Нешка Робева: Народът ни извърши предателство спрямо християнската вяра

Антихрист вече е навсякъде - и по домовете, и между нас, смята треньорката
Обновена: 15 апр 2023 22:13 | 15 апр 2023 22:07, Анисия Иванова
339

Съвсем съм загубила ориентация, да не кажа вяра, защото ако сериозно мислим - какви празници ни предстоят и защо празници? Ако тръгнем по улиците, който и млад човек да попитаме, гарантирам, че 99,9% няма да знаят за какво става въпрос. И ние казваме "празнуваме" – какво да празнуваме? Едно предателство, което народът е извършил спрямо своята вяра. Или преносителя на тази вяра?

Това каза легендарният треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на предаването "Опорни хора".

Според нея християнството е едва застанало на крака със своите светци, мъченици и вече започва да се дели, да спори кой е по-прав.

"Защо в България, където ние наистина сме безбожници, Възкресение Христово е официален празник? Защо нашите деца да не могат в училищата да го изучават, защо нямат часове по вероучение? След като се борим джендър идеологията да не влезе в училищата и ни сочат с пръст, едва ли не, като Антихрист, а истинският Антихрист вече е навсякъде - и по домовете, и между нас, християните. Едни християни избиват други християни", каза още Робева пред Bulgaria ON AIR.

Има здрав разум, който все повече се увива в пашкул с разни идеологии, обещания, настройване на човечеството, с посочване на виновния, на мнение е гостът.

"Те са една шепа хора, която по някакъв начин са повярвали, че са боговете. Липсва ни доброта, липсва ни истинско съчувствие. Страхът ражда престъплението, предателството, той ражда всички Божи грехове", допълни легендата в художествената ни гимнастика.

Няма религия, в която на първо място да не идва добротата и обичта, посочи тя. "Ако ние не може да разберем как да достигнем вярата, Бог ще ни покаже", заключи Робева.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
12
 
20
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Нешке,за коя вяра говориш? Та ти и Светлин,не бяхте ли фенове на Рьорих,леля Ви Ванга...Вяра ще рече "символът на вярата".Кога ти си изповядвала тоя никео-цариградски символ? Никога! Та ти и елитарната Ви хай лайф банда предадохте Русия и България с "Екогласност",а днес сте първа писта да ревете за Русия.А тази вяра,Нешке,бе ли насилственно наложена от гърците и не бе ли причина за избиването на Българската Аристокрация? Аз *** не съм,но и във вери чужди не вярвам,а само в Една Майка Българи
177
15
 
28
 
! Отговори
Хайл химарс преди 1 година
Тоя червен артефакт пак изпълзя, леля ти Ванга не ти ли е казвала, че комунистите са най-големите атеисти.
176
15
 
40
 
! Отговори
пепо преди 1 година
До Анонимен""нали за това сме разделени бе господа другари?Догато и последния помнещ тъмните времена не умре.Тая беше в ЦК на БКП,дълги години депутат.Готвела ли е,прала ли е,къща чистила ли е?Да,имаше големи постижения,но с цената на големи пари.Огромни пари наливани от държавата.Това бабе,ако не бяха я изгонили,още щеше да трови спорта.Видя се,че и без нея и големи пари,децата са световна сила.И без терор и бой!
175
12
 
42
 
! Отговори
Gencho преди 1 година
Екстра Нешке, вместо да поздравиш християните като един смирен вярващ си тръгнала да обиждаш собсвения си народ. Та малко ли обиди понася българският народ че и на Великден да ни обиждаш? Вземи се покай и гледай ти да следваш доброто и честното а остави съдът на Бог. Айде, Христос Воскресе и на теб Нешке.
174
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешке, седмата Божан заповед гласиНе прелюбодействай.Преди да четеш морал, виж първо себе си.
173
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народът или управниците! Българинът винаги е бил вярващ, това е запазило и българщината, но не е фанатик. Най старият народ в Европа. Буден и умен народ, с инстинкт за самосъхранение и заслужава уважение, малко народи са като него, оцеляли и запазили се през вековете въпреки всичко.
172
12
 
45
 
! Отговори
Ангел преди 1 година
Тази жена никога не каза нещо добро за народа, винаги търси да оплюе и охули, жалко ...и разбира се, медиите й дават място да се изказва. Злобна, черногледа, свадлива, това е Нешка, бивша любимка на комунистическата власт преди 30 години.
171
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е една опорките и наратива на руската пропаганда - българите са предатели, децата ви ще станат *** и прочие тьпотии и тая улавата да не изпущи да се включи на Великден.
170
9
 
24
 
! Отговори
Не преди 1 година
Нешка явно е ослепяла за доброто, които я заобикаля , уви!
169
8
 
24
 
! Отговори
Упс преди 1 година
Чудя се как е възможно някой да говори от името на Всички българи???? И то - Нешка, която беше най- приближена на Ванга??? Може да говори за Киро и Аси как изглеждат в нейните очи, примерно, но Не и за всички ангро! Аз лично срещам много добри хора, съчувстващи и истински добри. Дори и лошите виждам, че стават по- добри! Това виждам!!!
168
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докъде стигнахме,комунисти да станат най- големите защитници на християнството!
167
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно обаче хората не искат да живеят в страни с комунистически морал и ценности,които тук се възхваляват.Никой не отива в Северна Корея например,а заминават за САЩ и държавите от Западна Европа.
166
36
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Права е Нешка Робева и всеки, на който не му е празно между ушите, добре го разбира.
165
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политиката на САЩ след Втората световма война за подмяна на ценностите с фалшиви ценности налагани от САЩ, явно дадоха резултат. Всички сте чели за това.
164
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оказа се, че демократите са слугите на дявола и те са проклятието на България. Те унищожиха и продължават да унищожават българското общество и от народ с морал ни превърнаха в скотове. Факт! Всеки на поне 65 години може да направи сравнението преди и сега.
163
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първите религиозни сгради взривени в България са 7 минарета взривени в София през 1878 година и в следващите дни са съборени още 3 минарета. Според някои тук това е безбожна работа ...
162
17
 
24
 
! Отговори
Безбожник преди 1 година
Когато баба Нешка почне да ми плаща сметките, тогава ще ми държи сметка кога и кво празнувам.
161
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите сме си атеисти от поне 120 години.
160
30
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слугите на дявола пак оплюват една достойна българка.
159
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако беше толкова ревностна християнка, нямаше да дудне и да наставлява точно в навечерието на Въскресение, обаче и тя на дърти години е яхната от бесове...