Румен Радев: Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия

Появата на алтернатива е неизбежна, смята президентът
29 яну 2024 14:00, Стела Стоянова
264
Румен Радев: Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия
Снимка БГНЕС, архив

"Появата на алтернатива е неизбежна", заяви президентът Румен Радев в отговор на въпрос дали подготвя свой политически проект, предаде БГНЕС.

Режисираната медийна истерия издава страх от нова партия, подчерта още президентът.

Още по темата
В коментар пред журналисти днес държавният глава заяви:

"Призовавам компетентните органи да извадят всички сигнали, преписки и дела за БТК, за "Булгартабак", за КТБ, за ББР, за язовири, магистрати, за Митници, за "Дунарит", и отравянето на Гебрев, за офшорки, за поставени лица – собственици на имоти, хотели и на бизнеси в чужбина. Останаха страшно много въпроси да висят. Как да се борим с корупцията при това положение?", попита Радев.

Според него появата на алтернатива е неизбежна.

"Този хор на страха обедини партиите в сглобката и малки партии, които заедно се чувстват застрашени", каза Радев и продължи: "Българите очакват такава алтернатива, която да върне нормалността и европейската перспектива за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още по темата: нова партияРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
5
 
7
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 4 месеца
магнитската мафия ПЕЕФСКИ пердаши ежедневно демократите от ППиДБ, те вече спят с мафията, която ги оправя здраво! Христо иванов не може да си извади от устата пеефския шпек и затова мълчи и не обелва дума! Това е демократи, вътре ви е целия! ТОВА Е ИСТИНАТА!
137
4
 
14
 
! Отговори
Ха ха, преди 4 месеца
Руските таракани верват на Тръмп? Тия наред ли са? Че той Тръмп ако докопа властта,още на другия ден ще се отметне от обещанията си! Спрели парите от Конгреса, защото искат Русия сама да си плати! Колкото до националистите,че те взеха властта в Италия, и сега са от добрите доставчици на оръжие за Украйна! В Словакия Фицо бързо отскочи до Киев ,и подписа договор! А Орбан просто рекетира ЕС, защото са му блокирали 10 милиарда! Отблокират ли му ги, пръв ще подпише! Така че капейки , вярвайте си!
136
7
 
6
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 4 месеца
Браво! Кирчовците, кокорчовците христо ивановците - общо пуделите на ПЕЕФСКИ - мафията и Бойко мафията, оправящи "антимафията" ППиДБ са един и същ организъм и онанизъм - мафията пердаши антимафията с 200 ежедневно и всички са доволни. Трябва АЛТЕРНАТИВА !!! Прав е Президента!
135
7
 
14
 
! Отговори
До 142 преди 4 месеца
Хххаах, верно го ритаха като куче в Талин. Неофициалната версия беше Ковид мовид. Неофициално, всички знаем, че Радев е червен каскет със зелени чорапи, това го знаят и в Талин ахаххахахах.
134
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
С изборите тази година за европейски парламент където ще дойдат националистите с голямо мнозинство и с избора на Тръмп за президент на щатите идва и края на продажната еврЕоатлантическа трансджендърска сглобка на Гяла от посолствоТО , гудето Шиши ,Боко т...квата и обслужващия ги лгбти персонал от ППДБТака ,че колко и да се напъват тука под тая тема тролчетата на ДуПиСе ,ГЕЙрб и ППДБ-ЛГБТИ времето им изтича и играта им приключва..
133
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз пък си спомням как го натириха от Талин защото Деса била с КОВИД, а той контактен- и какво заявява ГЕРБ виновни- те са се обаждали да ме изгонят- никога той и тя само ГЕРБ виновни.
132
1
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 месеца
Колкото и се джафкат НС и Радев нищо няма да стане,защото съдебната с-*** е толкова прогнила,че никога няма да станем нормална д-ва.Има ли волята и силата Прокуратурата да погне всички по държавните етажи-не,има ли желяние-не.Затова всички са спокойни и смятат гражданите за ***.Че Радев се сговори с Гешев беше ясно,защото от нахлуването после нищо не последва,а и Радев повече не го атакува.
131
7
 
18
 
! Отговори
Като преди 4 месеца
...размаха юмрук и спретна преврат с парите на Черепа ,Радев вкара България във здравна, Конституционна , социална, енергийна, финансова, мигрантска, парламентарна , междуинституционална, изборна , образователна, външнополитическа криза... ? Нещо пропуснах ли? Има за какво да се смята че е "страшен"? Още сънува ,че е българският Лукашенко, който ще си назначава и управлява,без да носи отговорност пред никого! Години ще ни трябват, да се измъкнем от блатото в което ни заби!
130
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Айде , прокуратурата започва раследване на президентството
129
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
136- Да ядеш на Тиквуня тиквената дръжка!
128
7
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 месеца
Като му посегнат към кеша, изведнъж Радев пак решава че ще бори корупцията. Няма проблем. Да подава оставка, да прави партия и да ходи на избори. Стига се е крил като плъх.
127
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Платената джендърясала троЛеяда на Джаба хатянина -Прасеевски,Боко тиквуня и лгбти-ппдб страх я тресе от партия на президента,Защо ли.....?!
126
7
 
16
 
! Отговори
пп преди 4 месеца
Много му щтръкнали ушите на тоя да не би да е отслабнал
125
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За какъв страх от какво- ах да че могат пак за няколко месеца да направят инфлация от 27%, че не те а ГЕРБ младежи я направили, че може да изберат Румен Гечев за финансов министър и заплатите ни да станат 3/5дл и 2000% инфлация- да от това ме е страх- колкото по бедни и смачкани толкова по удобни и послушни ставаме- помнете цените при служебните, помнете какво ни направиха февруари 1995/1997г- ПОМНЕТЕ
124
11
 
21
 
! Отговори
Радев е лъжец! преди 4 месеца
Излъга всички , че е натовски офицер,а се оказа руска метреса!Когато в най-голямата Ковид-криза младите се завърнаха, и искаха и в България да е като в Европа,Тоя размаха юмрук и ги завлече към Азия! При него всичко е лъжа и лицемерие! Като искаш правосъдие, кога ще се изправиш пред съда ,да отговаряш за унизителният договор с турската Боташ! Или пак нищо не си знаел, и не си разбрал! А и за Алла-балата , кога ще дадеш някакво нормално обяснение!
123
3
 
10
 
! Отговори
Куку преди 4 месеца
Спокойно селя..о,накрая хитрата сврака и с двата крака !!!
122
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Троl .ската армия е хвърлена да защитава господаря Пеевски!
121
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво стана с настъплените, Киев падна ли?
120
5
 
17
 
! Отговори
Страх ли? преди 4 месеца
Я първо си регистрирай партията, движението, или каквото и да е политическо образование си намислил, па сетне седни и преброй какви и колко гласове ще получиш! И преди тебе мнозина се опитаха, но не успяха. на хората им е дошло до гуша от всякакви партии, дето само лаят месечината, пък никаква работа за тях не вършат! Освен всичко друго избирателите в които се целиш са разпръснати и са обект на ухажване от много подобни формации!
119
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Та какво казвате направи запада за нас за 30 години ? Къде е Васко кръпката , тоз демократ ,като се наскача дане би сега да изнася концерти на Уембли ?