Ангел Христов починал заради запушена коронарна артерия?

Тялото ще бъде освободено и предадено на близките
5 юни 2023 17:00, Стела Стоянова
81
Ангел Христов починал заради запушена коронарна артерия?
Снимка БГНЕС

Запушена коронарна артерия е причина за смъртта на Ангел Христов, предаде БНТ.

Съдебните медици са открили множество тромбози по време на аутопсията на единия от двамата братя Галеви.

Настъпването на смъртта съвпада с твърденията на близките, както и разказа им, че изведнъж е паднал и издъхнал.

Очаква се да бъде издаден и документ, с който ще бъде освободено тялото и предадено на близките.

В събота вечер стана ясно, че Ангел Христов-Геле, известен като единия от братя Галеви, е починал от инфаркт в България. Христов е издирван с червена бюлетина от Интерпол и се предполагаше, че е извън страната. Не е ясно кога се е върнал в България.

Погребението трябваше да се състои в неделя в град Дупница, но беше отложено заради разследване на прокуратурата и МВР. Тялото му бе иззето от моргата в Кюстендил и откарано за съдебномедицинска експертиза в София.

Още по темата

Първоначалната информация твърдеше, че Христов е починал в имението си в село Ресилово. В понеделник се появи информация, че е издъхнал в частна болница в град Дупница.

Служителката на община Дупница, която издала смъртния акт на Христов, твърди, че съобщението за смъртта му е било именно от тази болница. По-късно през деня от болницата отрекоха това и казаха, че Ангел Христов-Геле не е починал там.

В официално съобщение от МВР-Кюстендил пък заявиха, че Геле е починал в дома си в Ресилово. т траурната агенция и общината заявиха, че при тях няма информация, че той е бил издирван.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: Ангел Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
0
 
! Отговори
Диана преди 11 месеца
Поредната жертва на прехода на БСП! В чужбина не са могли да му помогнат и човекът явно се е надявал на наши специалисти, но заради светлото си бъдеще, начертано му от БСП явно не е могъл да отиде на лекар и е починал пред очите на близките си...Съсипаха народа тези га.ди.ни... БСП и СИЕ вън от политиката!
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А Пламен Галев какво казва?
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Що мисля че това къде е умрял ни насочват в грешна посока. След време ще излезе че другаде е заровено кучето, но доказателствата вече няма да има.
66
0
 
3
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 11 месеца
Ако питате сегашния министър на вътрешните работи Дерменджиев може да е ,а може и да не е ! Ще назначи две проверки по случая човека и ще даде безсмислено обяснение по случая!
65
0
 
2
 
! Отговори
Luko преди 11 месеца
И ухапвания от змия умира от същото.А това че тромбите са били множествено във жизненоважни съдове ....
64
3
 
5
 
! Отговори
Хе Хе преди 11 месеца
Направо им вярваме. Докарали са го замразен със самолета от ЮАР. КОЙ ли ходи там наскоро.
63
2
 
9
 
! Отговори
КОР преди 11 месеца
Сега ще се вземат ли мерки срещу лекарите, които не са съобщили за заподозрян, едва ли не са знаели кой е. Нищо чудно и да не му е първото посещение в тая болница.
62
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако това е истина, мисля че има силни доводи лиценза на тази "болница" да се преразгледа.
61
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Някой е починал дали е Ангел Христов не вярвам сигурното не е много дигурно
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Добрютро той бил в България пък кметицата не го е виждала пък и други това добро дете не са го виждали Пък и бат му бил полицай как ги избират сега тез полицаи Преди им разследваха цялото родословно дърво Брат чу полицай е познайте дали Ангел Христов е починал Още ли вярвате
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Той сам дощъл, сам отишъл в болницата и после в погребалната агенция. Никой ни чул, ни видял. Ни семейството му, ни гранични полицаи, ни лекари, никой. Акт за смърт подаден към общината от болница, в кояот не е лежал. Язък за Интерпол, а Родината е разграден двор в пряк и преносен смисъл.
58
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лекарско-попско-погребално-общинската мафия за малко да измами успешно цялата държава. Съвсем нищо да не научим и да не чуем поне лъжите им. Нелепите им лъжи да не лъснат грозно.
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да не се е ваксинирал?
56
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Интересното е че цялата околия са му яли и харчили от парите а накрая като пукнал го закарали и изоставили с катафалката на гробищата и никой не знае как се е озовал там.
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То все от нещо е починал тоз човек пък дали е Ангел Христов друг въпрос Пари много у него може да си е платил де на тез дето не знаят че е у нас че е починал за да може спокойно да се движи не им вярвам
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
У дома и лекарите, и поповете, и погребалните, и общинарите помагат.
53
0
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 11 месеца
Лъжат
52
5
 
7
 
! Отговори
Петър Димитров преди 11 месеца
...много години не се е виждал с жена си ... що да не предположим , че е взел виагра , или нещо подобно и сърцето му не е издържало . Как си е дошъл в България , като го издирва Интерпол . Все този въпрос се задава ... ами телепортирал се е по същият начин , както преди години " Канал 1 " излъчваше игралният филм " Седморката на Блейк " .
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Частната болница не го е регистрирала, защото знае кой е и е взела пари за услугата. Общината обвинява болницата, болницата го прехвърля в имението. Най-удобно и безопасно за местните мафиоти от болницата, общината е да е умрял вкъщи. Поне да кажат кой е уважаваният лекар от частната болница, който е подписал акта.
50
0
 
10
 
! Отговори
въпроси , въпроси преди 11 месеца
та последно , къде е умрял добрия човек , кой е издал смъртния акт , защо има противоречия , доказа ли се че е геле , как е влезнал в България ако въобще я е напускал и ако не е , къде се е крил щото няма как години никой да не го е видял ,,,,? абе мешана скара :)

Спонсорирани публикации