Арестуваха Белослава, шофирала в нетрезво състояние

Пробата за алкохол отчела 1,2 промила
Обновена: 11 юли 2023 12:02 | 11 юли 2023 11:33, Елка Василева
158
Арестуваха Белослава, шофирала в нетрезво състояние
Снимка: архив, БГНЕС

Певицата Белослава е задържана рано тази сутрин - около 04:30 часа, за шофиране в нетрезво състояние, съобщи Нова тв, като се позова на свои източници.

Певицата е била спряна от патрул на бул. "Ал. Пушкин", малко преди "Княжево".  

Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели.

Тестът с дрегер отчел 1,2 промила алкохол.

Белослава е задържана в районното. По закон при над 1,2 промила се носи наказателна отговорност. Изчакват се и взетите й кръвни проби.

За БНР от МВР потвърдиха, че тази нощ има задържана 49-годишна жена в София за шофиране след употреба на алкохол, но не потвърдиха на този етап самоличността й.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
3
 
0
 
! Отговори
Супер Селтак преди 9 месеца
Да я пуснат на който и е навит а накрая да и резнат главата като в Саудитска Арабия.
126
3
 
2
 
! Отговори
:) преди 9 месеца
Тая "звезда" много грозно одъртяла. Явно коката не я лови вече и не може да се ресетне след шише водка.
125
2
 
1
 
! Отговори
toti преди 9 месеца
Що бе женат а и тя има гърло не само да пее,но и да се налива ,а виж се извинила..мале,мале...ако всеки пия /над 30 на ден/ се изву едва ли ще се повтори,,,май инаше еди готвач де се извини и той и повече не сме го видели по телевизията...Тая и свърши каруерата САМО ЗА ЕДНА НОЩ !!
124
3
 
2
 
! Отговори
345 преди 9 месеца
В ЗАТВОРА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА С ДВОИНО ПО ТЕЖКА ПРИСЪДА ЗА НАЗИДАНИЕ....
123
1
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Шофиране с 1,2 промила не е дребна грешка.Толкова пиян зад волана си потенциален убиец.Случаят Ставийски е пример за това.Уби един млад човек,а една млада жена остана инвалид.Белослава трябва да си понесе цялата строгост на закона.Една известна личност-готвача Андре Токев лежа в затвора за същото престъпление.Не виждам причина Белослава да не го последва.
122
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Тошо. Стихове на Пушкин сме учили навремето и по български,и по руски. Гений е, но е чужд гений. Ние си имаме български.
121
1
 
10
 
! Отговори
... преди 9 месеца
В сравнение с Бахаров, тази е слаба ракия.
120
0
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 9 месеца
До аз Е, имаме, но Пушкин е ....чел ли си го, ...гении, един от най-големите!Затова!
119
19
 
3
 
! Отговори
аз преди 9 месеца
Защо този булевард се казва Пушкин. Какво общо има Пушкин с България. Нито стихове е писал за България, нито се е борил за България, нито дори е знаел къде е България. Целият център на София с руски имена на улици. Толкова ли нямаме български герои и поети.
118
2
 
8
 
! Отговори
ЕХО преди 9 месеца
Минавам само да обърна внимание, че МВР съобщава за проба НАД 1,2 промила . БЕЗ да уточняват колко НАД. Тъй, че малки ракии само ви се иска да са. *** то не е било само алкохол, ОЧЕВИДНО . Шмъркаланата просто е избрала по-малкото зло.
117
3
 
4
 
! Отговори
ппдбЛДЖИБИТИ преди 9 месеца
тези от модерната партия почнаха освен пици с кристали вече и тотална свободия за всичко. няма закони за тях, а пък за герб говорят все.. те са в пъти по- зле. за тях няма закони, няма нищо.
116
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Случаен минувач - на нея да и вземат шофьорската книжка, а на всички които пишете в този сайт да ви раздадат жълти!
115
9
 
0
 
! Отговори
разбирачо преди 9 месеца
До Случаен минувач - и колко грама е, като не е 50!? в любимата ти руссия ако зимат така книжки нема да има кой да кара! от малка водка показва 0,8-0,9 до 1 - начи е била на 67 мллитра,и понеже е извесна я линчувайте псикопади...
114
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мина ѝ голямата слава на Белослава и вече взеха да я арестуват. И друг път съм казвал, има две Българии - на богатите и известните и на неизвестните. Пред 15-20 години насън нямаше да им мине мисълта да я арестуват.
113
4
 
8
 
! Отговори
Беге Селски Тарикат преди 9 месеца
Пфу, спирам да и слушам песните. Не че съм ги слушал досега, даже не знам какво пее - народно или чалга.
112
0
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 9 месеца
Разбира се, 1,2 промила алкохол не е 50 грама уиски... Много повече е. Сериозно нарушение е. Ами хубаво, да й вземат книжката за 1 година, няма значение, че е известна. Било е 4 часа през нощта, няма движение, въобразила си е, че може да кара пияна. Но няма смисъл да я сатанизирате. Всеки прави глупости през живота си, за които после съжалява.
111
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До хмПропусна Милен Цветков, дето местеше кашпите с колата. Елена Петрова насред центъра. И т.н, и т.н.
110
9
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 9 месеца
Хайде сега, всички правим грешки. Съвършени хора няма. Направила е грешка жената - ще си понесе последствията. Какво веднага й се нахвърляте? А пък за пиенето - имам доста познати, които са сядали да шофират - малко пили. Малко - имам предвид 50 грама концентрат. И нищо не е ставало. Но разбира се, не са ги и хващали.
109
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Калин ЦветковТова не е "грешка". Господине, демонстрирате балкански манталтет от най-висока проба. "К'во толкова е станало. Нема умрели". Да се качиш пил в автомобил е демострация на липса на всяква отговорност и зачитане собствеността, правата, живота и здравето на околните.
108
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Няма такава държава 111Не, че Джамбазки ми е симпатичен. Но единствен той застана с лице към камерите. Призна, че е извършил глупост без да се оправдава с каквото и да е. И прие без коментар наказанието една година без книжка.