Безсмъртният полк ще проведе своето шествие днес

Общинари от ДБ поискаха да бъде отменено
83
Безсмъртният полк ще проведе своето шествие днес
Снимка: БГНЕС

Днес ще се проведе шествие на Безсмъртния полк, което ще тръгне от паметника на Незнайния войн с полагане на венци и ще стигне до паметника на Съветската армия.

Общински съветници от "Демократична България" поискаха то да бъде забранено, защото всява разделение.

Решението на общината е, че няма основание за това.

Движението в центъра на София по маршрута на шествието ще е затворено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: Безсмъртният полк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
ПРОДАЖНИЯТ ПОЛК преди 8 месеца
СВОБОДАТА СКЪПО СТРУВА, СВОБОДАТА СЕ ОТСТОЯВА ВСЕКИ ДЕН ! ВЪН КРЕМЪЛСКИТЕ ШПИОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ !
55
0
 
2
 
! Отговори
Слепок преди 1 година
До Васил +1 Тези не са демократична българия а ДапродадемБългария - по-лоши са и от ГЕРБ. Трябва да бъдат осъдени за злините нанесли на България и то за много кратък период.
54
0
 
3
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Щом са се захванали от Демократична България е повече от ясно, че нищо няма да излезе.
53
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 1 година
Тия вярно са безсмъртни! Помня как през 1978-*** имаше конкурсен изпит по математика за техникум . И за се явих и изкарах 5,75. Пред мен имаше само един кандидат с 6,00. Имаше една четворка,един с 3,25 и всички други с двойки.Обаче тези с двойките бяха внуци на активни борци. След "класирането" ни бяха приели мен,оня с шестицата и внуците на активните борци.Баща ми тогава каза-"ако искаш учи тук,но ще си все в немилост".И се отказах сам!Оттогава съм ги намразил.
52
0
 
0
 
! Отговори
лекар преди 1 година
Завърших през 1989-та. Започнах като лекар на село.Дойде АБПФК,извади червеният кочан и нареди да му изпиша безплатни лекарства,тъй като той е АБПФК.В този момент го чу фелдшерката и каза,че имал 3 чувала с лекарства в тях!Аз отказах , а той ме заплаши и каза ,че тая власт те с кръв са я взели и само с кръв ще я дадат!Е,кажете ми как да имам добро отношение към тях?
51
7
 
5
 
! Отговори
Слепок преди 1 година
До КукуСтига си лъгал. В лагерите са затваряни престъпници - лица с фашистки и антинародни прояви, изнудвачи, измамници и рецидивисти, сводници, сутеньори, комарджии, просяци и лица със скандално поведение, спекуланти и черноборсаджии. Сега ако решат да затварят само спекулантите, ще трябва да затворят поне 200 000 "бизнесмена".
50
3
 
5
 
! Отговори
До Куку 63 преди 1 година
Ако днес се обърне палачинката поне 300 хиляди ще си заминат без съд. Това ще са всички корумпирани ***-о-близачи, които щедро раздават държавното ни имущество на концесии. Всички палячовци, които се считат на умно-красиви, които неуморно гласуват очевидни чуждестранни импланти като ПП и ДБ. И редица други ярки представители в разред "безгръбначни".
49
3
 
7
 
! Отговори
Куку преди 1 година
Повод за гордост е да празнуваш убииството на 30000 българи без съд и присъда?Да празнуваш отварянето на лагери в които хранеха прасета с трупове на убити българи?Това което правеха руснаците с нас даже и турците се срамуваха!
48
6
 
4
 
! Отговори
Що ревете преди 1 година
Ве щом може да има хей парад, значи може да има и безсмъртен полк,така де либералност и демокрация.Или искате случайно да заприличате на комунистите които забраняваха и цензурираха всичко което не им харесва...;))))) който има акъл ще се сети...
47
3
 
9
 
! Отговори
Всява разделение? преди 1 година
По какъв параграф "всява разделение"? Победата над фашизма би следвало да не "всява разделение". Тия от ДБ всяват разделение с тяхната идея за заличаването на историята.
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 56. Казваш, че от 1989 г. и досега сме в пълна независимост?! Ти сериозен ли си бе? Можем ли да вземем поне едно самостоятелно решение? В такава зависимост като сега никога не сме били. Всъщност какво ли се чудя? Каквато е граматиката ти, такова ти е и всичко останало.
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Азов 58. Похвална откровеност. Браво!
44
12
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Защо не си го организират в некой парк, а ще ми затварят центъра? Това е абсолютно путинска тъпотия. Започнаха да се лигавят с тия некролози преди десетина години, малко преди първата атака срещу Украйна.
43
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес едни фашисти празнуват победата над други фашисти!
42
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честит ден на победата над Германия!
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А помните ли на площадите възклицанията ...,,който не скАчА е червен, който не скАчА е червен".. Отминаха годините на хорските надежди.На синята идея.Хората бяха така жестоко излъгани Подведени.Че някой ни води към Европа.Дойде Царе.И всичко се обърка.И до сега Сакскобурготски разправя .Че за ,,Русия с респект и уважение".От кога сме се разделили с Русия.От 1885 до 1944 година .Период на робство от 1944 година до 1989 година И времена на пълна зависимост.Между 1989 и до сега.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А помните ли на площадите възклицанията ...,,който не скАчА е червен, който не скАчА е червен".. Отминаха годините на хорските надежди.На синята идея.Хората бяха така жестоко излъгани Подведени.Че някой ни води към Европа.Дойде Царе.И всичко се обърка.И до сега Сакскобурготски разправя .Че за ,,Русия с респект и уважение".От кога сме се разделили с Русия.От 1985 до 1944 година .Период на робство от 1944 година до 1989 година И времена на пълна зависимост.Между 1989 и до сега.
39
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАТО и ЕС могат само да ни съсипват с *** като ДБ и Кирчо
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха ха ха ха - Ден на Европа... Загубилите войната Франция и Германия, решават да основат въглищен съюз, 1950 година. Да се отърват от зависимостта, от Англия и САЩ... Ха ха ха ха Нищо общо с денят на Победата
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ГРОБ разбира се на евроатлантика Бойко Методиев Борисоф