Протест пред Президентството, скандират "Тук не е Москва"

Шествието е инициирано от ПП-ДБ
Обновена: 30 май 2023 20:17 | 30 май 2023 20:03, Анисия Иванова
492

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протестиращи са се събрали пред сградата на Президентството. Протестът  е под наслов "Защита на парламентарната република" като пълноправен член на Европейския съюз и НАТО. Шествието е инициирано от ПП-ДБ.

Протестиращите скандират "Тук не е Москва". На място има организирана подписка с искане за импийчмънт на Румен Радев. На платаките пише: "Вън Президент", "Румен Радев е позор за България - слуга на Русия".

На място пристигнаха и представители на ПГ на ПП-ДБ, Асен Василев, Кирил Петков.

По-късно шествието потегли към Народното събрание, булевард "Цар Освнободител" е затворен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


492
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
5
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
Няма партия в България която да може да мотивира хората да излязат в отпуск за да ходят да протестират! Няма такова животно в тази държава! Нормалните хора са твърде смазани от ежедневието си, че да се занимават с жалките опити на този или онзи политик за кризисен ПР! Хората нямат парите за да си позволят да протестират за каквото и да е. Трябва да е някаква върховна глупост и тогава протестите са 1-2 дена, а такива като този днес са изцяло платена реклама с продуктово позициониране!
310
9
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 10 месеца
Когато ГЕРБ и ППДБ си стиснат ръцете, първата им работа ще е да почнат да ви бият и да ви тормозят, ама яката, докато луднете от тормоз и шубе. Както са правили болшевиките през 20-те и 30-те години. Защото сте прости животни, загубили инстинкт за самосъхранение.
309
6
 
16
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
В древен Рим е имало платени оплаквачки, жени на които се плаща да вървят пред умрелия,да се мажат със сажди, да правят цирк и да създават илюзия, че починалия ще липсва на хиляди.Тези протестиращи са същите!Едни и същи оплаквачки на протестите на Възраждане,Герб,ПП,БСП,ДПС и тн.Всички на протест през деня когато нормалните хора са на работа или в 17-18 часа.Време в което нормалните хора все още се опитват да тръгнат от работните си места и тепърва ще ходят да прибират деца, да пазаруват и тн.
308
2
 
4
 
! Отговори
ФИНАЛНО преди 10 месеца
ВЕЧНА ДРУЖБА -ЛЕКА НОЩ
307
1
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
каква трагедия !...Под статията за "протеста" против Радев се кипри друга статия,ОТ ДРУГА ВСЕЛЕНА :..-"Илон Мъск се гласи да инвестира милиарди в Китай "...Немам повече какво да добавя ..Щуравото си е щураво,лечение нема..
306
1
 
19
 
! Отговори
Днеес преди 10 месеца
А колко е просто само. Едни нови и честни избори ще решат всичко. Не демократични а честни. Колко е лесно и естествено.
305
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Провинцията И КАКВО МУ ХАРЕСВАТ ? ЧЕ СЕ НАВЕЖДА НА ДЖУДЕТО ЛИ?
304
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До цецо слушалката. Че кво от туй ? Не може ли ?
303
2
 
6
 
! Отговори
СОФИЯНЦИ преди 10 месеца
ДЕБЕЛО-СЕРКОВЦИ, СИЧКОТУ ЧИНОВНИК > ДЪЛЖАТ 680 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ПАРНО
302
11
 
23
 
! Отговори
Провинцията преди 10 месеца
Колкото и да се напъват,народът харесва Радев.Засвирукали и заподскачали една шепа безделници продажни.Елате в провинцията да протестирате -да видите как ще ви посрещнем бачкаторите и истинския народ- яка сопа ще ядете!!!
301
12
 
8
 
! Отговори
цецо слушалката преди 10 месеца
КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ РАДЕВ Е РУСОФИЛ
300
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Май си ни е добре без правителство. Поне няма да влезем във война.
299
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На протеста тази вечер освиркаха кокорчо и дянков, ама независимите медии не го дават това. Виковете бяха Връщайте мандата и Предатели.
298
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До БРАВО НА ТЕЗИ. Нито един от тия не работи.
297
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия са точно толкова умни колкото Кирето Харвардски, които се изпънал и рекъл, че нема да позволи да поемем курс към Евразия и зех да се чудя България на кой континент се намира.
296
17
 
6
 
! Отговори
БРАВО НА ТЕЗИ преди 10 месеца
РАБОТНИ ХОРА, ДОШЛИ ОТ СТРОЕЖИТЕ, ОТ ДОМЕННИТЕ ПЕЩИ, ОТ ЗЕЛЕНЧУКОВИТЕ ГРАДИНИ, ОТ КАМЕННИТЕ КАРИЕРИ И Т.Н. >>> СЛЕД ТЕЖКИЯ ТРУДОВ ДЕЛНИК СА НАМЕРИЛИ СИЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ РАДЕВ > БРАВО ! ДА ЖИВЕЙ !
295
6
 
29
 
! Отговори
Свободни медии преди 10 месеца
А за протеста "Поход за мир", който наистина беше многохиляден написахте една-две думи и една снимка?! Тези "професионални протестъри сме ги виждали не един куп изяви-само да има кой да плати.
294
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така е. Българските политици трябва да са слуги само на българския народ. Тези, които сега издигат лозунги срещу Румен Радев, могат ли с ръка на сърцето да кажат, че не слугуват на някой друг?
293
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така и не разбрах защо аджеба са се разревали тия пенции, че тук не е Москва. А и не вярвам и самите те да знаят защо така са се разпищели.
292
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Предателите на съд за държавна измяна!!!