В кадър: Земеделците на протест, определиха Вътев за "гробокопач"

Вижте кадри от мястото на събитието
23 ное 2023 12:01, Александър Попов
84

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Фермери и животновъди излязоха на протест, който започна пред Министерството на земеделието и ще завърши пред Министерския съвет.

Те искат оставката на ресорния министър Кирил Вътев, тъй като ги нарече "алчни", а отделно не са изпълнени исканията за подобряване на финансовата ситуация в бранша. Според протестиращите държавата не подпомага сектора и обрича животновъдството на гибел.

Самият Вътев още вчера разкри, че по време на протеста няма да бъде в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Имало контролни органи. Да има но какво яде народа? сирене с палмово масло, салами от кръвни продукти и соя, зеленчуци внос, плодове внос, кисело млеко със сухо млеко .... и още ......
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен Добиви 4-5 пъти повече? Как се получават тези добиви когато не се правят или почти почвени проби, тори се едно към гьотери, сеят се пшеница - слънчоглед и обратното, сеитбообращения?...Освин субсидиите на земеделците им се връща ДДС - то за изразходваното гориво.. От какво недоволстват. Заланчукопроизводството има основания , овощарство също, за останалите НЕ.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 61А какво те дават на обществото от които вземат пари за да им се дава субсидии??? Фуражна пшеница за ... хляб, ниски добиви, слаба наука в земеделието с малки изключение.)))Е,тук не сте прав! Добивите са 4-5повече от колкото е нужно на държавата. Има си контролни органи за това от какво се прави хлябът.
62
0
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 5 месеца
На ти съм със земеделието и животните.Ние сме такива,че искаме с три декара и две оранжерии,или с 50 овце,да станем милионери.Категоричен съм,че проблемът идва от нашият вроден мързел,и склонност към лъжи и кражби.Това важи за всички ни,във всяка трудова дейност.Затова нищо не става у нас.Като нямаш сметка,спираш да се занимаваш,а не да ревеш за субсидии.До 1989 г. нямаше субсидии,и се печелеше.Когато спрем да се лъжем и крадем,и започнем честно да се трудим,пак ще печелим.
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До НАРОДА__защото държавата услужливо си е затворила очите за далаверите на големите магазини и прекупвачи, боко 13 години спа и прибира комисионни
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Земеделците и особено зърнарите последните години получиха предостатъчни само от субсидите. То не беха субсии за КОВИД, субсидии заради войната в Украйна и пр. . Само от тех си накупиха мерцедеси и " жипки" А какво те дават на обществото от които вземат пари за да им се дава субсидии??? Фуражна пшеница за ... хляб, ниски добиви, слаба наука в земеделието с малки изключение.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не знам какво против имате ромите да изкарват от земеделие. Или не вярвате че има такива. Аз познавам няколко човека, роми, садят зеле, пипер, картофи, домати, пъпеши. И животни гледат
58
0
 
4
 
! Отговори
НАРОДА преди 5 месеца
ЗАЩО СЛЕД КАТО ИЗКУПНАТА ЦЕНА НА МЛЯКОТО Е 50 СТОТИНКИ!!!! , МЛЯКОТО НА МАГАЗИНА Е 3 ЛЕВА!?!?!?!?!
57
0
 
6
 
! Отговори
до 54 преди 5 месеца
Ами недоволен е от това, че вече ги няма шефът му Тиквата да си делкат откраднатото. Преди години Зоров внесе 4 млн в Чекмеджето на Тиквата да направи човекът ми Миро Мършата, един обикновен кучкар от Врачанско, Министър на земеделието.
56
2
 
3
 
! Отговори
до Мара преди 5 месеца
Бабо Маро, аз на баби "нивите" не ора, нито нещо друго. Колеги 18лв на дк е добро число за рента, ако не искат давайте на бабите крастевици и целина.
55
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
колко кила са тези на снимката това е позор не се ли наядоха не се ли напиханикакви пари да фалират това е капитализма
54
1
 
3
 
! Отговори
edin ot... преди 5 месеца
Да пуснат башибозука да ги нарита и пребие с палките и проблемът е решен!
53
0
 
6
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 месеца
Гледам по телевизията и един от най богатите врачани Димитър Зоров е там. От какво ли е недоволен ?
52
3
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 5 месеца
Ромове докарани от провинцията с автобуси, платени от ГЕРБ-ДПС.
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гербаджиите само пречат на хората да се придвижват нормално. Да си ходят на село.
50
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това си е платен протест ,като повечето протести до свга организирани от ГЕРБ и ДПС..Целта е създаване на напрежение на ПП-ДБ . Не се ли наядохте бре ора.
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Интересно е че половината от протестиращите са Ромии. Те са отзад ,а от прес има други хора. Протестиращите са докарани с два автобуса два микобуса .Соперд регустрационните номера, протстиращите.братя Ромии са от Бургас и Варна. Нямаше ли в квартал Факултета и квартал Ботев и квартал Левски достатъчно.? Или можеби идеята е друга.
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Миналата седмица протест.Тази седмица протест.За другата седмица кой ще протестира?Да си погледнат графика.
47
5
 
9
 
! Отговори
Българка преди 5 месеца
Кирил Вътев е мутра, както всички от парламента са мутри, крадат от държвата, от нашите пари. Крайно време е полицията ни да ги заключи всичките, крайно време е хората да се обединим, за да имаме бъдеще. Това не е нормално състояние в нашата държава. Не може да нямаме отбрана, не може чужди фирми да боравят с тока ни, с водата ни и да ни казват какво да правим. Крайно е време е всички корумпирани да си получат заслуженото и така да бъде и пребъде!
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Поне тироловете тук ще са хепи.

Спонсорирани публикации