Нешка Робева: Народът ни извърши предателство спрямо християнската вяра

Антихрист вече е навсякъде - и по домовете, и между нас, смята треньорката
Обновена: 15 апр 2023 22:13 | 15 апр 2023 22:07, Анисия Иванова
339

Съвсем съм загубила ориентация, да не кажа вяра, защото ако сериозно мислим - какви празници ни предстоят и защо празници? Ако тръгнем по улиците, който и млад човек да попитаме, гарантирам, че 99,9% няма да знаят за какво става въпрос. И ние казваме "празнуваме" – какво да празнуваме? Едно предателство, което народът е извършил спрямо своята вяра. Или преносителя на тази вяра?

Това каза легендарният треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на предаването "Опорни хора".

Според нея християнството е едва застанало на крака със своите светци, мъченици и вече започва да се дели, да спори кой е по-прав.

"Защо в България, където ние наистина сме безбожници, Възкресение Христово е официален празник? Защо нашите деца да не могат в училищата да го изучават, защо нямат часове по вероучение? След като се борим джендър идеологията да не влезе в училищата и ни сочат с пръст, едва ли не, като Антихрист, а истинският Антихрист вече е навсякъде - и по домовете, и между нас, християните. Едни християни избиват други християни", каза още Робева пред Bulgaria ON AIR.

Има здрав разум, който все повече се увива в пашкул с разни идеологии, обещания, настройване на човечеството, с посочване на виновния, на мнение е гостът.

"Те са една шепа хора, която по някакъв начин са повярвали, че са боговете. Липсва ни доброта, липсва ни истинско съчувствие. Страхът ражда престъплението, предателството, той ражда всички Божи грехове", допълни легендата в художествената ни гимнастика.

Няма религия, в която на първо място да не идва добротата и обичта, посочи тя. "Ако ние не може да разберем как да достигнем вярата, Бог ще ни покаже", заключи Робева.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
10
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Како Нешке,много си пошла!Продължаваш да говориш глупости,скрий се!
237
9
 
6
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Аз не съм религиозен и набожен, но е ясно че има някаква сила и енергия която движи тази цялата безкрайна вселена !! Но тази сила не се казва нито Исус Аллах или Буда, това са приказки от 1001 нощ, и измислици на хората, и различните култури !!!!
236
31
 
16
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Нешка много се изложи. Бута се, в материя където не и е работа. Мълчи си, поне така никой няма да разбере, колко си ***. Да си легендарен треньор, не значи, че си умен. На времето друг като нея легендарен спортист и треньор се помни с "интелектуалната мисъл " :РънЪтъ, прай борбЪтъ.
235
23
 
30
 
! Отговори
Българин преди 1 година
От кога агентите на ДС станаха религиозни стожери на нацията?Нали религията беше утопия за народите!
234
20
 
21
 
! Отговори
Свидетел преди 1 година
Като има претенции Нешка Робева да е толкова праведна нека каже колко пъти преди 10 ноември 1989 беше влизала в църква. Или партията не разрешаваше а тя беше доста наведена и облагодетелствана ОТ ПАРТИЯТА де.
233
10
 
20
 
! Отговори
Марлена Юрукова преди 1 година
След 1944г. БКП забранява в училищата Християнското вероучение. Хиляди свещеници са по затворите, стотици са убити , сред тях и епископът -светител и будител, Борис Неврокопски. Ето цитат от "Ситни дребни като камилчета" ( първата забранена книга след Девети) от репресирания писател Трифон Кунев в статията си "Безбожието наднича към България". " Това са само партийни интереси...Партийни интереси може да желаят, щото в нашата страна да живеят само едни злощастни безбожници. "
232
10
 
13
 
! Отговори
Чеченец преди 1 година
Нешке защо в у-щата се учи турско ислямско изповедание?Щом става въпрос за пари предатели много и то повечето от правителството.Така се възпитава поколението.С турско пресъствие и.т.н.
231
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никадърник!
230
27
 
37
 
! Отговори
Морски преди 1 година
Доживях комунисти да говорят за религия !
229
32
 
25
 
! Отговори
Случаен преди 1 година
Някога с леля си Цола развявахте червени знамена. Сега пред портите на Свети Петър започнахме друга песен.
228
35
 
50
 
! Отговори
Мдааааа преди 1 година
За мен и за много много разумни хора в България, гласът на Нешка е глас на народната памет и съвест. Да, тя не се харесва на безмозъчните, безпаметни и безпросветни индивиди, но това е още едно доказателство за достойнствата на тази велика и горда българка. Поклон!
227
50
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Празни дрънканици, изкуфелница! Интелектът и ерудицията са й слаба страна. Пък иначе нека си е легенда, ама спортна. Да не се обажда там, където не разбира нищо. Комунистическата галеница седнала да проповядва религия.
226
38
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Робева .... Твоето любимо БКП затри християнската вяра във българският народ ... *** и мършша комунистическа
225
30
 
49
 
! Отговори
Нешка дъртото ченге преди 1 година
Как пък всички дърти ченгесари от ДС станаха свръх религиозни!?
224
17
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Къв дядо мраз бре или дядо Коледа,нямат нищо общо с вярата в Бога!?
223
32
 
32
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
А тъй а тъй, кажи го пак , руснаците убиват своите братя. Като си почнала да бъркаш джибрите, бъркай ги добре
222
42
 
2
 
! Отговори
BatSot456 преди 1 година
Една чужда вяра(натрапена на нас насила,уж в името на единството на българският народ).Същото и с така наречената писменост,ама айде да не задълбаваме.
221
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕШКЕ, *** И ВИЖ КАК ТВОЯТА ЛЮБОВ СВЕТЛИН РУСЕВ СЕ ИЗГАВРИ С ЖЕЛАНИЕТО НА БАБА ВАНГА ДА ОСТАВИ ЦЪРКВА ПОСВЕТЕНА НА СВЕТА ПЕТКА!ТОВА ЦЪРКВА ЛИ Е!ТОВА ИКОНИ ЛИ СА!БАБА ВАНГА ВИ ВЯРВАШЕ!ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ВИСШИТЕ НИ ЦЪРКОВНИ СЛУЖИТЕЛИ СА МОСКОВСКИ ЧЕНГЕТА!ПРЕДАДОХА ВЯРАТА НА КГБ !НАЙ-ДОБРЕ Е ДА МЪЛЧИТЕ И ДА СЕ СПОТАЙВАТЕ!
220
33
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голями християни сме, няма що. Празнуваме наложения от демокрстите Дядо Коледа, който е реклама на Кока-Кола и забравихме Дядо Мраз, който се празнуваше от нашите родители и прародители от много много години.
219
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1968 година празнувах е църковните празници по стар стил, а от края на 1968 година по нов стил. Ученическите ваканции бяха две по 10 дни - 1-10 януари и 1-10 април и доста често ваканциите съвпадаха с Коледа и Великден

Спонсорирани публикации