Прокурорският син: За мен тези, които насилват жени, са за затвора

Той заяви, че никога не е посятал на приятелката си
14 сеп 2023 11:01, Нели Христова
57
Прокурорският син: За мен тези, които насилват жени, са за затвора
Снимка: БГНЕС

Прокурорският син от Перник каза, че приятелката му му е изневерила, но той не я е заплашвал и не толерира насилието над жени.

В сряда на Васил Михайлов му беше повдигнато ново обвинение за закана за убийство на жена от Перник.

Според разследващите в периода от 28 октомври 2022-а до 21 юли 2023 г. "при условията на продължавано престъпление с четири деяния обвиняемият той се е заканил с убийство на Б.Р."

На 28 октомври 2022 г. около 4 часа в апартамент в Перник, той се заканил на жената, като ѝ казал: „Ще те убия! “, а след това започнал да я удря с ръка по лицето й.

"Това момиче започна да поддържа интимни отношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора. Аз разбрах за това нещо. Не съм й звънял, аз съм такъв човек, че когато разбера, че някой ме е предал, въобще не се занимавам с него", обясни Михайлов пред Нова тв.

"Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще в обществото - насилието, заплахите над жена. Хората, които ме обичат, уважават и са до мен, които са ме изчакали да изляза от затвора, за тях правя всичко, за да се почувстват добре", каза още той.

"За мен тези хора, които упражняват насилие над жени, са за затвора", категоричен бе Васил.

В сряда полицията извърши обиск в дома му.

"Момчетата от МВР търсят нещо, но не намериха нищо, защото аз съм чист. Не се занимавам с нищо престъпно, това е. Тренирам си тук и така. Мисля да се върна в бойните спортове, тъй като преди бях много голям шампион", коментира той.               

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вижте му много внимателно брадата на тоя. Да ви напомня на някои талибани или чеченски сепаратисти? Всеки мъж ще каже колко е досадно да се бръсне. А тука си имаме един нарцис. В затвора по 2 часа на ден ще тръгне да си чопли брадата? За ченгетата - знаем си. Не блестят с ум. Направо цяла рота да викнат заради един пръдль0. С едни белезници и 30 кила котва на крака щеше да е по-лесно, ама.. Пийте по едно кафе. Сега остава като в турски сериал тоя да има зъл брат - близнак! Татататам!
46
0
 
0
 
! Отговори
? преди 7 месеца
Преди връшне в бойните спортове, да полежи в затвора. Нали ще има присъда? Или няма?
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да да тоя неосъзнат нехранимайко с мутренски манталитет га налага хора на улицата за дреболии нямаше проблеми, вЕрваме че няма да посяга на бившата че си намерила друг.Иначе казано " Га яди кифтетата ни рива"
44
8
 
0
 
! Отговори
Public enemies преди 7 месеца
Голям подвиг на полицията, арестува някакво момче, опасни бандити са навън убиват хора правят грабежи а МВР направи подвиг на деня арестува момче и медиите по цял ден с него се занимават.
43
0
 
9
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 7 месеца
Мисля че си шампион в клозета...докога ще ни занимавате с тези ***?
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Тренирам си тук и така" - Като чуя, някойда звършва изреченията си с "и така" и да очаква, да му разбера селските намеци, направо го отписвам като човек, с когото може д асе води разумен диалог.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
България има нужда от спешан промяна в НК ... и в дейнсотта и правомощията на прокурорите.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А тези които насилват мъже за награда ли са?
39
0
 
11
 
! Отговори
Този Който преди 7 месеца
Този *** рано или късно ще бъде превърнат в меkoтело с помощта на класически пернишки инструмент - винкел. Ще му се намери майстора.
38
0
 
7
 
! Отговори
Паню Баирски преди 7 месеца
Жалко перекенде!
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ми айде, приятел, леви-леви и към затвора. И не се връщай, няма да ни липсваш. Една Отpeпka по-малко по улиците.
36
0
 
26
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
Убита българска журналистика,съпричастна на престъпници!Вземали,че интервюирали чичото вместо бащата на това ***?Ако този случай беше в друга държава всяка сутрин сто"микрофона"щяха да чакат пред портата на бащата докато му вземат интервю,а в България журналята просто се страхуват от властимащите и чинно изпълняват техните поръчки!Как ще се оправите бе,като не се обедините и да"завземете"площадите,какво сте се разделили по партии като,че ли България не съществува,като,че ли животът не е ваш ?
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този вече е завръшен престъпник и докато не утрепе някой човек тормоза ще продължава.
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 21 - Става и с достатъчно свидетелски показания, взимат се под внимания обстоятеслтва, история, мотиви ...
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До .!. - ПРобемът е, че ако ти го набиеш, на другата вечер ще си в багажника на някоя стара кола, дето са я пуснали по бира, да потъва в някои язовир ...
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 33 - Не, не си представям, ама дрънкай още глупости ...
31
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
на тати детенцето, то нищу ни е направолу! това е пооложението в Булг аристан в момента а вие се надявате да борите мафията по върховете. Едно малко гом но не могат да оправят за борба с мафията си мечтаят. Държавата цирк.
30
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Това келешче скочи на Семерджиев в килията, представете си за каква психопатия говорим! И да , има протекция, иначе много добре знаем как да се справим с тези!
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво е туй обяснение-при условията на продължавано престъпление с 4 деяния обвиняемия се заканил с убийство на Б.Р. за описания период от 20.10.2022г. до 21.07.2023г. за деяния как престъпление,което е посочено на 20.10.2023г. в началото на периода посочен за извършване на престъпление,че заплашил отсрещното лице наверно Б.Р.,че ще я убие и започнал да я удря по лицето и след туй някакви още престъпления срещу лицето за този период има ли щом са посочени 4 деяния за продължавано престъпление.
28
0
 
25
 
! Отговори
решение преди 7 месеца
тоя го оправя винкел в главата ,,,,,,забит !