Убитите на бул. "Сливница" се готвели за сватба, шофьорът бил заслепен

Бащата на загиналия младеж: Да спрем тези убийци
Обновена: 9 май 2023 08:57 | 9 май 2023 08:47, Елка Василева
326
Убитите на бул. "Сливница" се готвели за сватба, шофьорът бил заслепен
кадър: Нова тв

Бащата на загиналото момче при тежката катастрофа на бул. „Сливница” Павлин Стоянов призова за справедливост по Нова тв.

Още по темата
Той сподели, че синът му Явор и другата жертва - Ани, се готвели за сватба.

„Моля всички българи, помогнете да не се забрави случаят с тези две деца. Ани и Явор се обичаха много, предстоеше им сватба. Един убиец на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да направим нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушение. Винаги ми казваше „Тате, трябва да се внимава". Къде ни е държавата сега? - Няма я”, каза Стоянов.

Млад шофьор с книжка от 3 месеца блъсна и уби двама души на бул. „Сливница” в София. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите са пресичали. След като ги е ударил, водачът забил колата си в стълб.

След тежкия пътен инцидент десетки се събраха на протест на мястото на произшествието. Те настояха МВР и общината да вземат мерки за ограничаване на скоростта в района.

Днес отново ще се състои протест.

18-годишният шофьор, който блъсна и уби на място 22-годишен мъж и 24-годишната му годеница на столичния бул. "Сливница", е бил заслепен от лек автомобил в насрещното движение, чийто водач е управлявал на дълги светлини.

"Подзащитният ми е в изключителен шок и стрес. Има липса на категоричен спомен за това, което се е случило. Разбира се, че е бил неадекватен. Един водач с 2,5 месеца стаж, след като претърпи подобна катастрофа, няма как да е. Категорично подзащитният ми не е употребил алкохол и наркотични вещества. Това е напълно изяснено от пробите с дрегер на място. Кръвната проба категорично ще установи това, заяви пред bTV адвокатът на младежа Димитър Марковски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


326
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
3
 
36
 
! Отговори
трепете го преди 1 година
и не трийте коментари, след като четем глупостите на адвоката му, ще четете и моите.
251
4
 
45
 
! Отговори
Аззз преди 1 година
Заслепили го,да кажат с колко е карал и защо не е спрял на пешеходна????Тази скапан държава нищо не се промени към добро Нищо.300метра влачил тялото заслепили го започнаха адвокатските морафети.Круме къде си Хан Крум къде???
250
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В по-голямата си част адвокатите са нечестивци. Не може нормален човек да защитава убиец и да се опитва да му издейства по-лека присъда, а дори ако е възможно и да го отърве от затвора за едни пари. Но това са кървави пари и такива адвокати само могат да съжаляват. В Библията е записано, че Бог мрази да се оправдава виновен и да се осъжда невинен. Как така шофьорът не си спомня с колко е карал, а уж си "спомня", че загиналите не са били на пешеходната пътека?
249
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 259 Всъщност не, родителите са бачкатори от Люлин. Даваха ги по тв, простовати хора, не особено приятни. Явно са работили на смени и малкият е получил възпитанието си на улицата. А колко още са такива, не ми се мисли! Изгубена територия!
248
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
поредното богаташко синче, което няма да влезе в затвора, а ще е накичен с гривна
247
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
шофьора бил заслепен ли?.... видяхме с каква скорост преминава в населено място, на пешеходна пътека! Светла им памет на загиналите млади хора! Дано убиеца не го изкарат невменяем
246
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като е наел сина на Марковски, ясно е, че не е случайно на мама и тате убийченцето.
245
1
 
26
 
! Отговори
Некъф преди 1 година
След като е заслепен защо кара като луд. Давайте му 20 години затвор и да се научат всички ***, че ще бъдат строго наказвани за напред
244
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига бе, филмари! Какво богаташко, синче! Видя видяхте ли майка му и баща му и къде живеят?! Ех, Боже! Да, невероятно за вас, но факт не е бил пиян, нито дрогиран. Което в този случай, няма значение.
243
1
 
20
 
! Отговори
РУСИЯ преди 1 година
Този е посъветван от Адвокат за номера *в русия съм* . Кой кара на Дълги на осветен булевард , дори да в така няма да има ефекта за заслепяването - този ефект се получава на неосветени пътища . Плосък Номер , няма да мине пред Прокурора (за последното не съм сигурен , все пак прокурорите душа носят - имат хотели за издръжка ) .
242
1
 
28
 
! Отговори
Да попитам преди 1 година
При 50км/ч може ли да има подобни фатални резултати от произшествието. Каквото и да е станало и очите му да бяха избодени има спирачки. Летял е, сигурно е слушал и музика с децибели на дискотека, говорил е по телефона, а може и да си е седнал по турски и да си е пил кафета. Безотговорност и самонадеяност, създадена в семействата. Сега тоя Марк. може да изкара, че Планетата си е променила орбитата. Самонадеенякът е ЛЕТЯЛ.
241
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
246 - тръгнал да бяга? Ясно... От утре ще четем, че и тоя като Серсеминджиев не помни, че е бил в колата.
240
1
 
35
 
! Отговори
До 246 преди 1 година
Какъв водач с дълги светлини бе, измишльотини адвокатски.
239
0
 
0
 
! Отговори
Кен-Кен преди 1 година
ДО 247 Здравей България(09.05.2023) 1:11:02 минута на предаването.Google
238
2
 
14
 
! Отговори
Янек преди 1 година
Тези два ангела са на безопасно място вече, при БОГ!
237
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кен-Кен /239/ Каква версия е изложил този Георгиев?
236
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Установен ли е водачът на автомобила, карал с дълги светлини? И той има вина, но това не оневинява nuшлeмeтo, карало с несъобразена скорост и побягнало от полицията. Полицаите, и тях да ги питаш защо са го гонили, след като лесно е могло да бъде идентифицирано. И ето ти сега трагедия, която не може да се поправи. Жалко!
235
2
 
28
 
! Отговори
Край преди 1 година
Богаташко синче с 20годише форд Ка. Пълни олигоарси са коментаторите.Според мен това момче е взело да натиска газтта смятайки че натиска спирачка. Виждал съм го как става при неопитни шофьори. Няма наркотици няма и алкохол няма и пръстъпната самонадеяност на начинаещ мутрафон. Просто ... живота на младите хора свърши. И неговия също.
234
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е некво богаташко синче ! Хонорарът на Марковски ?????!
233
0
 
34
 
! Отговори
Горския преди 1 година
Когато си заслепен набиваш спирачки и караш, колкото виждаш ! А не, на руска рулетка ! За да убие двама души е бил с повече от 80.