Свидетел на катастрофата край Владая: Всяка седмица стават катастрофи

Нищо не се прави по въпроса, казва Любка Райчева
14 яну 2024 21:27, Нели Христова
23
Свидетел на катастрофата край Владая: Всяка седмица стават катастрофи
Снимка: Facebook

14 са жертвите по пътищата у нас от началото на годината - или за 14 дни. През изминалото денонощие отново има загинал човек, а днес преди обяд верижна катастрофа спря движението край софийското село Владая. Ударили са се три автомобила, има двама ранени. Движението между квартал "Княжево" и Перник е затруднено като колите се отбиват по обходен маршрут през автомагистрала "Струма".

"Много бързо дойдоха полицията и линейките. Всяка седмица стават катастрофи тук по няколко пъти. Този завой е с обратен наклон, нищо не се прави, за да се предотвратят тези катастрофи. Няма светофар, една пешеходна пътека сложена до завоя има. Имам дете, ученичка, едвам пресичаме с нея", каза Любка Райчева пред Bulgaria ON AIR




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
От района преди 3 месеца
Защо тези уж журналисти и писачи пишат глупости, а показват Черния кос. Това е кв.Княжево, а не Владая. Катастрофата е в Княжево. По скоро местност Мала курия, но не Владая.
15
1
 
1
 
! Отговори
ловец преди 3 месеца
До Анонимен много хора си казват - ще мина по стария път, че е по спокойто. Не визирам само този участък, а и други, в близост до които има магистрали. Не го разбирам
14
1
 
6
 
! Отговори
A преди 3 месеца
Този завой не е с обратен наклон. Има такъв, но е преди караулката на владая. Проблем е задкормилното устройство.
13
2
 
4
 
! Отговори
Стар кадия преди 3 месеца
Доста силен удар. Катастрофирали са край Владая, а са се спрели на Черния кос. Журналисти, сър!
12
0
 
6
 
! Отговори
Краси преди 3 месеца
Няма мъгла,няма сняг,няма дъжд,пътят е сух!Причината е :ненормални на кормилото,които пътуват ли извън РБ стават нормални!
11
2
 
9
 
! Отговори
За перничани преди 3 месеца
Явно че за тези бабаити перничаните, трябва да се сложат колчета против изпреварване и легнали полицаи на всеки 15 метра, за да не могат да развиват скорости
10
1
 
4
 
! Отговори
Ддд преди 3 месеца
Преди 20гоДини държавата сложи знак за опасности и с това и превключи ангажимента.Това е най натовареният път в България и всичко се решава със знак за опасност и два -три зле регулирани светофара
9
6
 
4
 
! Отговори
Я Бойко преди 3 месеца
Какви хубави пътища ви построи от какво сте недоволни
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Карайте си бавно на дистанция, който иска - да се блъска. За една катастрофа в 95% от случаите трябват двама ***. Ако глупацитe са само един, вероятността да не ви засегне е около 95%. 5 на 100 ще пострадат, но другите не. За това карайте бавно и с дистанция. Ако искате бързо, идете на писта. Има писти навсякъде, що не ходите там да си правите адреналина?
7
0
 
14
 
! Отговори
2 учи расплакани преди 3 месеца
Певицата Румяна умря в катастрофа, челно с бус. Гаджето и фончо на Голфа е карал със 150км/ч с Румяна и двете и деца вътре. И сега пак. Постоянно някой се блъска. Карате рисково ли, кво ли, изпреварвате опасно без видимост, не се съобразявате с пътните условия и после почва рев "Ама аз без да искам, ся не искам да лежа" брат.... кво без да искаш, имаш ограничение 60км/ч и лед на пъта, кво не е без да искаш. Спрете да карате като некви безсмъртни вече.
6
5
 
11
 
! Отговори
Има проблем, преди 3 месеца
Но не е там, където го търсите! София се вмириса на ***. А защо? Защо хората в провинцията нямат поминък! Защо ли ви го казвам? Защото оставихме комунистите да правят капитализъм, демокрация! Грешката, която съсипа държавата. За съжаление, необратимо. А на селянина ще му трябват поколения градско шофиране, докато се научи да не паркира като но полето!
5
1
 
16
 
! Отговори
Славка преди 3 месеца
На кой му пука за хората в проклетата ни държава - България!
4
3
 
15
 
! Отговори
Колчо Колчев преди 3 месеца
да се сложат колчета като в кресненското дефиле!
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този завой е с обратен наклон, нищо не се прави, за да се предотвратят тези катастрофи.----Сложете им 40км/ч ограничение докато не стигнат до уширението при Черния Кос, както и полицай да събира глоби от тарикатите, които смятат, че ограниченията не важат за тях и постепенно катастрофите ще намалеят, а и трафика ще намалее за сметка на този през АМ Люлин.
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е, защото въпреки магистралата, "баровците" от "елитната", "южна" София, за да спестят 5-6 километра, продължават да се бутат по този, отдавна изпял си песента път, като ходят към Перник, Банско и Гърция....
1
3
 
20
 
! Отговори
Булка преди 3 месеца
Докато безразсъдно раздават шоф.книжки на всяка една пикла така ще е. За жените определено трябва повече практика на курсовете поне х3,както и на *** да не се дават книжки.На ежльовците с провинения,книжка на трупчета.