Жена е пребита до смърт от мъжа, с когото живеела, и от съсед

Била е над две седмици в дълбока кома
Обновена: 7 авг 2023 09:07 | 7 авг 2023 09:07, Стела Стоянова
147
Жена е пребита до смърт от мъжа, с когото живеела, и от съсед
Снимка БГНЕС, архив

45-годишна жена е била пребита с бокс до смърт от мъжа, с когото е живеела, и от негов съсед. Тя е намерена от дъщеря си обезобразена и в безпомощно състояние. Приета е с тежка черепно-мозъчна травма в „Пирогов”, където няколко дни по-късно умира, съобщава Нова телевизия.

Това става в края на юни. Мъжът, който е нанесъл фаталния побой, е със серия криминални прояви.

„Майка ми и въпросният мъж – Росен, се запознават в социална мрежа през март. Започват да излизат по футболни мачове и по кафета. Майка ми се премести в края на април да живее при него. Досега никога не е излизала от вкъщи да живее с мъж. Не сме си мислили, че може да се стигне до такава жестокост. Майка ми дълги години работи в магазин, но внезапно реши да напусне. Обясни, че иска да си почине малко. Явно въпросният Росен я е накарал да го направи. Не ми е споделяла да е имала проблеми. Не сме усетили и мъжът да е агресивен. За него не знаехме нищо”, казва дъщерята на убитата жена Габриела Манолова.

Още по темата

На 24 юни Росен се обажда на приятеля на Габриела, за да прибере майка си, с която се били скарали. „Когато стигнахме до адреса, той ни чакаше долу. Влязохме вътре. По незнайно какви причини ни вкара при комшията, който стоеше с бокс в ръка до бременната си жена. Аз исках да видя майка си и му казах да ни заведе там. Росен отвори вратата на апартамента си. Заварихме майка ми да лежи гола на дивана, покрита с чаршаф. Цялото ѝ лице беше в синини. Кръв излизаше от устата. Аз повиках полицията”, обяснява дъщерята на жертвата.

Мъжът обяснил, че е ударил само един шамар. „Тя, ако не се лъжа, още тогава е изпаднала в кома. От Спешна помощ ни казаха, че доста часове е била в това състояние. Майка ми лежа 17-18 дни в дълбока кома”, допълни Габриела.

От прокуратурата обясняват, че Росен и неговият съсед са задържани. Повдигнато е обвинение за опит за умишлено убийство в съучастие. И двамата мъже не правят самопризнания. За Росен е известно, че в миналото има пет присъди –  сред които такива за кражби и за шофиране под въздействието на алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
18
 
! Отговори
123 преди 9 месеца
Какъв опит за убийство. Това си е направо убийство. Защо рецидивисти с над 5-10 присъди са на свобода? Кога ще се събуди държавата. Докога ще продължава така? После се чудите защо децата ни бягат.
93
4
 
15
 
! Отговори
До една жена преди 9 месеца
Гледайте репортажите, а не говорете на изуст. Отделно за мъже дето бият жени трябва да има регистър с имена и снимки. Защото ако веднъж е бил жена, пак ще бие жена. Това са "мъже", които обичат да се налагат и мразят да имат срещу тях някой с мнение. Колкото до конректния случай. Не може да отидеш да живееш заедно с бабит "военен батка" и известен че малтретира жени и да се чудиш, че те е бил. А дъщеря и как не е видяла и разбрала нищо не знам. Въобще бие на много ниско IQ от всички участници
92
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В нашата държава само като четеш новините и можеш да се гръмнеш. Катастрофи, насилие, агресия, болести, картинката е потресаваща. Но така е, когато духовността, вярата и страх от Бога отстъпят пред беззаконието и омразата. И не законите от наказателния кодекс, а законите вътре в нас, в съвестта ни са проблема.
91
10
 
1
 
! Отговори
До 88 преди 9 месеца
Напротив, изобщо не сме идеални. Само на вас жените ви се иска да сме идеални. И затова ще си стоите сами доживот! Феминизма е зараза! Идеология на дявола! В Библията какво пише? Жената трябва да се подчинява на мъжа! Във времената когато това е било така всичко върви. Семействата са силни, раждат се деца и държавите се развиват. В момента в който се даде много власт и свобода на жените всичко тръгва рязко надолу. Фактите го потвърждават. Трябва да четете историята.
90
2
 
9
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До ИВАН 91 Много вероятно е да е била с нисък интелект. Но това значи ли, че трябва да бъде убита по толкова жесток начин? Нима всички мъже сте много интелигентни? Значи и сред вас по-глупавите да бъдат убивани така?
89
1
 
9
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До До една жена 89 А дали, когато всички съседки са я информирали (за което сте сигурен), вече не е било Късно? Клишето "жените" е признак за липса на мислене. Аз не употребявам клишето "мъжете", защото много добре знам, че всеки човек е различен - единствен и неповторим.
88
10
 
9
 
! Отговори
ИВАН преди 9 месеца
ЕДНА ЧИТАВА И ПРИЛЕЖНА ЖЕНА НЕ БИ СЕ ЗАНИМАВАЛА С ТАКИВА И НЕ БИ ИМАЛА ТАКИВА ПРОБЛЕМИ. ТАКИВА ЖЕНИ СА НА НИСКО НИВО И НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ!
87
2
 
0
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 87 А аз Ви разправям, че трябва да го докажете. Иначе, всеки може да обвинява.
86
2
 
12
 
! Отговори
До една жена преди 9 месеца
Ами всъщност всичките съседки са я информирали, че тя ще е номер 4 от поредица жени дето тоя индивид смила от бой. И тя отишла да живее с него щото "той вече не е същия и тя ще го промени". Жените много обичате да си мислите че можете да промените някой мъж само защото той прави каквото му кажете за да си легнете с него първия път и вие си мислите, че той ще ви играе по свирката цял живот, ама след 10-тия път секс вече си влиза в стария манталитет и ако бие жени, пак ще бие жени!
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 84 Тогава се откажете от жените и пробвайте с мъже! Вие почти всички сте идеални.
84
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До една жена 85. Абе аз ти разправям, че не можеш да схващаш като четеш ти не та не
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Каква ли може да бъде целта му да копира мои думички и изрази.
82
2
 
0
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 82 Кое е глупост, например? Анонимна беше друга жена. Това, че не сте в състояние да ни разпознавате, говори колко ги разбирате нещата. А съвети раздавате.
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До 70. Такова място няма.
80
6
 
1
 
! Отговори
До 70 преди 9 месеца
Всъщност няма нужда да се отказваш генерално от жените. Просто трябва да отидеш на място където жените са нормални и където майките им ги възпитават от малки да знаят как се отнасят с един мъж. Не гледаш ли какво става на запад? Passport Bros !!! Има изход и от тая матрица и светлина в края на тунела.
79
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До една жена 79. Дрънкаш глупости колкото да не заспиш. Айде викас" анономна" да си приказвате със себе си.
78
3
 
0
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 77 Много добре схващам. По-добре от Вас.
77
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
жената е била от 15 години вдовица, грижила се е сама за детето, идва един момент детето вече пораснало, вероятно е решила да си намери партньор в живота а попаднала на някакъв дзвер, че даже с комшията заедно я били, и верно това за повдигнатото обвинение "опит за убийство" е меко казано цинично с оглед на факта че жената е починала в болницата
76
1
 
2
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 78 Напротив, военните уж са защитници. Но тя трябвало да предвиди, че е бандит.
75
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До една жена 76. Кое му е интересното. Военни има тук-таме или според вас всички военни са насилници ?