В кадър: Свалиха и жената с детето от МОЧА

Демонтажът си върви на фона на политически протести
14 дек 2023 16:07, Александър Попов
376

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Докато политиците спорят дали има документи за демонтажа на МОЧА, а БСП нахлу в сградата на областна управа с искания за оставки, "специалната реставрационна операция" продължава.

Работниците вече свалиха на земята и майката с детето, които са част от композицията на паметника.

Вижте кадри в галерията ни

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
0
 
1
 
! Отговори
Kreti преди 4 месеца
Това е началото на края на България, добре че няма да съм жив след 50г да го видя!
247
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Добро стечение на нещата!!!Лека полека се разделяме с империята на ***,издигнали и все още съхраняващи паметниците на *** от вида на ленин сталин,дзержински...Нека в най скоро време да се разпростре и в другите градове на страната!Навсякъде им има паметници на тия кървави азиатски сатрапи! Нека ,,специалната демонтажна операция" да продьлжава в сьщия дух!По скоро!Амин!
246
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никога не съм предполагал,че някой ден толкова много ще се кефя и ще ми гали слуха звука на шлайфовата машина!!! Как хубаво звучи само-като приятна симфонична музика!Ббррррррррррр!Хайде майсторе,режи на едри парчета,да ти е сполука,халал да ти е! Брррррррррррр!
245
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Събаряйте я тази грозотия!Фалшив паметник на фалшива нация ,насила натякваща ни фалшивите си бит,култура,език,азиатски порядки,простащина,алкохолизъм,аморалност,деградация,неумение да правят нещо свястно,човеконенавистност и всичко,противоречащо на нормалната човешка природа,нецивилизованост!Най сетне ще си отдъхнат наследниците на избитите по тяхна вина хиляди осакатени и избити невинни хора! И без тях светьт ще сьществува,даже ще стане по добьр! Повярвайте ми!
244
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Талибани. Чакам с нетърпение безработицата в България за да се превърне този град на греха в Йоханесбург: напуснати сгради превърнати в свърталища на бандити и наркомани и публични домове.
243
1
 
3
 
! Отговори
БЕНИТО МУСОЛИНИ преди 4 месеца
ПОЗОР!!! В ИТАЛИЯ ФАШИСТИТЕ НАПРАВИХМЕ ВЛАКОВЕТЕ ТОЧНИ ДО МИНУТА, А БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ СЕГА ГИ ПРАВЯТ ТОЧНИ ДО ДЕН!!!
242
0
 
0
 
! Отговори
до 257 преди 4 месеца
Абсолютно вярно. Но народната памет е къса и действа избирателно. По-лесно е да се махне паметник отколкото внуците от властта.
241
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Онзи с флекса бил някакъв бивш затворник,а онези където подкрепят махането до един са на трева и/или бело.Демокрация не означава да се друсате до козирката и също така "фашизъм" в никакъв случай не означава "национализъм".По социалните мрежи са пуснали изкуствен интелект,който води денонощно птопаганда и обяснява,че фашизъм означавало национализъм.На някаква програмка се връзвате и махате паметници.Толкова ви е акъла...
240
5
 
4
 
! Отговори
Альоша от Пловдив преди 4 месеца
СТРАХ МЕ Е!!!
239
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Решиха ли Ви се проблемите с един паметник... " - А като го имаше паметника, България беше най-богатата и просперираща страна в света! Да! Наистина! Вервайте ми!
238
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Наследниците на бившите комунисти, на които им купиха бизнеси, и партии с които узурпираха властта, сега рушат паметниците на техните деди. За да се опитат да скъсат връзката с тях, и да се представят като "промяната". И сега гледат самодоволно как българите се самоизяждат, разделени за пореден път на агитки, и на ваши и наши!
237
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Айде сега и Майките да излязат на протест. И всички феминистки организации. А Патриарха да отслужи молебен за детето!
236
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Събаряй! Докога ще търпим паметник на окупатори и мародери?донесоха ни свобода зад мрежите с бодлива тел.
235
9
 
10
 
! Отговори
ДА ВИ ПИТАМ АЗ преди 4 месеца
Решиха ли Ви се проблемите с един паметник... Къде Ви е Националната детска болница. Къде са Ви медицинските хеликоптери.. Събирате ли капачки за детски линейки и модерни кувьози.. Станахте ли по-богати.. По-образовани.. Решихте ли демографската криза.. И още и още..Жалко хора и много тъжно.. :(
234
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Там трябва да има паметник на обикновения български CEЛЯНИH!!! Oказва се, че той е най-важният човек в България за всички времена.
233
5
 
6
 
! Отговори
За преди 4 месеца
Мародерите има Възмездие! Денкофффф!
232
2
 
3
 
! Отговори
Трайчо Трайков ПСА преди 4 месеца
Странна биография, пише само македонски българин. Освен че продаде държавни акци като министър на бившия си работодател, и трябваше да е на по-уютно място. Пише, че е завършил Английска гимназия, забележете, по времето на соца 89-90. Което буди съмнения, че и Трайчо е номенклатура, и то от висшите етажи, никой при комунистите не можеше да е приет случайно в езикова гимназия. Петков ДС баща, избягал в Канада, Инджев Първо главно ДС, Трайков комунист. ББ поне не криеше миналото си, а тези мишкуват
231
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе тия нали щяха да свалят Боко,а сега с паметника се занимават.
230
2
 
7
 
! Отговори
Инициаторът Инджев преди 4 месеца
Иво Инджев доживял събарянето на ПСА е бил агент на Първо на ДС. Другият Трайков разследван за продажба на държавен дял 33% ток акции като министър на бившата си фирма, следствие оправдан Друг изнасял информация за Македония, държавна измяна. С Конституцията нещата са скандални, Борисов, Пеевски и ПП чужденци, ДБ прависти без стаж, СДС евродепутати кюфтета. Да не говорим за Доклади на Сорос за сегашните "ще предадат своите за идеите ни", това пише за депутатите "Новият Политик", английски сериал
229
1
 
6
 
! Отговори
до Чърчил преди 4 месеца
Има и книга на Стойчо Мошанов - ,,Моята мисия в Кайро".Там му обявили, че така наречените демокрации нямат свободни войски да окупират България и това ще направят турски или гръцки и сръбски войски! Стойчо се ужасил, а господата ехидно му се присмели/- Що! Нищо няма да ви стане! Вие как ги окупирахте вече 3 години...!?