Отново местят депутатите в бившия Партиен дом

Сградата на жълтите павета ще е в ремонт поне 3 години
Обновена: 2 авг 2023 18:53 | 2 авг 2023 12:08, Стела Стоянова
64
Отново местят депутатите в бившия Партиен дом
Снимка БГНЕС, архив

От 1 септември депутатите ще заседават в сградата на бившия Партиен дом.

Историческата сграда на площад "Народно събрание" ще е в ремонт, който ще продължи поне 3 години.

Председателят на парламента Росен Желязков каза, че има съгласие между парламентарните групи за тази промяна, единствено от "Има такъв народ" не са съгласни, пише БГНЕС.

Още по темата

Желязков запозна журналисти с условията, при които парламента и медиите ще работят в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I“ №1.

В края на последния си управленски мандат ГЕРБ премести парламента в сградата, която е в непосредствена близост до Министерския съвет и президентството. С идването на власт на "Продължаваме промяната" през 2022 г. депутатите отново се завърнаха в по-малката сграда, разположена на площад „Народно събрание“ №2.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Ясно преди 9 месеца
Причината е, че скоро може да има демонстрация на народната любов към народните "представители", които представляват НИКОЙ освен ПАРТИЙНИТЕ РЪКОВОДСТВА и ОНЕЗИ ЗАД ТЯХ (защото са посочени именно от тях, а не избрани ПРЯКО от народа). Партийният дом е създаден като бункер и те целят да бъдат по-добре защитени. ЦИНИЗЪМ! Да узурпираш властта ПРОТИВ волята на СМАЗВАЩОТО МНОЗИНСТВО (вкл. онези, гласували за теб) и да се барикадираш е ДИКТАТУРА, но обвиняват другите в това :D Няма къде да се скриете!
53
0
 
0
 
! Отговори
Не ПП, а ИТН преди 9 месеца
"С идването на власт на "Продължаваме промяната" през 2022 г. депутатите отново се завърнаха в по-малката сграда" - ЛЪЖА (не знам от неграмотност или от опит за манипулация в полза на ПП) - депутатите се върнаха в ИСТИНСКАТА си сграда още след първите избори след края на мандата на Борисов - 2021. Тогава първи бяха ГЕРБ, втори ИТН, но председател на НС стана Ива Митева. Имаше пренасяне на техника по нощите преди първото заседание. ОТ ТОГАВА са в тази зала без прекъсване. ФАКТИ! Защо лъжете???
52
0
 
5
 
! Отговори
Hell преди 9 месеца
БКП партия майка на всички боядисани партии с фасада "демокрация". И за какво скача в миналото хората за нищо. " Тези които не се учат от Историята, са обречени да си я повторят"
51
1
 
1
 
! Отговори
Очаквано събитие преди 9 месеца
Партиен дом са им строили дедовците миналия век.Чудя се кога и куманизъма ще върнат?
50
1
 
3
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 9 месеца
Комунистите и " децата на социализма " си попадат съвсем точно на мястото . Сега са радостни и много доволни , че ги пращат на правилното място за което воюваха с " вятърните мелници " след оттеглянето на техният вожд и учител другаря Тодор Живков . Това са нашите управляващи и опозиционни партии .
49
1
 
3
 
! Отговори
Румяна Димитрова преди 9 месеца
И на Луната да ги изпратят да заседават...резултатът,ще е никакъв.Едни и същи депутати са превзели Народното събрание,само се карат,като малки деца и никакви резултати.
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колкото повече се смее човек през деня, от това що плямкат депутатите, толкова по-добре спи през нощта.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Окото на един щраус е по-голямо от мозъка на един депутат.
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Шимпанзетата, делфините и хората са единствените същества, които се разпознават в огледалото! Затова хората в парламента чупят огледалата, за да не ги разпознае народа като гледат телевизия, от коя партия са?!?
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Една капка моторно масло прави 25 литра вода непригодна за пиене... А всяка плюнка на депутат принуждават един милион българи да стърчат по ТЕЛЕВОЗОРИТЕ! Там са 220 депутата и всяка тяхня плюнка, храчка бие с телевозорите мозъците на главите гледащи телевизия всеки ден и по главите им не остава и едно косъмче да расте!
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Никой не е способен да оближе собствения си лакът, невъзможно е да се достигне с език. Поне 75% (ако не и 100) от хората, прочели това, се опитаха да си оближат лакътя??? Та запитайте парламентажистите: "Защо те умеят да си облизват лакътя прескачайки с език, от една партия в друга?"... Отговорът е очевиден: "Запитайте злите езици!"
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всяка промяна за 3 дни, всичко си е по старому пак.
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Явно от службите са им казали да се преместят. Няма кой да ги спаси от народа. НСО и жандармерията не могат да охраняват сградата на НС, с надпис "Съединението прави силата" ефективно. Тази сграда е паметник на културата и не може да се поставят решетки, каквито правителството на Кирчо постави за 34000лв. Демонтираха ги заради закона за Културните паметници. НС може да се запали като факла. Това е причината да се изнесат за 3год. Как може в криза да правят ремонт? Безсрамници!
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сложете ги в зоологическата градина при лъвовете, да ги вардят!
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да ги местят направо в Белене.
39
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Три години, девет дана, кат на съм "е б а н а". Пoлoвaтa ми система паяжина хвана. "Г ъ с", "г ъ с", рунтав "г ъ с", дърта "п у т к а"," х у й" чавръст.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Трябва да отидат в ремонтираната сграда, която е в Триъгълника на властта. Милиони се похарчиха за ремонта и. Дори е с икономично осветление и широка зала. Но преди всичко трябва да са в ремонтираната сграда заради тяхната сигурност. Много скоро ще ги залее вълна от протести, а в подземието има бункер, както и много километри коридори за бягство. В сградата, където искат да са от ИТН не е безопасно. Когато бяхме на протестите преди 30г.запалиха НС, а и няма ги вече решетките, които Киро постави.
37
1
 
3
 
! Отговори
Алов преди 9 месеца
И после ремонт на ремонта и така викам да го бтнат и един хотел
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Взе да ми харесва принципа им на ротация. Само че предлагам да вземем да се ротираме наред целия народ. По няколко месеца или година, както се реши, нови управници в НС. И без това, като гледам работа не вършат за народа, а само себе си гледат. Та да мине и тоя народ по същата пътека, да се пооблажи, няма само едни и същи да се въртят там с години, а животът ни мина в преходи и рИформи, ама не на дело, ами измислени и на приказки.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В момента започва 3 годишен РЕМОНТ не на СГРАДАТА НА ПАРТИЙНИЯ ДОМ, а на мозъците на ЧАВДАРЧЕТАТА, ПИОНЕРЧЕТАТА, КОМСОМОЛЧЕТАТА - ДЕЦАТА и ВНУЦИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!