Мустафа Емин подаде оставка като съветник на Тагарев

Щял да защити името и достойнството си, когато излезела истината
Обновена: 5 сеп 2023 14:51 | 5 сеп 2023 14:51, Петър Бойчев
133
Мустафа Емин подаде оставка като съветник на Тагарев
Снимка: Нова

Мустафа Емин обяви, че подава оставка от позицията си на съветник в политическия кабинет на министър Тодор Тагарев. Той правел това "за да се прекрати атаката срещу него и правителството”.

„Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница „Пирогов” в съда, като съм благодарен за помощта на лекарите и сестрите и не приемам обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки”, пише Емин във Facebook.

Скандалът с него се разрасна и стигна до парламента, където две комисии - здравната и военната стигнаха до заключението, че е превишил правата си и му поскаах оставката. Министър Тагарев окще не се е произнесъл по скандала, защото искал да се запознае с фактите.

Емин допълва, че „замразява” участието си в Националния съвет на „Да България”, защото било важно проверката да бъде безпристрастна.

„Благодаря на подкрепата от семейството ми, приятели, колеги и стотици български граждани, които ценят истината и човешкото достойнство и не приемат начина на моето оклеветяване. С опита си от тази информационна атака срещу мен искам да предупредя, че този натиск ще нараства и руши доверието, ще противопоставя и провокира агресия – нека заедно се противопоставим на тази заплаха”, завършва бившият вече съветник на Тагарев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 67... Чака да види какво ще кажат от посолството..
68
16
 
1
 
! Отговори
бабА петко ибрикчи преди 8 месеца
Мустафа Емин за мен е един изключително честен и смел българин. Масираната атака доказва това", това написа Петко Петков, бащата на Кирил Петков, във фейсбук профила си.Повод за думите му са скандала в болница "Пирогов", който се разрази с участието на съветника на министъра на отбраната...
67
0
 
23
 
! Отговори
Кудкудяк преди 8 месеца
Истината вече излезе. Камерите, дори и без звук, показват колко точно време е отнемал този индивид на лекарите и медицинските сестри да му обясняват, че не е хванал Аллах за шлифера докато би трябвало да са в шокова зала и да спасяват живота на деца. Тагарев да го праща на фронта в Украйна. Нова и добреплатена позиция, която е в синергия с евроатлантизма.
66
1
 
20
 
! Отговори
Алексиев преди 8 месеца
А Тагарев какво чака?
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До българина . Т.е. ти като българин се радваш, че намалят други българи?
64
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това беше абсолютна акция на другарите.
63
2
 
9
 
! Отговори
aZ-ът преди 8 месеца
Карабинката блокира всяка критика на страничката си. Типичен умнокрасив дайбългарист. Тия между другото са по противни от ППетата
62
2
 
12
 
! Отговори
Мм да! преди 8 месеца
На кого му пука дали потник като тоя подава или не подава оставка? Достатъчно е да прочетеш коя политическа сила представлява - един дол дренки са! Най много още месец и всичките са пътници!
61
2
 
14
 
! Отговори
Смятай, глей за кви преди 8 месеца
неща се подават оставки, а за хората от "записа" - нищо.
60
2
 
28
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 8 месеца
Дядо Возов го е казал най-точно - Пази боже сляпо да прогледа! Либерастите от ПП ДБ всички са такива - безочливи, лицемерни и нагли !
59
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе мюмюне, като почне делото - ще водиш ли писаната кадъна да свидетелства в зала? Нали е била с теб през цялото време? Щото като ти дойде на крака журналистката не я показа. Ако такъв високо квалифициран кадър като теб, нарича сестрите "акушерки", тя поне едно смислено изречение ще може ли да сглоби в твоя защита? Ония седем-осем шева дето ги разправяше колко са последно? Майтап, ама сега всяка промяна в МО ще може да се задава уточняващ въпрос -" Това според съветите на Емин ли е?"
58
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какъвто началника Тагаренко, такъв и Емин, обща черта - наглост. Явно по това си избира съветниците.
57
1
 
26
 
! Отговори
Kuncho преди 8 месеца
Споко! Докато не се оповестят публично всички съветници по министерства и агенции на трудови и граждански правоотношения, тези партиини "калинки" ще се появяват винаги от нищото! Сега, ще го назначат на друга хранилка!
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Лицемер.
55
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оффф, тоя пак плаши, този път с дела в съда, с някаква "нарастваща агресия" и пр. Така е, един селски тарикат, чиито капацитет е да пасе кравите в село Рибново, го издигаме до някакви постове и той се помисли за цар. Интересно какво точно съветва министъра тоя екземпляр. ама това е друга тема
54
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обаче Тагарев с т.4 от писмото си - да му кажат кои са администраторите на фейсбук страницата на Пирогов.....НАПРАВО СЕ ОЛЯ! Как си е мислил че някой ще му уважи подобна дивотия, а и да ги знае кои са- запас ли мисли да ги взима:-)))Лъсна му и на него капацитета, манталитета и уважението към принципите на демокрацията:-)
53
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И тоя *** е като предишните : ГОЛА ВОда И КАЛ ПО ГРЪБО !
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То като ги започнеш от , Ристо Бисеров който не бе осъден , защото минало ДАВНОСТТА на делото , да минеш през Доган , Пеевски , Местан , и кой ли още не ...
51
5
 
12
 
! Отговори
българина преди 8 месеца
помаците са българи спасили живота си, но предали вярата си. Накрая падаш на земята, въпрос на избор. Хубавото е, че са малко и ще стават все по малко
50
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо да е фаянсаджия Емин, завършил е Историческия факултет на СУ с педагогически профил. Не че нещо пречи, може и като фаянсаджия да е работил. Само дето никаква военна насоченост не виждам, ама знам ли по какво му е съветник на Тагаренков. Просто много насериозно се е взело момчето.