Мустафа Емин подаде оставка като съветник на Тагарев

Щял да защити името и достойнството си, когато излезела истината
Обновена: 5 сеп 2023 14:51 | 5 сеп 2023 14:51, Петър Бойчев
133
Мустафа Емин подаде оставка като съветник на Тагарев
Снимка: Нова

Мустафа Емин обяви, че подава оставка от позицията си на съветник в политическия кабинет на министър Тодор Тагарев. Той правел това "за да се прекрати атаката срещу него и правителството”.

„Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница „Пирогов” в съда, като съм благодарен за помощта на лекарите и сестрите и не приемам обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки”, пише Емин във Facebook.

Скандалът с него се разрасна и стигна до парламента, където две комисии - здравната и военната стигнаха до заключението, че е превишил правата си и му поскаах оставката. Министър Тагарев окще не се е произнесъл по скандала, защото искал да се запознае с фактите.

Емин допълва, че „замразява” участието си в Националния съвет на „Да България”, защото било важно проверката да бъде безпристрастна.

„Благодаря на подкрепата от семейството ми, приятели, колеги и стотици български граждани, които ценят истината и човешкото достойнство и не приемат начина на моето оклеветяване. С опита си от тази информационна атака срещу мен искам да предупредя, че този натиск ще нараства и руши доверието, ще противопоставя и провокира агресия – нека заедно се противопоставим на тази заплаха”, завършва бившият вече съветник на Тагарев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
29
 
! Отговори
Ттт преди 8 месеца
Само всички не разбрахме , какво всъщност съветва Министъра на войната един начален учител , или просто е записан на хранилката....
88
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съдът да постанови когато срещне доктор да прави метани до земята. Само така ще му дойде акъла. Този е джингиби и лъжец.
87
2
 
25
 
! Отговори
ха-ха преди 8 месеца
Ама тя истината вече излезе на яве неуважаеми помако! Стана кристално ясно, как един министър антибългарин оглавил министерство на войната в помощ на Украйна назначава за съветник строител! Денков молеца да не се ослушва , а да поиска и оставката на Тагаренко! Всъщност, най-добре, той самият да подаде оставка!
86
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Разгеле! И ако не спечели делото срещу медиците - нека съда постанови 5 години Емин да мие тоалетните в Пирогов, а когато срещне доктор да прави метални до земята. Само така ще му дойде акъла. Срам! Няма как да измие срама си по друг начин.
85
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И аз това се чудя, историческа дисциплина с педагогически профил ще съветва бивш военен с куп академии. Много интересно какви съвети му дава. Ама, нали трябва да намерят работа на калинките от всички политпартии.
84
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И Тагаренко да си подава оставката веднага!!! Тръгнал Тагаренко да заплашва кой публикувал поста на страницата на Пирогов. Безсрамник! Това да не му е Украйна??? Зеленски помните ли,че се учуди как журналисти задавали спокойно въпроси. Явно в Украйна му е мястото на Тагарев. Диктатор!
83
1
 
13
 
! Отговори
Ще има ден преди 8 месеца
Тагаренко и той , предателя.
82
0
 
23
 
! Отговори
Чичо Чеп преди 8 месеца
Не мога да разбера?! Тоя съветник е най-големия умник и спец по военните въптоси и консултира тъ пун гера Тагаренко или по-скоро ходи до ПОСОЛСТВОТО да получава задачите! Какъв точно специалист е?
81
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Заплашва, не е получил полагащото му се според него преклонение. Докторите е трябвало всичко да зарежат и всичките да се захванат с проблема на Емин. Че и докато чака, кафе да му поднесат най-малкото. Ще отказват те и ще го карат да чака, него, Мустафа Емин! Знаят ли те кой съм? Ще им покажа аз!!!
80
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Божкеее! Утре ако някой друг от семейството му има спешна нужда от шокова зала? Като е тръгнал да съди лекарите с какви очи ще търси спешна помощ? Никога не е късно да станеш за резил. Щял да съди! Айде, да отива да съди! Отново заплашва. Този не е добре психически.
79
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И продължава да заплашва. Кой ще съдиш, бе? Как не те е срам? Вместо да се извиниш - ще съдиш медиците!?!? Много нагъл си станал.
78
2
 
19
 
! Отговори
Коко преди 8 месеца
Крайно време беше да се маха тоя фес..не да се крие зад измисленото МО и ония *** Тагарев .
77
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да направят един закон за разнообразие в администрацията и там да предвидят както си беше едно време - Рабфак квоти, но сега ще е за ЛГБТИ, родопдси демократи, небинаарни, кикита с дислексия и прочие цвят за сивата ни администрация! Инак сега всички питат какъв е този тип и откъде се взе, като за доста малко неща става?!
76
1
 
15
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 8 месеца
Да знаете, че Мустафа е невинен, а Путин е виновен за всичко, щото иска да лиши министър Тагарев от най-добрия съветник по военните въпроси. Сега вече може да пратим Мустафа за съветник в НАТО.
75
0
 
16
 
! Отговори
ЗаПознат преди 8 месеца
Всички съветници са търтеи на държавна хранилка. Политически калинки с огромни заплати и самочувствие, нищо повече. Тази "длъжност" трябва да се изкорени и да се престане с плащането на заплати на търтеи.
74
0
 
11
 
! Отговори
Кило преди 8 месеца
Всички негови съпартийци и коалиционери да го последват
73
0
 
12
 
! Отговори
L. преди 8 месеца
Тагарев кога?
72
0
 
12
 
! Отговори
Тодоров преди 8 месеца
А тагарв кога?!!
71
0
 
15
 
! Отговори
Али преди 8 месеца
Малко човече, което е повярвало, че е станало голямо ... А като си помисля колко такива сме изпратили в Парламента ... и колко има назначени за съветници и подобни. БОЖЕ пази България!
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обяви, че подава оставка или е подал оставка? Различно е.

Спонсорирани публикации