Пеевски: Денков отговори писмено за споразумението с енергетиците

Очакваме да ни информира всяка седмица
26 окт 2023 09:20, Стела Стоянова
17
Пеевски: Денков отговори писмено за споразумението с енергетиците
Снимка БГНЕС

Получихме писмения отговор на министър-председателя за изпълнението на споразумението с енергетиците, даваме го на социалните партньори за становище и оценка.

Това заяви съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, който заедно с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов поиска от премиера Николай Денков писмена информация за хода на изпълнение на споразумението, сключено между министър-председателя, министри, народни представители и представители на синдикалните организации в сектор „Енергетика“ на 03.10.2023 г. в Народното събрание.

Премиерът ни информира, че активната работа на правителството в изпълнение на всяка една от точките от Споразумението е в ход и ще продължи и занапред в тясно сътрудничество със социалните партньори, съобщава Пеевски, цитиран от БГНЕС.

За постигане на пълна прозрачност и информираност на страните по споразумението и като гаранти за неговото изпълнение, ние ще разпратим отговора на премиера до всички участници в срещата и ще очакваме от тях коментар и оценка за напредъка на изпълнението, допълва Пеевски.

Той подчертава, че са необходими решителни и отговорни действия за изпълнението на ангажиментите по този толкова чувствителен за заетите в сектор “Енергетика” и цялото ни общество въпрос.

Занапред очакваме министър-председателят да продължи да ни информира ежеседмично за хода на изпълнението на Споразумението, напомня съпредседателят на ПГ на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
АХ КОЛКО ХУБАВ Е СВЕТА И КОЛКО Е ХУБАВО, ЧЕ ДЕНКОВ ЩЕ СЕ ОТЧИТА КАТО ПОП ПРЕД ШОПАРА!!! АХ ЧУДЕН Е СВЕТА!!!...ТРА-ЛА-ЛА, ТРА-ЛА-ЛА...
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ДЕБЕЛЧО МАГНИТСКИ ПО-БЪРЗО ДА ЗАМИНАВА В ИСТОРИЯТА!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
имаше една песен на депутата Христо, затова как някой успявал да го приеме от високия и пълничкия едновременно, е не точно, но в този смисъл. Дали е питал Денков същото?
11
0
 
9
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 месеца
той и Доган дърпат конците ! а народа седи и гледа сеир години наред ! нация от Идио***ти те тва е българското ....мн жалко !
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
явно това е реалния министър председател на България в момента. Да е честит на всички умнокрасиви, които лежаха на жълтите павета, правиха стачки срещи него през 2013-2014.. Тогава все пак бяха го избрали само за шеф на ДАНС, сега направо управлява цялата държава. Реакция от пишман демократите евроатлантици обаче не виждаме
9
0
 
6
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 месеца
проактивният Пеевски с парите от КТБ ...
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Докато продължават медиите да отразяват Пеевски все едно управлява държавата ще изглежда, че наистина я управлява. После ПП-ДБ го перяли, не медиите го перат, *** те са си и негови.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Проактивния Пеевски поне президент или министър-председател, мънкащите самопровъзгласили се за академици полумъже могат да му лъскат обувките!
6
0
 
4
 
! Отговори
ДО 4 преди 6 месеца
До ББЩЕ го махнат скоро ! а народа е зле и не разбира какво се случва изобщо !
5
0
 
7
 
! Отговори
do 3 преди 6 месеца
рано или късно ще го отрсанят от играта ! много прекали а и се меша навскяъде ! на всяко прасе му идва Коледа ...
4
0
 
11
 
! Отговори
ББ преди 6 месеца
Пеевски-умен и красив, води България към светли бъднини! Слава на гласувалите за ППДБ, ако не бяхте вие сега нямаше да имаме честта Пеевски да ръководи нашата мила Република!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И в най-смелите си мечти Пеевски не се е надявал на толкова добро и ефективно изпиране. От човек, попаднал в списъка Магнитски, който се появяваше веднъж в годината пред медиите, предизвикал мащабни протести през 2014 г. се превърна в момента в говорител на партиите, които искаха да променят статуквото, ежедневно го виждаме в ефира на медиите, решава най-различни проблеми в държавата, координира и ръководи работата на правителството. Явно Христо Иванов и сие през 2014 година са протестирали не защото Пеевски не трябва да бъде шеф на ДАНС, а защото тогава са му предложили прекалено ниска позици
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хаха, Шиши продължава грубо да унижава Денков и с това цялото правителство на ПП-ДБ... Тотално унижение!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Прозрачност друг път.Няколко фирмички са се приготвили да си поделят милиончета и после да бегат на острови когато останем на тъмно.Даже не са регистрирани в България,за да не плащат данъци.