В кадър: Земеделците на протест, определиха Вътев за "гробокопач"

Вижте кадри от мястото на събитието
23 ное 2023 12:01, Александър Попов
84

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Фермери и животновъди излязоха на протест, който започна пред Министерството на земеделието и ще завърши пред Министерския съвет.

Те искат оставката на ресорния министър Кирил Вътев, тъй като ги нарече "алчни", а отделно не са изпълнени исканията за подобряване на финансовата ситуация в бранша. Според протестиращите държавата не подпомага сектора и обрича животновъдството на гибел.

Самият Вътев още вчера разкри, че по време на протеста няма да бъде в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
11
 
! Отговори
Някой си преди 5 месеца
Държавата я Няма Никаква! Управляващите ПП и ГЕРБ,не са държавата!! И няма и да бъдат!!
24
6
 
13
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 5 месеца
ВЪТЕВ Е САМО ЕДИН ОТ ЛАПАЧИТЕ НА СУБСИДИИ ОТ ЕС!!!!!!....ОСТАВКА!!!!
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къде са полицайте,, Робокопи"с палките да разгонят тези частни комунисти?
22
1
 
6
 
! Отговори
българина преди 5 месеца
ама нали вие ги правите първа сила герб втора ппдб??? кой ги избира? енергетиците бяха преди месец. Ще видите какво ще стане като влезе еврото... ама българина все гласува за ***
21
2
 
9
 
! Отговори
ВЪТЕВ Е БИЗНЕСМЕН... преди 5 месеца
... И НИКОГА НЕ Е БИЛ ЗЕМЕДЕЛЕЦ ИЛИ СРЕЦИАЛИСТ В ТАЗИ ОБЛАСТ!!! ИСТИНСКА И ЧИСТА МУТРА ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО..ХА,ХА,ХААА....ПРОСЛЕДЕТЕ ФАКТИТЕ !!!
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тука трябва дясна политика: "По-малко държава в бизнеса." Какви са тези частни комунисти, които искат повече държава? Бизнесът иска и прави комунизъм са себе си, а див капитализъм за населението. Само капиталистите ще живеяят в комунизъм - на всекиго според потребностите от кражби и коли, от всекиму според възможностите да произведе нещо.
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Що не излязоха заедно със зърнарите, сега намаше да стачкуват, Еми като се делят, щото мислят че ще вземат повече, така е. И без това браншът им замърсява с азотен и въглероден отпечатък.
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой ви дава това право да обиждате министърът,щему хванете ***.
17
2
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 5 месеца
Когато някой в България предприеме борба с корупцията и кражбите на евросредства и "раята" веднага е на площада, защото тя просто е послушен, изпълнителен и Ттъъпп самоубиец !
16
2
 
10
 
! Отговори
Къде преди 5 месеца
е Зоров, защо го няма на протеста. Или внася сухо мляко и трови учениците.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Факт Щото не мятат камъни и плочи по полицаи.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да отиват да печелят от пазара. Нали искаха частна, пазарна икономика? Все искат от държавата да им плаща за некадърността и германските коне и каруци. Те имат повече германски коне и каруци, отколкото крави, които са виртуални.
13
2
 
6
 
! Отговори
Факт преди 5 месеца
Що никой не ги налага с бухалки по главата?
12
1
 
12
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
животновъди от целата империя, табелките правени от един човек. ти да видиш, сигурно е случайно. явно парите за мърч са свършили, та нема шапки и тромпетки
11
1
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 5 месеца
Така е, хубава му е продукцията на Вътев, но това не означава, че става за политик. Да с9и седи в компанията и да просперира, явно там се справя, но като министър не.
10
0
 
16
 
! Отговори
Емигрант преди 5 месеца
На нито една снимка няма истински земеделец, цялата тази тъLпа е от служителки, чистачки и трактористи, които за да запазят работното си место са на плщада за да защитават интересите на главатарите, а те всички са родственици на политици и това е единствения проблем в България, че народа е беден, защото не защитава собствения си живот и интерес, а този на шефът си ! Ами няма друго обяснение за беднотията освен поговорката - "проsт народ, слаба държава" ! Някой разумен да има против ?
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Доста сте нагли. Секторът е най субсидиран и пак сте недоволни. Трябва да ви субсидират на кг предадена продукция на държавата за да ядем български стоки а не вносни. Иначе вие сте едни субсидари които чакат пари от еврофондове със доста виртуални животни. Ае чао и се прибирайте да си гледате животните.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вътев произвежда най-качествените месни продукти на българския пазар. Мошениците само искат пари и крадат и пробутват кучешки храни на хората.
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Омръзнаха ни вече разни имитиращи протести, прибирайте се на топло ще ви обещаем квот поискате .
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Така са случайниците в политиката, за нищо не стават. Ама, бил (уж) учил в Харвард, ама имал фирма за месопреработване, ама това, пък онова..........и накрая те на това дередже сме. От всяко дърво *** не става, а при нас все някакви изгнили дървета се намърдаха да ни управляват. Хем не разбират, хем се натискат.