Румен Радев: Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия

Появата на алтернатива е неизбежна, смята президентът
29 яну 2024 14:00, Стела Стоянова
264
Румен Радев: Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия
Снимка БГНЕС, архив

"Появата на алтернатива е неизбежна", заяви президентът Румен Радев в отговор на въпрос дали подготвя свой политически проект, предаде БГНЕС.

Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия, подчерта още президентът.

Още по темата
В коментар пред журналисти днес държавният глава заяви:

"Призовавам компетентните органи да извадят всички сигнали, преписки и дела за БТК, за "Булгартабак", за КТБ, за ББР, за язовири, магистрати, за Митници, за "Дунарит", и отравянето на Гебрев, за офшорки, за поставени лица – собственици на имоти, хотели и на бизнеси в чужбина. Останаха страшно много въпроси да висят. Как да се борим с корупцията при това положение?", попита Радев.

Според него появата на алтернатива е неизбежна.

"Този хор на страха обедини партиите в сглобката и малки партии, които заедно се чувстват застрашени", каза Радев и продължи: "Българите очакват такава алтернатива, която да върне нормалността и европейската перспектива за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още по темата: нова партияРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
При едни избори партия начело с Радев ще спечели повече от 50%
177
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Създаването на нова партия има ли връзка с изплатените стотици милиони на пътищарите в края на управлението на последното служебно правителство?
176
11
 
8
 
! Отговори
мак преди 4 месеца
До Анонимен182. Явно имате предвид банкянския, деса конституционна, кърджалийска.., слабичкия делянчо, пле.вня и подобни. Те постоянно бълват обиди и критики.
175
0
 
3
 
! Отговори
Мъдьо преди 4 месеца
Разделяй и владей, така най-добре се управляват масите.
174
7
 
24
 
! Отговори
Аноним преди 4 месеца
Президента на България казва че с неговата партия щял да застраши кого за какво Забрави че и други са се пробвали но са забвение Нали си президент какви ги приказваш Разедени хората скара партиите 3 год саботажи Служебни разруха управляваше еднолично Сега има правителство
173
13
 
23
 
! Отговори
НЕбългарите преди 4 месеца
Фигуранта, Копейкин, Нинова и котилата им са символ на упадъка и слугинажа. Национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.
172
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ти не си алтернатива на нищо... хеле па на себе си.
171
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не ми харесват политици, който бълват само помия и негативизъм. Това показва, че не са на ниво за такива политики. Такъв човек осен да изпадне в изолация друго не виждам , какво може да постигне. Извън България никой няма да търпи такива проруски речи + постоянно плюене. Това е много ниско поведение и личи, че си политик шанист.
170
4
 
16
 
! Отговори
хахахаха преди 4 месеца
страх от кого? хахахахаха кой ще слуша патетични рецитали след после?
169
18
 
7
 
! Отговори
Герен преди 4 месеца
И ТИ БРАТО ДА КАЖЕШ НЕЩО СМИСЛЕНО ХУБАВО. ПАРТИЯ СЪЗДАЙ И НАС ЗАРАДВАЙ. ВРЕМЕ Е. И БЕЗ НЕ ИЗПЪЛНИМИ ДУМИ. БЪДИ С НАС БОЛШЕНСТВОТО ОТ ХОРАТА ВСЕ ОЩЕ ТИ ВЯРВАТ.ХВАЩАШ МОЖЕ БИ ПОСЛЕДНИЯТ ПОЛЕТ СЪС ВДИГНАТ ЮМРУК.
168
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Двата лагера се обвиняват в едно и също. От обвинението в "кеш" на Президенството разбрах, че куфарчетата с пари споменати от Бойко Рашков са заминавали към Радев.
167
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мая Манолова ще бъди негов активист и даже министър на нещо си- само гледайте!
166
15
 
18
 
! Отговори
Мивумащ преди 4 месеца
Нека само посмее льотчика да отиде на избори, да разбере за извора на народна либов. Ще бъде съсипан с мълчание и подминат с презрение. Никой вече не вярва на натовския генерал. . .
165
7
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 месеца
Тоя много си е повярвал :)
164
9
 
23
 
! Отговори
хахахаххахаха преди 4 месеца
зеленочорапчо много лесно се хвана на въдицата
163
13
 
21
 
! Отговори
1950 преди 4 месеца
РАДЕФ Е ДОСТА НАСМЕТЕН.
162
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 170 - Ако ти плясна един шамар отляво и един отдясно, баш ще ти наместя чутурата ...
161
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пеевски се уплаши. Вижда, накъде отиват нещата и се оптива, да утрепе това в зародиш, но нека ви кажа - Радев готви това от поне 2 години. ПП-то не беше негов проект. Да, Кирил и Асен ги докара той, но хубавото е, че повялякаха със себе си цялата тиня и сега се видя, кой къде е. Ако Радевне прецака това, има реалния шанс, да бие резултаитте на ГЕРБ преди 15 години.
160
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ППДБ трябва да останат тихи по време на гюрултията между Шиши и Радев. Два хИмороида са се вкопчили един в друг, какво по-хубаво от това, минус и минус правят плюс. Проста математика!
159
1
 
11
 
! Отговори
Кире преди 4 месеца
В тая държава всичко е сбъркано. В другите, за да си реализираш мераците за бизнес и просперитет хората регистрират ООД-ета, а тука партии. Пари се перат най-лесно с имоти, плащаш с кеша от подкупите 1милион (а по договор си го купил за 25лева). след това го продаваш за 1,1 милиона, плащаш си 10% данък печалба и си имаш чисти средства от продажба на имот. Също става и с бар- като затвориш и почваш да цъкаш на сметалото оборот, плащаш си му 10% данък печалба и хоп, пак си имаш декларирани средств