Психолог: Георги е имал профил на насилник

Той призова момичетата да не избират "лоши момчета"
70
Психолог: Георги е имал профил на насилник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Страх ме е, че отново ще стане "Всяко чудо за три дни". Трябва всеки ден да говорим за това и да се обърнем първо към подрастващите момичета и да им кажем, че "Обичам лошите момчета" е просто една песен", заяви пред bTV психологът Младен Владимиров във връзка със случая с насилието над момиче от Стара Загора.

"Не избирайте такива с татуси, не избирайте такива, които работят в дискотека. Не избирайте такива с черни тениски и бели зъби. Не избирайте такива, които имат "Аз" местоимение. Не избирайте такива приятели, които са в пробация. Избирайте нормалното“, обърна се Владимиров към подрастващите.

Той се обърна и към бащата на 18-годишното момиче, който заяви, че не познава Георги.

"Не е номерът да изберете само хубаво, бутиково име на детето си. След това се грижете за него. 18-годишно е дете, нищо, че по закон вече е пълнолетна. Разберете с кого излиза вашата дъщеря и вижте, когато си качва снимки и си прави сторита с лошите момчета с черни тениски“, каза още психологът.

По думите му Георги е имал профил на насилник. Имал е две деяния и е бил в период на пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Младен Владимиров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Тон преди 8 месеца
Предлагам всички наши престъпници да ги дадем в услуга на Зеленски и контрауфанзивата!
64
1
 
5
 
! Отговори
Ива преди 9 месеца
Аз мисля, че вината е както на момичето, така и на родителите й. Хваща се с женен мъж, който изглежда като престъпник. Родителите й знаят, че излиза с някакъв по нощните заведения и дори не се интересуват с какъв човек се вижда дъщеря им. Първо вината е тяхна, че са допуснали това и след това на момичето, че посещава такива заведения. Ако си беше мирно седяло, не би чудо видяло!
63
0
 
4
 
! Отговори
Hola преди 9 месеца
Там вътре дано му е по добре при бай Ставри и компания...
62
0
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 60 преди 9 месеца
До Анонимен 60 "Лошите момчета ги забавляват по-добре добрите момичета." --- написал си същото и под друга статия. Явно си комплекс*ар имитиращ (или смятащ да го направи) тоя у*род. И теб ще те застигне някога възмездието, споко. Въпросът е друго - момичетата, които "няма да откажат..." ще реват и ще им се събират на протести в подкрепа, но страданието никой няма да им върне. Докато не се научат и не научат останалите. Родителите също да си гледат децата, а не само "имаш ли си пари за утре"!
61
0
 
2
 
! Отговори
Поуки преди 9 месеца
Не само момичетата, всеки човек трябва от този случай (ако до сега още е спал и не е разбрал), че "като гледаш в тъмнината, и тя ще те погледне" - ако се занимаваш с престъпления или с пресъпници, нищо хубаво не те очаква. Поне в дългосрочен план със сигурност. Тия бързо живеят-в момента, в който влязат, за тях се "пуска куршум" (образно казано) и въпросът не е "дали", а "кога" ще ги стигне. Не се занимавайте с криминални типове! По барове и дискотеки нищо свестно не може да намериш! Усетете се!
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най-лошото момче, докарано от жените на власт - Адолф Хитлер.
59
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лошите момчета ги забавляват по-добре добрите момичета. Те няма да се откажат да бъдат забавлявани в периода от 10-15-20 години на половия живот, преди бръчките, стриите и целулита. Един провален живот, без алкохол, дрога, дискотеки, мутри, побоища, ще им се отрази много по-зле на жените, отколкото няколко шева.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Жените журналиски докараха един престъпник и бандит на власт и още е във властта. Женската дивотия няма край. Жалко е, че заради грешния избор на половината население на България, страдаме всички хора от избора на жените на Боко, Джон Траволтата "Просто Киро".
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нужно е психологическо лечение на жените, които харесват лошите момчета, мутрите, биячите, престъпниците, богаташите. В училище жените да се учи за опасността от лошите момчета. Да се наказват за неморални връзки, проституция, разврат, интернет разврат на жените още от училищната скамейка. Да се наказват ученичките за неморални връзки в обществото.
56
1
 
