Венци Стефанов: Къро ходеше с 20-30 души охрана

Ролята на Трактора за кабинета е преекспонирана
16 сеп 2023 19:15, Стела Стоянова
29
Венци Стефанов: Къро ходеше с 20-30 души охрана
Снимка БГНЕС, архив

"Къро сигурно си е имал достатъчно грехове и поводи да се случи това нещо. 100%, защото за да отидат в една държава на хиляди километри от тук, да те намерят и по този начин да се извърши убийството... Аз съм говорил с хора, които са живели там, и казват: "Това е невъзможно, ако не са техни вътрешни хора, които да са направили това нещо". Това разказа президентът на футболния "Славия" Венцеслав Стефанов за убития преди месеци в Кейптаун Красимир Каменов - Къро.

"С 20-30 души охрана ходеше. Купи къща до резиденцията на премиера на България. Те седят трима души пред резиденцията, а пред неговата - 30", каза Стефанов в ефира на БНТ.

От българските политици най-много уважавам Ахмед Доган, призна Стефанов.

"Нямам никакъв политически опит, а и не искам, защото политиката разделя приятелите. Трудно някой спортист или човек, доказал своите качества в миналото, ще намери място в сегашния политически живот, защото повечето от достойните хора се оттеглиха, не искат да бъдат свидетели на такива пазарлъци и договорки", каза Стефанов и призова управляващите да се съобразяват с нуждите на хората, а не със собствените си

Той засегна и темата за помощта на Алексей Петров при съставянето на кабинета "Денков" и се пошегува дали е помогнал с каратето. Според него той само е гонил собствените си интереси там, а ролята му е била преекспонирана.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов "държи на къс повод" Кирил Петков и Христо Иванов, смята Стефанов. Той самият, за да бъде избран отново за премиер, ще трябва да си "посипе главата с пепел", но било възможно.

Като "истински генерал" и "мъж" той определи президента Румен Радев. Не подкрепя идеите за демонтиране на Паметника на съветската армия и смяната на националния празник 3 март.

"Да е жив и здрав. Момчето събра сили и се върна, може би защото разчитайки на съдебната система, на главния прокурор... Сега ще видим има ли промяна", коментира той завръщането у нас на бизнесмена Васил Божков. Според него той знае как може да се защити, къде са му слабите места и има гаранции за завръщането си. Нямало обаче опасност за живота му у нас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дебел щастливец с чене.
18
1
 
2
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 7 месеца
Къро го убиха неговите хора тоест от ВИС ....Г-Н стефанов ДЕБЕЛИЯ защо не каже кой от СИК поръчваше убийства навремето ?!?!??
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И този примиер с къща резиденция за МС с охрана 3 охраника на врата на резиденцията,а в двора и къщата още колко щом е резиденция до къщата на Къро или през къща в този ден сякаш не са видяли премиера и охраната,че пред портата на двора и къщата се навъртват непознати яки здрави бабаити и оглеждат наоколо кой кога минава и къде пред коя порта спира с кола и изчакват някой живеещ там,като много добре знаят кой живее там и кога,къде,как се движи с коли,че да позвънят на Къро и охрана,че става нещо
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Венци Мафиота и той е стара Мутра. Заклет Комунист после седесар и накрая мафиот.Иначе дава акъл.И той е за затвора,заедно с Перукан.
15
1
 
2
 
! Отговори
Сюлейман преди 7 месеца
Сикешейм аазана
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Когато мафията те иска мъртъв ако ще и 300 човека охрана да си наемеш, накрая е все тая
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
гледах му словоизлиянието акъл море глава шамандура.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да, много интересни коментари на Стефанов, той сега политически коментатор ли е?
11
2
 
11
 
! Отговори
Е. Е. 21 век преди 7 месеца
Все не харесват Борисов , а гласуват за него и той печели изборите от години.Като САЩ. Все ги мразят , ама не отиват да живеят в Русия. Границата с Мексико ври и кипи от желаещи да живеят в САЩ.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БОКО ТИКВАТА ОБЯВЯВА ПОРТНИХ ЗА КАНДИДАТ КМЕТ НА ВАРНА! ПЕЕВСКИ СТОЯЛ ЗАД КАНДИДАТУРАТА МУ И И ЩЯЛ ДА ВПРЕГНЕ ЦЕЛИЯ БИЗНЕС, ВИКА БОКО. ЧЕСТИТО НА БИЗНЕСА, СЕГА ДА ТЪРЧАТ ДА ЦЕЛУВАТ ПРЪСТЕНА НА ДЪНКАТА, ПРЕЗ КОЙТО ЩЕ МИНАВАТ ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ПАК!
9
3
 
10
 
! Отговори
Сълза и смях преди 7 месеца
И тоя реве за Бабов дол
8
3
 
1
 
! Отговори
Bugarin bosilegrad преди 7 месеца
Да не ставаш собственик на борсата ще те направиме на храна за кучета
7
1
 
24
 
! Отговори
Сенеката преди 7 месеца
Нямат измиране тия палячовци на прехода....
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Венцо, не се обаждай да не те ошляват пак!!Другият въпрос е ЗАЩО медии цитират един Никой който казва НИЩО?!
5
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Киро ходи с кевларено одеало и 18 човека охрана. Ама пак го набиха на Шипка. Охраната пред дома на Киро е денонощна. Нищо няма да го спаси ако стане мишена. Видяхте колко народ думнаха, а всички бяха с охрана.
4
2
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 месеца
Венци,като че ли е...светил на Къро. Венци,Венции,който...открадна най...много пари в България,той...поръча Къро и тука е замесена...жена. Както и ти знаеш,всичко се движи в света от...трите "П" и Къро стана...жертва на средното "П".
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И с 50-60 да ходиш нарочат ли те си свършен.
2
3
 
2
 
! Отговори
Кнопи преди 7 месеца
Да му запорира на къро. Венци знае. Загуби във прехода . Славия напред.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
престъпник , получил си го е!