност от 11 ноември, когато изчезнало по време на разходка с баща си в района на Профилакториума в Перник. Вече седми ден доброволци и полиции търсят детето, като от Областната дирекция на МВР в града съобщиха по-рано днес, че е обходен 20-километров радиус от мястото на изчезване, както и че издирването продължава под нова форма.

В сряда стана ясно, че майката на 12-годишния Александър е призована на разпит. Радостина Цветанова е напуснала България през август 2020 г. и оттогава не се е прибирала. Живее във Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
има намесена др.жена,детето им пречи,да видят личния му живот приятелки,колежки,детето им е било бреме,а детекторът на лъжата може да бъде излъган от всеки по-инт.човек.
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма държава в света, която прилага детектор на лъжата като доказателство за каквото и да е. Може единствено да допринася за дадено разследване като ''допълнителна улика'' ако има физически доказателства срещу някой. Та, следваща статия моля.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детектора може да бъде излъзен ако си хладнокръвен и умен. Ако наистина бащата не е замесен това е голяма трагедия за него. Майката духнала, детето с потребности и накрая това! УЖАС.
2
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не казва резултатите веднага, този е виновен ама 100% - не е обявил веднага детето за изчезнало, опитва да се подвежда разследването и като цяло говори глупости и не се държи като нормален родител при подобни обстоятелства.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
прочетете му всичко в телефонаи ще разбрете всичко