12
 
! Отговори
Решение! преди 9 месеца
Ще ви кажа как се оправя държава. Вижте Ел Салвадор. Беше първа по убийства на глава на населението. Президента им направи един голям затвор за около 50 хиляди души и вкара всички с по - големи провнения и които са нарушавали закона два или три пъти. Доста хора са .. 50 хиляди, но държавата се оправи! Пишат го навсякъде като някакво чудо на чудесата, но е много близко до разума!
55
1
 
4
 
! Отговори
666 преди 9 месеца
Добро утро колега....
54
5
 
5
 
! Отговори
Тоя Младен преди 9 месеца
е един психолог... да ти се спомине коня от мъка. Щом надуши гражданско недоволство, цъфне в ефир и почне да плещи глупости, ама със самочувствие. И си мисли, че си прави реклама и телезрителите примират от възхищение. А е просто наглец, като оня позабравен корифей на математиката Витанов.
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Приятелите на Георги се правят на млади момичета. До там ли паднахте?
52
1
 
4
 
! Отговори
До Младо момиче преди 9 месеца
Изчакай го тоя хубавец Герги, по твоите критерии е. Като излезе от пандиза, твой е! Явно, такъв, дето чете книги, не е твоя човек. Пък после, то ще се чуе! Само че хората едва ли ще спят по улиците постоянно, за да защитават момичетата гергеви.
51
1
 
5
 
! Отговори
Психолог ??? преди 9 месеца
И аз нося черна тениска, защото ми стои добре. Но съм момИче и не се бия с никого. Вкъщи са ме научили да уважавам околните. Зъбите ми са бели, защото природата ми е дала такива, грижа за добрата им хигиена и недоумявам защо това може да бъде причина хората да бягат от мен.
50
0
 
14
 
! Отговори
Скъсай си дипломата, преди 9 месеца
г-н Психолог! Този Георги има профил на мамин лигльо. Лигльото иска да има от всичко, наготово и без отговорности. Направил дете, но иска да си има и гадже младо момиче. Видял във филмите, че мъжкари се бият, иска да бие и той, но да бие по-слаби от него. Тези характерни негови черти са се подсилили след като два пъти е осъждан за нанасяне на телесна повреда и НЕ е влязъл в пандела. Щом видя дебелия край, маминият лигльо хукна да бяга, а когато го спипаха, скимти за милост. Хайде при бай Ставри!
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Младо момиче Виж ся моме, има жени за еднократна употреба, има и жени които ще ти гледат детето, изключвам дребосъка кандидат мутричка с тези 400 разреза, той е за смъртна присъда :)))
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Политиците яхнаха протеста и са се почва ИК и всякакви други терори. Ама погрома няма да спре, цялата нация се е оскотила, да не мислите че някой мисли за наказание преди да извърши престъпление.
47
6
 
2
 
! Отговори
до Младо момиче преди 9 месеца
Напълно съм съгласна, веднъж бях решила, е така от забавление, да пробвам с един такъв четящ с очила, абе тръгнахме да си лягаме, той се препоти, не може да му стане. После като му стана, веднага свърши. Трагедия. Искам мъж, който да е силен и да изкарва всичко от мен. Веднъж де живее
46
19
 
2
 
! Отговори
Младо момиче преди 9 месеца
Нямате си и на представа колко е руден изборът на гадже в днешно време. С кого да излизам, кажете ми, с някой смотан дето не може да покаже никакъв авторитет, с очила, чете книги, който не знае нищо за реалния свят, не може да се облича добре, в леглото никакъв го няма. Ами ще е срам да излизам с такъв смотльо. Искам силен мъж до себе си.