Нешка Робева: Народът ни извърши предателство спрямо християнската вяра

Антихрист вече е навсякъде - и по домовете, и между нас, смята треньорката
Обновена: 15 апр 2023 22:13 | 15 апр 2023 22:07, Анисия Иванова
339

Съвсем съм загубила ориентация, да не кажа вяра, защото ако сериозно мислим - какви празници ни предстоят и защо празници? Ако тръгнем по улиците, който и млад човек да попитаме, гарантирам, че 99,9% няма да знаят за какво става въпрос. И ние казваме "празнуваме" – какво да празнуваме? Едно предателство, което народът е извършил спрямо своята вяра. Или преносителя на тази вяра?

Това каза легендарният треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на предаването "Опорни хора".

Според нея християнството е едва застанало на крака със своите светци, мъченици и вече започва да се дели, да спори кой е по-прав.

"Защо в България, където ние наистина сме безбожници, Възкресение Христово е официален празник? Защо нашите деца да не могат в училищата да го изучават, защо нямат часове по вероучение? След като се борим джендър идеологията да не влезе в училищата и ни сочат с пръст, едва ли не, като Антихрист, а истинският Антихрист вече е навсякъде - и по домовете, и между нас, християните. Едни християни избиват други християни", каза още Робева пред Bulgaria ON AIR.

Има здрав разум, който все повече се увива в пашкул с разни идеологии, обещания, настройване на човечеството, с посочване на виновния, на мнение е гостът.

"Те са една шепа хора, която по някакъв начин са повярвали, че са боговете. Липсва ни доброта, липсва ни истинско съчувствие. Страхът ражда престъплението, предателството, той ражда всички Божи грехове", допълни легендата в художествената ни гимнастика.

Няма религия, в която на първо място да не идва добротата и обичта, посочи тя. "Ако ние не може да разберем как да достигнем вярата, Бог ще ни покаже", заключи Робева.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да говориш,че ние българите сме безбожници,когато точно нейната комунистическа партия 45 години ни възпитаваше в атеизъм,тази партия взривяваше църкви! На вяра в Бога децата се учат от малки,както е било едно време!
157
13
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
До Жена.... Вместо да се радвате на таланта и родинолюбието на някой сънародници ,ги мразите и обиждате ,-----///------- Какво общо има талантът и родолюбието с християнството? Едното не предполага другото, освен това и трите неща при нея са под въпрос.
156
10
 
10
 
! Отговори
Разкарайте тази преди 1 година
Примадона от новините
155
7
 
24
 
! Отговори
Христос Воскресе преди 1 година
Госпожо я не се изказвайте...Снощи в църквата беше пълно с тинейджъри, деца ..млади хора
154
16
 
27
 
! Отговори
Ние сме народът! преди 1 година
Другарко Робева, сатаната е във Вас: да обвиняваш народа в грях е горделивост, а това е първият смъртен грях! Но това си е съвсем присъщо на комунистите, независимо как са се нарекли и как са се преоблекли. Комунист веднъж, комунист завинаги... Болест на духа и на душата е комунизмът; лекувайте се, смирете се, посипете главите си с пепел и се покайте! Тогава може и да се върнете при народа, когото мъчихте в името на съветските ви господари и на брадатите сатанисти воглаве с Мордехай/Маркс!
153
34
 
20
 
! Отговори
ами-и преди 1 година
А бе за съжаление комунистите се оказаха повече хора и са направили в пъти повече за България Демокрацията се оказа хаос в който тарикатите могат да крадат безнаказано. Нека си припомним българските премиери на прехода, престъпленията, беззаконието, злобата, алчността. Комунизмът беше доста дибър за семейството, но не можеше да станеш милионер. Христос воскресе!
152
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неофит е един от най-умните и начетени хора в България. Само лицемер може да злослови.
151
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е дърта комунистка. Никаква християнка не е. Да си коментира комунистическата религия на светите равноапостоли Маркс и Енгелс, божият син Ленин и великомъченика свети Путин.
150
10
 
18
 
! Отговори
Помним.... преди 1 година
До Анонимен .... Това че комунистите са антихристи е така ... ама попове не са пращали по лагерите. Поне не от тези във висшето ръководство , като патриарха ни Неофит ...с псевдоним даден от Шесто управление на ДС - СИМЕОНОВ . Той е бил един от 11-те вербувани от всичките 15 членове на Българския свети синод . Спухтял и предавал колегите си свещенници а за награда "избран " за Патриарх . ПОМНИШ ЛИ ? Нешка беше СЪЩАТА. Умилкваше се около Тодор Живков .Любимата гимнастичка на Тато ...
149
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха! Една обществена система може да функционира без цели, но без враг и идеология - не може. Назад съм Средновековието - това измисли умното днешно човечество...Христос е първият родолюбец, първият борец за социална справедливост, избрал смъртта и саможертвата в името на другите, когото днешните фарисеи биха разпънали отново, ако беше жив! Христос ВОСКРЕСЕ! За Истината!
148
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А, дъртата Нещастна Робева, знаели, че такива като баба й Ванга са забранени, даже и отлъчвани по каноните на Православието?
147
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъртата обвинява всичко младо и старо, че сме и съсипали религията и сме предавали християнската вяра, но в същото време обикаля по по други студиа и разправя как не трябвало да сме подкрепяли Украйна щото сме влизали във война. Това българския комунист е най-долното нещо на света, заклевам се.
146
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая съвсем е изкуфяла и е забравила годините на "социализъма", сега всички кумуняги се изкарват много вярващи
145
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистите са най-големите антихристи. Забраниха християнството и пращаха поповете по лагерите.
144
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ни занимавате с тази изкукуригала червена бабичка, която вижда нацисти и антихристи навсякъде?
143
4
 
11
 
! Отговори
аноним преди 1 година
Виждам доста хора с интелект на отходни тръби!!!!!
142
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя скелет *** няма ли да се скрие вече?
141
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да уе. Пада комунизма и вече немало комунисти, много удобно, за един ден всички върли болшевики вече са променени и невинни. А тоя комунистически болшевишки скелет, който се е превърнал в чистокръвна рускиня, що ни го показвате на нас българите?!
140
16
 
4
 
! Отговори
Тангра Сила преди 1 година
Изкуфела дрътуфелница по телевизиите... Предателство срещу кого? Срещу един натрапен ни създател на духовно учение и едни натрапени ни създатели на религия, в лицето на неговите двама апостоли Павел и Петър? Ние, никого, не предаваме, защото Тенгриянството е изконната бащина вера и ако си Българин, то ти си тенгриянин, нема как. Християнството, тогава е като глобализма днес - определен набор от ценности, които требе да бъдат натрапени силово на всички, за да няма различия и да се управлява лесно
139
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 188 - такива филолози, като тебе пишат на великден дс с главна буква. бе, земи се скри некъде, само *** днеска, брей, нема отърване от вас!